Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já zas vím, kde je tajemný poklad střežený jednorožci. Taky to ale neřeknu >:(
  • ja už to mam dohrany ale nemuzu rict co to je protoze jsem vazan mlcenlivosti
  • No právě, Blizzard tohle musí přeci vědět. Jestli to ví, tak mají patrně nějaké eso v rukávu (nebo kde). A jestli ne, tak jsou to idioti.
  • no ono to nejde, leda se vydat novou cestou a tam neni zarucenej uspech takze to bude zase neco podobnyho stylu nebo to vykrade vsechny ostatni mmo a tim padem to bude "zase to stejny" a wowkari i kdyz to pudou zkusit tak se po mesici zase vrati zpatky protoze sou na to zvykli a nechce se jim ucit vsechno odznova tak jak je to videt na vsech onlinovkach co posledni roky vysli
  • to Klobi: suhlasim, len som chcel poukazat, ze aj vo wowku je nieco hard. ide len o to, ci sa sa chces dopracovat k tomu, alebo ako milion inych ludi ostat v "priemernosti" hry. cize wow ponuka levely obtiaznosti hry, no zalezi na tebe na aky level sa zaradis.
  • Mě by spíš zajímalo, jak konkrétně mají v plánu zastínit WOW, který je oblíbený díky komunitě a jednoduchosti.
  • to Klobi: suhlasim, len som chcel poukazat, ze aj vo wowku je nieco hard.
  • Guild Wars, NC Soft... není to čirou nááááhodou Korejská firma?
  • Já z toho vyčetl jen to, že je líný konzument mainstream MMO hry, kterou už dlouho hraje. Nic víc. Možná to mělo znamenat, že "nejspíš nebude hrát ani Titan".
  • MMO trh je absolutně nevyvinutý a 97% z něj jsou asijské sr*cky. Guild Wars 2 se myslím uchytí, ale sem si téměř jist, že to nebude mít víc jak milion aktivních hráčů. SW republic není fantasy, a proto je to těžší posoudit...
  • Je to jasné, bude to Farmville 2. (ironie)
  • Koukám, že Lineage a Aion jsou pořád outsideři :D

Ale nenapsat EVE? Hrůza.
  • blable: "me jen zustava rozum stat nad lidmi,co (NE)ziji alternativni zivot ve virtualnim svete a (NE)travi tam vetsinu sveho casu.". Ano. A ted nam rekni to na co vsichni netrpelive cekame. Totiz proc.
  • Mortal byl zajimavý, bohužel jen ze začátku a jak říkáš asi chybělo zázemí a tak vubec.. velký svět v pěkné grafice (ty hory nebo veliké planiny) postavit si vlastní vesnici s gildou, řemeslnictví atd.. bitky trochu připomínaly Oblivion.. chtělo by to mít nejspíš lepší a kreativnější vedení s pořádným marketingem a vydavatelem a vypadalo by to určitě mnohem mnohem lépe...
  • Tady je nějaký limit na hloubku diskuzního stromu? Původně to patřilo jako odpověď na 09.03.2011 15:53 Klobi
  • To je všem jakýkoliv vrcholový "sport" a nikomu to nepřijde divné. :D
  • nojo ale to uz neni o hrani jako takovem ale o honeni nakych bodu :)
  • a cos tim nam chtel rict? ;D
  • Taky si pridam troskou do mlyna, Wowko hraju od roku 2006, zacal jsem hrat chvili pred vydanim TBC, to znamena, ze jsem jeste zazil R40 Onyxii i Naxxramas, dokonce i otevreni Ahn'Quiraje(i kdyz jsem u toho primo nebyl). Pamatuju cely TBC i WOTLK, a ted jsem zacal znovu hrat CATA, bohuzel to jsem jeste nehral dostatecne abych byl schopnej soudit, TBC bylo super, az do prichodu posledniho patche, to se objevili takzvany BADGE a tim se celej system ve WOW rozsypal jak domecek z karet...

Kazdopadne abych neodbihal od tematu, podle me se nova onlinovka nema moc sanci chytit, pokud nebude mit stejnej zaklad jako WOWko, jako dlouhodobej hrac WOWka, musim uznat ze i kdyz jsem mel nespocet prestavek v hrani, a v dobe prestavek jsem zkousel par dalsich MMO(warhammer, conan, aeon, eveonline, a jednu postapo, kterou si ale nemuzu vzpomenout jak se menuje) a vzdycky jsem se nakonec vratil k WOWku, kvuli lidem, kvuli zabehnutejm systemum, kvuli tomu ze ten svet uz nejak znam a nechce se mi ucit se dalsi...

A pro lidi co by me chteli zvat noliferem: Ziju s pritelkyni, mam slusnou praci, mam dve kocky, platim dane, a dokonce si kupuju i ostatni hry, koukam na filmy, chodim ven, bavim se s lidma atd atd atd... stihat se to da a nemusim bejt nolifer
  • njn tak pre teba je to mozna hra pre deti, takych ludi poznam vela, co dali rating na 1800, dali normal raid a si myslia ze uz su najvacsi borci. takych beha v hre miliony a aj pre takych je hra urcena. ja pisem o takom WoW, kde si udrziavas vysoky rating kazdu sezonu, pri zabiti hardmode bossa mas radost zo synchronizacie party atd. staci si pozriet kolko guild ma dole komplet raidy na hardmode a zistis ako je to tazka hra. o tom je WoW, 90% je urcena pre ludi, ktori chcu relaxovat a nie byt frustrovani a tych 10% radsej pomlci, lebo vedia ze vybit hardmode raid je otazka mesiacov hrania,dat rating cez 2300 je o zohranosti, poznani kazdeho svojho a superovho spellu, pouzivania focusu, makier, poznat uhly ako stat v arene atd...a praveze kazdy datadiskom narocnost stupa, v pve premakane AI u bossov, kde uz nejde len o zerg bossa, v pvp stale nove a nove spelly, ktore kazdym patchom menia styl hrania.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit