Přejít na výpis diskuzí
Blizzard se s Titanem pokusí zastínit WoW
9.3.2011 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
kdyby to bylo něco co bylo možné v Ultimě Online, v krásném grafickém kabátku s fyzikou a z pohledu první/třetí osoby.. + nové vychytávky.. bylo by to fajn
-
-
jojo UO rulez, skoda jen ze mortal online dela tak maly studio bez zazemi a diky tomu je to zabugovany a bez contentu ale vizi maji dobrou
-
-
Mortal byl zajimavý, bohužel jen ze začátku a jak říkáš asi chybělo zázemí a tak vubec.. velký svět v pěkné grafice (ty hory nebo veliké planiny) postavit si vlastní vesnici s gildou, řemeslnictví atd.. bitky trochu připomínaly Oblivion.. chtělo by to mít nejspíš lepší a kreativnější vedení s pořádným marketingem a vydavatelem a vypadalo by to určitě mnohem mnohem lépe...
-
-
-
Pravda. Po MMO chci nějakej svět v kterym budu "volnost". Chci vlastnit dům, krmit psa, jít do lesa na dřevo vyrobit výrobky a jít to prodat na tržiště. Což je velice málo MMO který todle dovolujou.
-
-
Jinými slovy: vykašlat se na reálný život a jít se zahrabat do přiblblé hry? Začni makat, choď do práce, vydělej si na barák i čokla, ožeň se a začni pořádně žít. Hry mají být pro zábavu ve volných chvilkách a ne aby dělali z lidí otroky, nolifery a zrůdy, které momentálně produkuje WoW.
-
-
Teda MMO me nezajima, ale ty cloveku, kterej si chce uzivat a uziva si nabizis alternativu - zacni makat (?). chod do prace, ozen se .... co z toho je poradny zivot? Jeste si mel napsat - plat dane!. Naopak uzivej her (a nejen jich) co to jde, protoze za par let az budes mit ten poradny zivot budes splacet hypoteku na ten luxusni barak, slapat do hoven po psovi a vecer prijdes z prace (i treba velmi zajimave) vyrizenej tak, ze te nebude bavit ani s..ani, natoz hry . :) :)
-
-
Jo no , za 250 kacek, mas zabavu, splacet hypoteku tak zabavny neni :-D 30 let ti nerika pane, dokud to nesplatis, jednou nohou ses bezdomovec. no me to jako funny moc neprijde :-D Tedka do toho pripocitejme sporeni na duchod, zvysene DPH, vydaje na manzelku, vydaje na dite.. a jsme na 40 tacech jen to hvizne.. skutecne funny :-D
-
co to tady placas?to ze tvuj osobni zivot je fail,ze te nebavi prace a manzelstvi nenaplnuje neznamena ,ze je na tom tak kazdy.a rikej si co chces ale to co popisoval tu svou mmo predstavu,to uz je vazne nolifer.
-
-
blable: "me jen zustava rozum stat nad lidmi,co (NE)ziji alternativni zivot ve virtualnim svete a (NE)travi tam vetsinu sveho casu.". Ano. A ted nam rekni to na co vsichni netrpelive cekame. Totiz proc.
-
jo, takze mu doporucime poradne makat, zenit se - at je stastny ..? z tebe primo mluvi zkusenost. Ale neboj, az ti bude patnact, tak ti to zacne dochazet...
