Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnozí z nás si užili krásné časy ve wow...oukej díky za ty roky zábavy...a skončili jsme, přejte jim to, přejte blizzardu víc peněz, a lidem, kteří to stále platí, aby nadále platili....a já jsem pro, ať si koupí 90ky, ať si koupí rovnou 100ky, je mi to upřímně šumák...už to nehraju a nikdy hrát nebudu ;)
  • I takovi jsou mezi nami. Jeden typek, uz nevim v ktere zemi, se dokonce ozenil se svym oblibenym polstarem:-) fakt
  • Heartstone podle tebe neni plnohodnotna hra,ale sam zminujes hlouposti jako Travian
  • Hodnotny vztah k virtualni postave ve hre?
  • Kroutíš nesouhlasně hlavou?? Ty jsi Klaus???
  • Vrook
    Tadááá! *15* *15*
  • Oni se tu postavu velmi rychle nauci, pro kovany pvpeckare je to supr moznost, nebot oni tyhle profi playeri maji ve zvyku honit si rating na vsech povolanich v ruzne kombinaci s rasami a jejich perky. Uz ted se kseftuje s postavama ruznych serverech. Podle me to je to dobrej krok.
  • wenceslaus
    Blizzardu se tu sice teď zastávám, ale takhle růžově to nevidím. Od Starcraftu 1 nevydal hru, co by mě opravdu bavila.
  • Vrook
    Ano, Wildstar je pro faggoty jako stvořenej.. *15*
  • Určo to zvládal u práce ;)
  • wow = prehlidka ztracenyho casu
  • Proti možnosti koupit si něco takového jako okamžité a trvalé zvýšení levelu na určitou hodnotu nic nemám. Jsou lidé, kteří o tohle mají zájem, tak proč nevyhovět poptávce? P2W to není.

Celé to má ovšem negativa, která ve mě vyvolávají zvláštní pocity směřující k lidem, kteří o tohle mají zájem. Kroutím nesouhlasně hlavou. Vždyť když této služby využijete a vaše postava získá během chvilky vysoký level, sotva si ke své postavě uděláte nějaký hodnotnější vztah. Také tuto postavu nebudete umět nějak dobře hrát - podle mě není nad to svou postavu hrát od levelu 1 a postupně se prokousat vývojem postavy a pomalu přijít na ten svůj herní styl. Mně to příjde, že se takoví hráči vyhýbají hraní, což mi příjde divné - platí za to, aby nemuseli hrát. Možná by bylo vhodné zamyslet se nad tím, že pokud vás už nebaví hrát hlavní obsah hry, pak by možná bylo vhodné s hrou skončit.
  • Výborně!
  • hotový majstrštyk
  • Asharak
    Když jich předtím nahrál 5 tak proč by to nedokázal i takhle.
  • Levelovani hodne zalezi an tom jak moc je zabavny, jsou mmo kde je levelovani neskutecnej opruz a nuda a clovek by klidne radsi ty levely koupil. Ale když to člověka bavi nevidim důvod proc to kupovat. A jo, kecy, peníze az v první rade samozrejme.
    Ale tak nejak to speje k tomu jak řekl jeden muj znamy, za chvili si koupis hru prijde ti mail o cem to bylo a pekna slečna z EA z predplacneho DLC a v tricku s logem hry ti ho prijde vykourit, abys mel ten spravnej prožitek:) Tohle jsou prvni vlaštovky..
  • Heartstone pro mě není plnohodnotná hra *15* .
  • nebo třeba takový Heartstone, když už jmenujeme hry od Blizzardu, ten je pay2win až dost
  • Blizzard už možná není to co býval, ale stále je to v porovnání s ostatníma vysoce nadprůměrná společnost. Jejich hry možná nejsou nejlevnější, ale myslím, že WoW je zatím nepřekonané MMORPG, což je vzhledem k tomu, že letos oslaví 10let docela smutný. Starcraft je nejhranější strategií, se kterou se pořádájí ty největší turnaje. Diablo je sice trochu někde jinde, ale taky to není špatná hra (pos*ala to více-méně jenom ta aukce).

Když se podíváš na hry, které jsou opravdu pay2win a lidi ty hry hrajou a utrácej tam mnohonásobně větší prachy než třeba za WoW... Hry od Perfect World jsou ukázkovým příkladem, ale i pos*aný hry typu Travian, Gladiatus, etc...

Takovejhle hate na blizz je pak celkem neoprávněnej.
  • Shania
    Jak napsali, za 10- 20 usd by to koupil skoro kazdej (a hned u nekolika postav) bez rozmysleni a vydelali by neskutecne penize, za 60 si to koupi jen par hracu, takze to co Ian rek je pravda.

To proc tam ta funkce vubec je, je z duvodu jedne 90 zdarma k datadisku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit