Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    smažte tenhle příspěvek, uklikl jsem se :-(
    • vtipny ze zrovna tohle je vybrany jako zajimavej prispevek u zapati zpravy na hlavni strane *3*
  • tak si to spocitam: nez vyjde diablo 3 tak to je jeste minimalne rok, k tomu pripoctu priblizne 4-5 let na jejich uz teoreticky moznej termin vydani "nove oznamene" hry a vysledek je jasnej. wowko tu bude smrdet jeste saaakra dlouho nez se doklepou k necemu novymu *4*
    • jj, od ukazani prvniho videa ze hry vetsinou mame dalsich minimalne 5let vyvoje... a NIC z Titanu jsme jeste nevideli...
  • Erien
    Někteří asi Blizzard nechápete, to že chtějí zastínit wow neznamená, že hráči Wow přejdou k Titanu. To by ani nedávalo smysl. Oni chtějí udělat nové MMO v jiném stylu, které natáhne lidi, co se jim právě Wow nelibí. Blizzard má za ty roky spoustu zkušeností a věřím, že se jim to povede. WoW má hodně chyb. A vždycky jde udělat, něco lepšího a jestli to někdo dokáže tak oni. Ale to vše ukáže čas :)
  • Je to jasné, bude to Farmville 2. (ironie)
  • to Klobi: suhlasim, len som chcel poukazat, ze aj vo wowku je nieco hard. ide len o to, ci sa sa chces dopracovat k tomu, alebo ako milion inych ludi ostat v "priemernosti" hry. cize wow ponuka levely obtiaznosti hry, no zalezi na tebe na aky level sa zaradis.
  • WoW je pecka a +- je to nejlepší MMORPG už několik let. Ale přesto - umírá. WoW dostává datadisky plné pěkného designu, jak to jen Blizzard umí, ale nic zásadního. Je to několikrát nastavená kaše a hráči už jí brzo odmítnou jíst. Stále ještě nachází, snad i díky nepopulárním změnám, nové hráče, kteří nahrazují ti, jenž z různých důvodů (i znechuceni) po letech odešli a odcházejí.
    Titan nejvyjde zítra, takže o sebevraždě nemůže být řeč. WoW je důchodce v hodně dobré kondici, ale i přes to nevěřím, že se udrží donekonečna. Do dvou let přijde úpadek. Bude tak mnohem déle, než jsme čekali, ale bude, samozřejmě. A když to Blizzardu klapne, vyjde se snad inovativním Titanem a převezme otěže WoWu před jeho smrtí. V té době budou už u WoW redukovat servery.
    • lol wow tu bude este dlho, pamatam ako ked vysiel wotlk uz vraveli, ze 2 roky a padne :D v Cine este Cataclysm nie je (zasahy vlady) a hlavne nato sa Blizzard spolieha, v Cine ma isty trh, ktory tak skoro nezanikne :D
      • Samozřejmě že tu bude ještě dlouho, ale v žádném případě ne jako King MMORPG. Jinak to nemění nic na tom že Blizzard si svou pozici na trhu MMORPG udrží svojí novou peckou, tím jsem si jist.
    • Ano "davam bolsevikovi rok max. dva" tohle uz se uz tady psalo pred vydanim Wotlk a svete div se bylo to pred 2 roky a verim tomu ze za 2 roky se bude psat to same ,takze tech 2 let jiste bude jeste spousta :-)
      • A vyjde ještě další datadisk? Snad posledni. A přinese něco nového, proč by hráči měli zůstat? Zatím přinesl z dobrého hlavně nové lokace. Pěkné lokace. Ale jinak nic. Pridání ras, několika dungů, zvedlý level cap, zjednoduššení ...často nepopulární porce pro náročnějšího diváka.