-
-
Bohuzel, v 15ti mu to nedojde, az v 25ti, jako me... az ted jsem prisel na to ze 'zivot' neni tak sladkej jak se tvari
-
ja netvrdim ze je to vzdy prochazka ruzovou zahradou,ani ze prace a placeni dani ho ma udelat stastnym zejmena tim jak je nase spolecnost nastavena,ale tvrdit ze nekdo nemuze byt v rodinnem zivote stastny muze jen ten,ktery stastny sam neni a prozil si ztratu idealu,ale ne kazdy je na tom stejne.me jen zustava rozum stat nad lidmi,co ziji alternativni zivot ve virtualnim svete a travi tam vetsinu sveho casu. navic ja mu neradil at si najde praci a zalozi rodinu,k romu musi dojit sam. a 15 mi uz pred nejakym tim patkem bylo :-P
-
-
-
-
Že ožeň se a začni pořádně žít :DD
-
-
To co chcete ,ale najdete v relanem zivote a je to daleko zabavnejsi zkuste vypnout PC a zacit zit mozna pak zjistite ze zivot chutna daleko lepe nez psat zamindrakovane prispevky o WoW
-
-
V reálnym životě nemůžu jít se sekerou do lesa, nemůžu zmlátit skřeta palicí nebo střílet z luku na terč protože na to prostě nemám finance. Můžu jít ven se psem a házet mu míček, ale nemůžu jít se stopařským psem na lov vysoké, to opravdu nemůžu. Mám sny, který si splnit nemůžu a který může splnit pouze počítačová hra, proto to v MMO požaduji.
-
-
to by tam specialne pro tebe meli dat i baleni bab a virtualni sex
-
-
S holkama opravdu nemám problémy. A u PC nesedím 24/7. Jen chci v MMO dělat to, co v normálním životě v tejto době prostě dělat nemůžu, o fantasy nemluvě.
-
-
-
-
-
tak si to spocitam: nez vyjde diablo 3 tak to je jeste minimalne rok, k tomu pripoctu priblizne 4-5 let na jejich uz teoreticky moznej termin vydani "nove oznamene" hry a vysledek je jasnej. wowko tu bude smrdet jeste saaakra dlouho nez se doklepou k necemu novymu *4*
-
-
jj, od ukazani prvniho videa ze hry vetsinou mame dalsich minimalne 5let vyvoje... a NIC z Titanu jsme jeste nevideli...
-
-
WoW mě baví od doby co jsem ho začal hrát (začátek Burning Crusade) a pořád je to super hra, ale opravdu to chce změnu, uvidíme jak dopadne "následník", přednost dám ale SW: Old Republic
-
Pokud to bude inteligentní MMO a ne bezduchej grind jako WOW proč by ne, budu jen rád za kvalitní MMO ale pokud představej sračku jako WOW tak ať se jdou zahrabat. :)
-
-
Jak dlouho si hrál WoW?
-
-
Ano hral jste hodinu a mate uplnou predstavu co tahle hra, nabizi pisete zde o grindu a nemate nejmensi tuseni co je grind, zkuste si korejske MMO Aion, Lineage a pak neco piste o grindu, v Cataclysmu je cely system lvlovani predelan krom Outlendu ,takze zadny grind ,ale lvlovani pomoci kvalitnich Q s urcitou davkou humoru popr. lvlovani pres pvp ci dungeon finger atd hra toho nabizi opravdu spoustu vyvrcholeni jsou pak HC raidy to je orisek pro opravdove fajnsmekry,ale to clovek ktery hral hodinu nekde na zabugovanym freecku nemuze tusit , jedine co z Vas tusim je obrovksy mindrak a komlpex z WoW dalo by se tohle specifikovat jako diagnoza a mel by jste se lecit.
