Přejít na výpis diskuzí
Blizzard se s Titanem pokusí zastínit WoW
9.3.2011 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
to Klobi: suhlasim, len som chcel poukazat, ze aj vo wowku je nieco hard. ide len o to, ci sa sa chces dopracovat k tomu, alebo ako milion inych ludi ostat v "priemernosti" hry. cize wow ponuka levely obtiaznosti hry, no zalezi na tebe na aky level sa zaradis.
-
Mě by spíš zajímalo, jak konkrétně mají v plánu zastínit WOW, který je oblíbený díky komunitě a jednoduchosti.
-
-
no ono to nejde, leda se vydat novou cestou a tam neni zarucenej uspech takze to bude zase neco podobnyho stylu nebo to vykrade vsechny ostatni mmo a tim padem to bude "zase to stejny" a wowkari i kdyz to pudou zkusit tak se po mesici zase vrati zpatky protoze sou na to zvykli a nechce se jim ucit vsechno odznova tak jak je to videt na vsech onlinovkach co posledni roky vysli
-
-
No právě, Blizzard tohle musí přeci vědět. Jestli to ví, tak mají patrně nějaké eso v rukávu (nebo kde). A jestli ne, tak jsou to idioti.
-
-
-
Je to jasné, bude to Farmville 2. (ironie)
-
To je všem jakýkoliv vrcholový "sport" a nikomu to nepřijde divné. :D
-
-
Tady je nějaký limit na hloubku diskuzního stromu? Původně to patřilo jako odpověď na 09.03.2011 15:53 Klobi
-
-
Taky si pridam troskou do mlyna, Wowko hraju od roku 2006, zacal jsem hrat chvili pred vydanim TBC, to znamena, ze jsem jeste zazil R40 Onyxii i Naxxramas, dokonce i otevreni Ahn'Quiraje(i kdyz jsem u toho primo nebyl). Pamatuju cely TBC i WOTLK, a ted jsem zacal znovu hrat CATA, bohuzel to jsem jeste nehral dostatecne abych byl schopnej soudit, TBC bylo super, az do prichodu posledniho patche, to se objevili takzvany BADGE a tim se celej system ve WOW rozsypal jak domecek z karet...
Kazdopadne abych neodbihal od tematu, podle me se nova onlinovka nema moc sanci chytit, pokud nebude mit stejnej zaklad jako WOWko, jako dlouhodobej hrac WOWka, musim uznat ze i kdyz jsem mel nespocet prestavek v hrani, a v dobe prestavek jsem zkousel par dalsich MMO(warhammer, conan, aeon, eveonline, a jednu postapo, kterou si ale nemuzu vzpomenout jak se menuje) a vzdycky jsem se nakonec vratil k WOWku, kvuli lidem, kvuli zabehnutejm systemum, kvuli tomu ze ten svet uz nejak znam a nechce se mi ucit se dalsi...
A pro lidi co by me chteli zvat noliferem: Ziju s pritelkyni, mam slusnou praci, mam dve kocky, platim dane, a dokonce si kupuju i ostatni hry, koukam na filmy, chodim ven, bavim se s lidma atd atd atd... stihat se to da a nemusim bejt nolifer -
-
a cos tim nam chtel rict? ;D
-
-
Já z toho vyčetl jen to, že je líný konzument mainstream MMO hry, kterou už dlouho hraje. Nic víc. Možná to mělo znamenat, že "nejspíš nebude hrát ani Titan".
-
-
-
WoW mi končí a nehodlám jej prodlužovat. Pro mé nasycení bohatě stačilo chodit všechno dokola a sbírat body, aby měl člověk na výbavu na těžší lokace. Začátek Cataclysm byl skvělý, teď je to jako v Lich Kingovi, nemáš výbavu, nejdeš. Půlka hry ti takhle vypadne a pokud nemáš vůli a partu schopných lidí, kteří pomohou, tak to prostě zabalíš.
Osobně teď sleduji buď GW2 nebo SWTOR, přeci jen vývojáři zkouší něco jiného. Takové ty výlevy, jako wow killer u těchto her nejsou na místě. Tato hra tu bude ještě hodně dlouho a sesadí ji snad jen jedině další hra od Blizzardu. U Titana bych si na to třeba i vsadil, ale nikdo neví co to vůbec bude zač, já si jen myslím, že WoW by mělo projít nějakou menší úpravou. Nechce se mi věřit, že by další datadisk probíhal ve stejném duchu jako Cataclysm.
Každopádně loučení bylo těžké, avšak opouštíš-li hru typu WoW, tak vzpomínky máš snad jen na guildu, na hru samotnou je už horší. -
WoW prislo ve spravny cas, ted uz je mraky kvalitnich MMOcek a trh je uplne jinde nez pred 5-6 lety
-
-
MMO trh je absolutně nevyvinutý a 97% z něj jsou asijské sr*cky. Guild Wars 2 se myslím uchytí, ale sem si téměř jist, že to nebude mít víc jak milion aktivních hráčů. SW republic není fantasy, a proto je to těžší posoudit...