        WOW se mi kdysi líbil, moc se mi líbil. Ještě první datadisk jsem s nadšením hrál. Ale příchod dalšího znamenal konec. Hra i před jeho vydáním začala zjednodušovat, vydobité dropy se staly bezcennými, dobité dungy se zjednodušili a prequesty rušili, aby s nimi neměli problém ty největší lamy. Lame směrem se ubíral veškerý další vývoj a přidal jsem se rychle k vlně těch, kteří znechuceně odešli.Nehledě na to, že zde i tak málo záleželo na hráči, jeho skillu, jako spíš průměrně na množství času, které se svou postavou nahrál a kolik dropů s ní "vydřepěl".
        • praveze mne sa wotlk pacil, bo priniesol rozdelenie raidov na normal a hardmode. vanilla a tbc strasne trestal hracov, ktory nato nemali cas. vela ludi si nemohlo dovolit raidovat/progresovat kazdy den, ci uz s dovodu prace, rodicov, lameriny atd. toto vsetko odstranil az prichod woltku, konence mohol zazit pocit killu aj priemerny hrac. no a pre hardcore hracov ostali hardmody, ktore su BRUTALNE tazke v case progresu (staci pozriet kolko guild ma dole HM raidy v CASE progresu, dvoj- troj-ciferny pocet z miliona :)). a tu je aj kamen urazu. vela ludi si mysli, ze ked beha v epickom equipe v normale, ze uz hra nic neponuka, dali vsetko, su najvacsi borci. a toto bol najvacsi killer pre woltk, ludia nedokazali pochopit, ze blizzard vysiel v ustrety tisicom ludi, ktory proste su bud lamy, nemaju cas koli prace, rodicom atd, HARD stranku wowko ma, len wotlk sposobil to, ze milion ludi radsej si vybralo lahku cestu (prejde normal raid a uz je majster sveta, king...)
          *co sa tyka mnozstva casu, kazde mmo, od toho zalezi, aj skill je od toho zavisly, skill rastie s poznanim klassy (svojej, superovej), zohratostou (pve, pvp) atd atd,ale na to treba jedno: CAS.
    • Koukám že s těma 2 roky nejsem jediný kdo to tak vidí.
  • WoW mi končí a nehodlám jej prodlužovat. Pro mé nasycení bohatě stačilo chodit všechno dokola a sbírat body, aby měl člověk na výbavu na těžší lokace. Začátek Cataclysm byl skvělý, teď je to jako v Lich Kingovi, nemáš výbavu, nejdeš. Půlka hry ti takhle vypadne a pokud nemáš vůli a partu schopných lidí, kteří pomohou, tak to prostě zabalíš.
    Osobně teď sleduji buď GW2 nebo SWTOR, přeci jen vývojáři zkouší něco jiného. Takové ty výlevy, jako wow killer u těchto her nejsou na místě. Tato hra tu bude ještě hodně dlouho a sesadí ji snad jen jedině další hra od Blizzardu. U Titana bych si na to třeba i vsadil, ale nikdo neví co to vůbec bude zač, já si jen myslím, že WoW by mělo projít nějakou menší úpravou. Nechce se mi věřit, že by další datadisk probíhal ve stejném duchu jako Cataclysm.
    Každopádně loučení bylo těžké, avšak opouštíš-li hru typu WoW, tak vzpomínky máš snad jen na guildu, na hru samotnou je už horší.
  • Všiml jsem si že tu někdo háže nějakým časy, tak si mrkněte na toto:
    http://www.mmogamesite.com/news/blizzard-product-slate-leaked.html
    • Vypada to zajimave a hlavne dost pravdepodobne! Hlavne kdyz se podivate na ten rok 2010 ten vysel presne tak jak tam je uvedeno!:-))) a v ty dobe se asi o Titanu jeste moc nevedelo na to aby to mohl nekdo sfalsovat!