-
-
v cata tech pet levlu udelas za den dva, pak uz zbyva jen grind. wowko jsem hral dva dva roky...a opravdu je to grind.......hc dungy a raidy muzou byt orisek kdyz to jdes poprve, a i tak to delas porad dokola, lidi rikaj ze je to bavi ale je to trochu jinak, v nejednom pripade se jedna o zavislot a jinde zas ten dung musis chodit porad dokola abys dostal naky item nebo AC. Videl jsem ze i takovi hraci co tvrdi ze wow je super chodi v podstate z donuceni porad dokola ty stejne dungy :D Opravdu inteligentni zabava. Wowko je pekna hra ale po tom co sem vsecko prolez uz nehodlam delat porad stejne dailies dokola a jeste za to platit :) Clovek co ma rozum a nema slabou vuli, ktera ho neodprosti od zavislosti toho zakonite musi po par mesicich nechat. To je ciste muj nazor , neminim flamovat ;)
-
-
Napadlo Vas nekdy ,ze hra se da hrat i z jineho pohledu ,treba kvuli lidem se kteryma chodite na raidy a verte ,ze tento model preferuji i ja ano musel jsme si protrpet nekolik HC abych mel gear na raidy ,ale to trva nanejvys par dnu, pak staci prostudovat taktiku na bossy a hura do boje , samo pro nekoho jako jste Vy je tohle asi nuda ,ale verte ze ja jsem spokojeny spousta zabavy na TS umocneno zabitim bosse a to vse nekolik hodin tydne k veceru zadny grind a 12 hod vysedavani u hry, to je pro HC hrace , takze zalezi jak hru hrajete a s kym ji hrajete a verte ,ze vedu i docela perny zivot se svou rodinou a na vse mam dost casu
-
-
Když vono s lidma ze Švédska, Španělska a Maďarska se bůhvíproč docela blbě domlouvá termín a lokál :)
-
To ja radsi s kamosema vyrazim do hospody nebo cundr :)
-
-
-
MMO se zabejvám docela dlouho, tak mě tu neříkejte co je grind a co ne. Moc dobře to vím. Je vidět, že jste krásnej případ závisláka na WOWku. Todle to na čem staví WOW pro mě prostě není zábava a vadí mě, že ten systém pak používá většina MMO, takže tu pak je velice málo her, které na tomto systému nestaví.
-
-
Hodinku, pak jsem to smazal. Za dobré MMO považuji Mortal online. Ale hra je velice náročná a nejni moc dodělaná. Král MMO pro mě vždycky bude Ultima Online. Kdybych se dočkal kvalitního 3D zpracování a velice propracovaným craft systémem + nějaké novinky, určitě by se WOW sesadilo z pomyslného trůnu MMO. WOW je pro mě zlo mezi MMO, tohodle systému se chytlo mnoho MMOček a nudnějšího systému než tento fakt není. Grind je o hovnu, chci hrát bavit se, pokud někoho baví denně zabít 5000x Obra budiž ať si jde hrát WOW pro dementky( ne všichni, ale většina ano, svědčí o tom některé videa a reakce na smazanej ACC a podobné věci), ale TITAN by konečně mohlo bejt MMO pro hráče, škoda že není více informací, ale bojím se toho že to bude stejný jako WOW, protože většina lidí myslí jen na prachy, protože tendle zkurvenej život je postavenej na penězích, takže se kvalitní hry už asi nedočkáme. Ano dobře Minecraft je jediná hra za pár let, která fakt stojí za to.
-
-
..po hodine hrania zhodnotit mmo hru? fuha, toto si nedovoli ani clovek, ktory dlhe roky recenzuje hry. ale tak par postrehov:
wow je obtiaznostou genialna hra. dokaze uspokojt novacika vdaka lahkym hernym principom ale aj hardcore hraca vdaka obtiaznym hardmodom a dobre fungujucemu PvP. hra ma sluzit zabave a nie ako vela inych mmo, kde si das zle jeden bodik a mazes postavu, alebo kde zbieras surky rok a zistis ze je ti nanic, alebo tam hraje max 100. Co sa tyka grindu, napr. najrychlejai forma expenia su jenoznacne Q, ak niekto tvrdi opak, nikdy nehral WoW. Navyse v Cataclysme su fakt premakane Q a kazda zona zije najakym pribehom (chain Q), za ktore by sa nemuseli hanbit ani single rpg hry. WoW je tovaren na penazie, ale ponuka za to adekvatnu kvalitu, staci pozriet vela licencovanych mmo titulov (LOTR, AoC, WO...) ktore proste sa nedokazu vyrovnat WoW. Hram WoW 4 roky a stale splna moje poziadavky kvalitnej mmo, ze ktoru si ochotne zaplatim (free servery neuznavam, to nie je wow) -
to je fakt legracni, hra co nabizi dny (cisteho casu) zabavy a ty sis dokazal udelat predstavu po hodine hrani:)))) Dostal quest zabij 10 joung wolfs v goldshire a podle toho urcil ze na 60 levelu to bude zabij 5000x Obra
-
-
-