-
-
Guild Wars, NC Soft... není to čirou nááááhodou Korejská firma?
-
-
mraky kvalitnich MMO ?
Myli GuildWars 2, WoW a EverQuest 2? To neni moc... a ten zbytek? Jedině rift vypadá nadějně.
Jiné typy MMO jako DC a SW: OR nepocitm, jelikoz je stejnak hraje jina komunita. -
-
Koukám, že Lineage a Aion jsou pořád outsideři :D
Ale nenapsat EVE? Hrůza.
-
-
-
smažte tenhle příspěvek, uklikl jsem se :-(
-
-
vtipny ze zrovna tohle je vybrany jako zajimavej prispevek u zapati zpravy na hlavni strane *3*
-
-
Není možné WoW zastínit. I kdyby ta hra byla lepší, WoW už má stabilní komunitu stovek tisíc hráčů, kteří hned tak nepřejdou na něco jiného, když už své umění, boj a build postav trénují roky...
I pokud to bude opravdu dobré, potrvá léta, než se WoWku alespoň přiblíží. A to při správném marketingu, neustálém vylepšování, podpory komunity atd. atd. -
-
mno nic neni vecne.
moc nechapu o jakem umeni boji a buildu postav mluvis, dneska novacek zacne hrat wowko a do mesice je na tom stejne jako ostatni :) s kazdym datacem muzes vsecko co jsi nagrindil vyhodit v okamziku kdy v nove zone seberes prvni zeleny klacek :) build si stahnes z netu a jsi na tom stejne...zas tak moc bych to "umeni hrat wowko" neprecenoval ;) -
-
WoW je jedinecne v tom, ze velmi rychlo nauci novacika hernym principom, ale na dokonale zvladnutie hry to chce obrovsky skill. WoW ma obrovske rozpatie obtiaznosti. Vela ludi, ktori pisu, ze WoW je pre lamy, nikdy nedali ani jeden kompletny hardmode raid, nikdy nemali a nedokazali urdzat vysoky rating v arenach (napr. 2300+).
-
-
ja se musim vdzdy usmivat kdyz nekdo prijde s tim jak moc je wow o skillu :-D,v jeho zacatcich by se o tom mozna dalo uvazovat,ale s kazdym novym datadiskem to je vice pro deti.jednoduche hry proste dneska leti a wow a cod jsou toho zarnymi priklady
-
-
njn tak pre teba je to mozna hra pre deti, takych ludi poznam vela, co dali rating na 1800, dali normal raid a si myslia ze uz su najvacsi borci. takych beha v hre miliony a aj pre takych je hra urcena. ja pisem o takom WoW, kde si udrziavas vysoky rating kazdu sezonu, pri zabiti hardmode bossa mas radost zo synchronizacie party atd. staci si pozriet kolko guild ma dole komplet raidy na hardmode a zistis ako je to tazka hra. o tom je WoW, 90% je urcena pre ludi, ktori chcu relaxovat a nie byt frustrovani a tych 10% radsej pomlci, lebo vedia ze vybit hardmode raid je otazka mesiacov hrania,dat rating cez 2300 je o zohranosti, poznani kazdeho svojho a superovho spellu, pouzivania focusu, makier, poznat uhly ako stat v arene atd...a praveze kazdy datadiskom narocnost stupa, v pve premakane AI u bossov, kde uz nejde len o zerg bossa, v pvp stale nove a nove spelly, ktore kazdym patchom menia styl hrania.
-
-
to Klobi: suhlasim, len som chcel poukazat, ze aj vo wowku je nieco hard.
-
nojo ale to uz neni o hrani jako takovem ale o honeni nakych bodu :)
-
-
souhlasil bych s psycho i piu. wow je snadna hra pokud questite a chodite zakladni dungy, tam se tak dozvite, ze existuje nejaky boss. na heoric poznate, ze uz to poradne boli, kdyz neznate taktiku a neumite hrat svou postavu a raidy to uz je uplne jina liga. troufnu si tvrdit, ze wow je pekne tezka hra, ktera vyzaduje skill a tim, ze clovek tam sam dokaze prd, tak ji to dela jeste tezsi, protoze potrebuje dobrej a sehranej tym. keci o jednom mesici hrani a vyrovnani se ostatnim je pekna hloupost
-
-
-
-
-
jestli chcou prekonat wowko tak to urcite nebude jako UO, to by decka neprekousli ;) bude to neco hodne podobneho akorat scifi se vsadim :) starcraft to bude podle me a vyjde to rok po tom co vyjde posledni dil SC2ky, to by tak nak mohlo sedet ;)