  • Taky si pridam troskou do mlyna, Wowko hraju od roku 2006, zacal jsem hrat chvili pred vydanim TBC, to znamena, ze jsem jeste zazil R40 Onyxii i Naxxramas, dokonce i otevreni Ahn'Quiraje(i kdyz jsem u toho primo nebyl). Pamatuju cely TBC i WOTLK, a ted jsem zacal znovu hrat CATA, bohuzel to jsem jeste nehral dostatecne abych byl schopnej soudit, TBC bylo super, az do prichodu posledniho patche, to se objevili takzvany BADGE a tim se celej system ve WOW rozsypal jak domecek z karet...

Kazdopadne abych neodbihal od tematu, podle me se nova onlinovka nema moc sanci chytit, pokud nebude mit stejnej zaklad jako WOWko, jako dlouhodobej hrac WOWka, musim uznat ze i kdyz jsem mel nespocet prestavek v hrani, a v dobe prestavek jsem zkousel par dalsich MMO(warhammer, conan, aeon, eveonline, a jednu postapo, kterou si ale nemuzu vzpomenout jak se menuje) a vzdycky jsem se nakonec vratil k WOWku, kvuli lidem, kvuli zabehnutejm systemum, kvuli tomu ze ten svet uz nejak znam a nechce se mi ucit se dalsi...

A pro lidi co by me chteli zvat noliferem: Ziju s pritelkyni, mam slusnou praci, mam dve kocky, platim dane, a dokonce si kupuju i ostatni hry, koukam na filmy, chodim ven, bavim se s lidma atd atd atd... stihat se to da a nemusim bejt nolifer
    • a cos tim nam chtel rict? ;D
      • Já z toho vyčetl jen to, že je líný konzument mainstream MMO hry, kterou už dlouho hraje. Nic víc. Možná to mělo znamenat, že "nejspíš nebude hrát ani Titan".
  • Pokud to bude inteligentní MMO a ne bezduchej grind jako WOW proč by ne, budu jen rád za kvalitní MMO ale pokud představej sračku jako WOW tak ať se jdou zahrabat. :)
    • Jak dlouho si hrál WoW?
      • Ano hral jste hodinu a mate uplnou predstavu co tahle hra, nabizi pisete zde o grindu a nemate nejmensi tuseni co je grind, zkuste si korejske MMO Aion, Lineage a pak neco piste o grindu, v Cataclysmu je cely system lvlovani predelan krom Outlendu ,takze zadny grind ,ale lvlovani pomoci kvalitnich Q s urcitou davkou humoru popr. lvlovani pres pvp ci dungeon finger atd hra toho nabizi opravdu spoustu vyvrcholeni jsou pak HC raidy to je orisek pro opravdove fajnsmekry,ale to clovek ktery hral hodinu nekde na zabugovanym freecku nemuze tusit , jedine co z Vas tusim je obrovksy mindrak a komlpex z WoW dalo by se tohle specifikovat jako diagnoza a mel by jste se lecit.
