Přejít na výpis diskuzí
Blizzard si zaregistroval Warlords of Draenor, bude to další WoW datadisk?
5.11.2013 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Zastavte to někdo *11*
-
-
Stačí když položíš hlavu na koleje....
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WsO8xOgsDrE
-
-
Zastavte ho někdo!
-
Zastavte ho někdo ! *6*
-
Běž to toho Justine já ti věřím, dokážeš to.
-
Nelze, je to ve svem nejlepsim roku zivota a ted jen bude lepe a vice. Dokud to bude hrat tolik lidi, neni sance, je mi lito. *3*
-
-
V nejlepších letech? Spíš v posledním tažení. Těžko mohou vymyslet něco směšnějšího než to s čím přišli posledně. Ale co, někdo má rád dospělou fantasy, někdo zas tlustý pandy s bambusem.
-
-
A někdo má rád dospělou muziku a někdo má rád JB...
-
Nesouhlas. *4*
-
-
Fakt nemá cenu bavit se s timhle trolem... vždycky se jen objeví na foru aby si odnesl maximum dislike.
Kloudné slovo z něj stejně nedostaneš a logické argumenty přehlíží.
Jak bylo v článku, na tyhle lidi můžeš ty i blizzard udělat jenom...
! ! ! ! ! TUUUUUUUUUUUDLE ! ! ! ! ! -
S čím. Že když se ve WoW sejde skupina válečníků vypadá to jak pochod fantasy nasteroidovaných gayů s velkou zálibou v růžové?
-
-
Aha tož, to vysvětluje těch x desítek dislike co pořád dostáváš...
Takže ty srovnáváš MMO-RPG s knížkama a filmovým průmyslem? :D Samozřejmě že WoW v knižní podobě taky není malované a má tam v celku krvavé a tragické příběhy, takže přinejmenším mezi všechny ty fantasy které si vyjmenoval bezesporu patří a každý trochu fantasy znalí ti to potvrdí, jen člověk naprosto zaujatý a zabržděný, který se stále z té opice nevyvinul, může tvrdit opak.
To co ty řikáš je asi stejné jako kdybych Lotr nebo SW házel do hnoje kuli hrám... které mimochodem WoW sotva stačí dohánět. -
Jenže já tu nemluvím o MMORPG, to muselo dojí i šimpanzi, mluvím o propracovanosti světa a jeho stylizaci. WoW je nejhranější MMORPG, což je smutné, protože kdyby měli lidé trochu vkusu tak se na ten blivajz vykašlou a MMORPG hrát nebudou. Bohužel žádné pořádné MMORPG které nevypadá jak r*tardované omalovánky neexistuje. Proto se já i každý rozumný dospělý člověk tomuto žánru vyhýbá a čeká na příchod pořádné hry bez homo pand atd.
-
-
-
I ty hlupacku... Samozřejmě když se bavíme na stránce o hrách, pod článkem o wow, tam sem myslel MMO-rpg, každému kdo nemá v avatarů JB to asi došlo... Ukaž mi teda své dokonalé MMO-RPG s dokonalým fantasy světem Ať se zasmeju.
-
Tak pokud se chceš smát kouskům jako Pán prstenů, Malazská kniha padlých, Warhammer, Píseň ledu a ohně, svět barbara Conana atd. Tak jsi celkem solidní hlupáček. Je to šok zjistit že univerzum warcraftu je braková sr*čka?
-
A jaké je teda to tvoje promakané fantasy? Ať se trochu zasmějeme...
-
a co na tom jacku, najednou se budeme řídit prodeji. V tom případě je CoD nejlepší FPS a jde se pařit ne? Banda vychrtlých nerdů co WoW ještě hraje a kteří nemají o skutečně promakaných fantasy ani ponětí mě vůbec nezajímá.
-
Jack a dalších 10M číňanů s tebou nesouhlasí...
-
Ne, nesouhlas s tim ze WoW nema co nabidnout, ze byl jeho potencial vytezen na maximum ja a dalsich x milionu nesouhlasi s tebou... *4*
-
-
-
-
-
-
Včera byl v bleskovkách odkaz na screenshot panelu na blizzcon (pravděpodobně). Který všechny otázky spolehlivě zodpoví.
-
-
Silně pochybuju že by blizzard nechal lidi farmit SoO rok, zvlášť když řikal že chce vydávání datáčů zrychlit. Dle mého názoru 100% fake a ani se to neobjevilo na objektivních webech jen v "bokovejch" kanálech.
-
pravdepodobne fake, uz jen kvuli tomu, ze by Blizz neoznamil vydani hry rok dopredu, navic datac musi vyjit jeste pred prazdninama.
-
-
D3 oznámili ještě víc dopředu, a kde je psáno, že musí vyjít do prázdnin? Ne, že by mi to nebylo úplně jedno tedy *3*
-
-
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450325_553690938043823_1113424506_n.jpg
-
-
Keby to bolo este o trosku viac fake tak by ten screen predavali na blsaku... *1*
-
-
Však on tě za pár dní na konferenci přejde humor.
-
-
-
No třeba ten model tý nový rasy mě přišel buď strašně nedodělanej, nebo fakeovej a pokud ani jedno z toho tak pěkně odfláklej. Uvidíme po Blizzconu.
Nicméně předělanej Outland (+ nový lokace) po vzoru Cataclysmu by byl fajn. -
-
Hele pokud ta hra má vyjít skutečně až prosinci příštího roku jak je u screenu , mohlo by se moc , moc věcí změnit a Rasy by mohli mít nový skin.. Tohle může být třeba teprve raná alpha verze hry a nemůžeš tušit jak bued vypadat konečná fáze :)) ... A ikdyby to byl fake tvůrce je velice kreativní a povedlo se mu to
-
-