        • v cata tech pet levlu udelas za den dva, pak uz zbyva jen grind. wowko jsem hral dva dva roky...a opravdu je to grind.......hc dungy a raidy muzou byt orisek kdyz to jdes poprve, a i tak to delas porad dokola, lidi rikaj ze je to bavi ale je to trochu jinak, v nejednom pripade se jedna o zavislot a jinde zas ten dung musis chodit porad dokola abys dostal naky item nebo AC. Videl jsem ze i takovi hraci co tvrdi ze wow je super chodi v podstate z donuceni porad dokola ty stejne dungy :D Opravdu inteligentni zabava. Wowko je pekna hra ale po tom co sem vsecko prolez uz nehodlam delat porad stejne dailies dokola a jeste za to platit :) Clovek co ma rozum a nema slabou vuli, ktera ho neodprosti od zavislosti toho zakonite musi po par mesicich nechat. To je ciste muj nazor , neminim flamovat ;)
          • Napadlo Vas nekdy ,ze hra se da hrat i z jineho pohledu ,treba kvuli lidem se kteryma chodite na raidy a verte ,ze tento model preferuji i ja ano musel jsme si protrpet nekolik HC abych mel gear na raidy ,ale to trva nanejvys par dnu, pak staci prostudovat taktiku na bossy a hura do boje , samo pro nekoho jako jste Vy je tohle asi nuda ,ale verte ze ja jsem spokojeny spousta zabavy na TS umocneno zabitim bosse a to vse nekolik hodin tydne k veceru zadny grind a 12 hod vysedavani u hry, to je pro HC hrace , takze zalezi jak hru hrajete a s kym ji hrajete a verte ,ze vedu i docela perny zivot se svou rodinou a na vse mam dost casu
            • kostejnesmrtelny
              Když vono s lidma ze Švédska, Španělska a Maďarska se bůhvíproč docela blbě domlouvá termín a lokál :)
            • To ja radsi s kamosema vyrazim do hospody nebo cundr :)
        • MMO se zabejvám docela dlouho, tak mě tu neříkejte co je grind a co ne. Moc dobře to vím. Je vidět, že jste krásnej případ závisláka na WOWku. Todle to na čem staví WOW pro mě prostě není zábava a vadí mě, že ten systém pak používá většina MMO, takže tu pak je velice málo her, které na tomto systému nestaví.
      • Hodinku, pak jsem to smazal. Za dobré MMO považuji Mortal online. Ale hra je velice náročná a nejni moc dodělaná. Král MMO pro mě vždycky bude Ultima Online. Kdybych se dočkal kvalitního 3D zpracování a velice propracovaným craft systémem + nějaké novinky, určitě by se WOW sesadilo z pomyslného trůnu MMO. WOW je pro mě zlo mezi MMO, tohodle systému se chytlo mnoho MMOček a nudnějšího systému než tento fakt není. Grind je o hovnu, chci hrát bavit se, pokud někoho baví denně zabít 5000x Obra budiž ať si jde hrát WOW pro dementky( ne všichni, ale většina ano, svědčí o tom některé videa a reakce na smazanej ACC a podobné věci), ale TITAN by konečně mohlo bejt MMO pro hráče, škoda že není více informací, ale bojím se toho že to bude stejný jako WOW, protože většina lidí myslí jen na prachy, protože tendle zkurvenej život je postavenej na penězích, takže se kvalitní hry už asi nedočkáme. Ano dobře Minecraft je jediná hra za pár let, která fakt stojí za to.
        • ..po hodine hrania zhodnotit mmo hru? fuha, toto si nedovoli ani clovek, ktory dlhe roky recenzuje hry. ale tak par postrehov:
          wow je obtiaznostou genialna hra. dokaze uspokojt novacika vdaka lahkym hernym principom ale aj hardcore hraca vdaka obtiaznym hardmodom a dobre fungujucemu PvP. hra ma sluzit zabave a nie ako vela inych mmo, kde si das zle jeden bodik a mazes postavu, alebo kde zbieras surky rok a zistis ze je ti nanic, alebo tam hraje max 100. Co sa tyka grindu, napr. najrychlejai forma expenia su jenoznacne Q, ak niekto tvrdi opak, nikdy nehral WoW. Navyse v Cataclysme su fakt premakane Q a kazda zona zije najakym pribehom (chain Q), za ktore by sa nemuseli hanbit ani single rpg hry. WoW je tovaren na penazie, ale ponuka za to adekvatnu kvalitu, staci pozriet vela licencovanych mmo titulov (LOTR, AoC, WO...) ktore proste sa nedokazu vyrovnat WoW. Hram WoW 4 roky a stale splna moje poziadavky kvalitnej mmo, ze ktoru si ochotne zaplatim (free servery neuznavam, to nie je wow)
        • to je fakt legracni, hra co nabizi dny (cisteho casu) zabavy a ty sis dokazal udelat predstavu po hodine hrani:)))) Dostal quest zabij 10 joung wolfs v goldshire a podle toho urcil ze na 60 levelu to bude zabij 5000x Obra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit