Přejít na výpis diskuzí
Blizzard vysvětluje výši ceny za upgrade levelu postavy ve World of Warcraft
25.2.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Ukaž mi prosím jakoukoli firmu v jakemkoli odvětví průmyslu, které nejde jen a jen o peníze *7* ...
-
Presnejsi by bylo: preskocis reklamu a pusti ti rovnou film. Endgame je to o cem hra je, pro vetsinu hracu je dulezity jen aktualni kontent a pro ty co neni se nic nemeni.
-
to jsi teda nedohrál! dosažením konce hry zábava přece teprve začína, a tou zábavou je, tadá, obchodování na virtuální burze!
-
Rozum je v tomhle pripade, hodne relativni pojem. Nemuzes soudit lidi za to, ze jsou jini, nez ty....vlastne muzes, ale pokud budes soudit verejne, musis pocitat s konfrontaci;-)
-
...to jsi neslyšel? U Diablo 4 bude za poplatek 99$ možnost aktivovat tlačítko, které po založení postavy přehraje konečný filmeček a oznámí hráči, že je borec, protože dohrál hru.
-
...a teď samozřejmě všichni Blizzardu strašně moc věříme, že jejich motivací numero uno nejsou jen a pouze peníze. *
* příspěvěk je vytvořen ze 100% ironie.
Ale stejně - ať si dělaj suchý vrby, stejně jako když mi někdo řekne, že utratil nemalé množství peněz za...dejme tomu tetování, tak si řeknu, že moc rozumu nepobral a jdu o dům dál, tak stejně tak v tomhle případě... -
Ten smajlík dobře vystihuje tvůj komentář.
-
Pekne, a asi mne to od blizzu ani neprekvapuje a o to min mne prekvapila mistni komunita. Cekam na ten moment kdy blizz udela hru kde se bude platit za odehrani kazde urovne a vsichni mu budou tleskat *11*
-
staré dobré časy *14*
-
...tak me napadlo, proc je gear na low lvlu hnusnejsi nez end game, kdyz ma byt to expeni zabavne....kazdy chce urcite zabijet prasolidi a dostat za to polorezavou psem ochcanou zbroj co lezela npccku v koute jurty v Crossroads :-)
-
Jak někdo může napsat WOWKO je pay to win.... Co vyhraju tím že si nemusím levelovat další postavu. Eq tím nezískám, ba dokonce příjdu o určitě zksušenosti jenž bych nasbíral levelováním....
Také se u toho přípravím o jisté zážitky a někdo namítne že to není RPG. Ale ten dotyčný si třeba nechce expit další postavu, o nic závažného se nepřipravý (jelikož už nějáké postavy naexpil) a v klidu se pustí do PvP nebo raidy na 90 level.
A level 90 není konec hry, jak jsem psal, může chodit dungy, BG areny + guilda atd. -
poznam XY progamerov co si nechavaju expit za peniaze postavy .... kazdy v hre hlada nieco ine nikto vas nenuti si to kupovat *2*
-
Když to děláš kvůli HC contentu, tak tě nějaké expení nezajímá. HC hráč musí mít klidně i 10 postav, aby mohl chodit raid co nejčastěji. A to trvá doexpit.
-
asi tak, když si někdo chce zničit zážitek ze hry, nebránil bych mu
-
To je pravda, na druhou stranu jestli se takhle zbavil starého účtu, když s WOW skončil, tak to není špatné... má zpátky minimálně měsíční poplatky, možná i pár datadisků...
-
Priest jenom do toho nějakého 30lvl, pak už je to balada. Aspoň za discáče nebyl problém kilovat mobky po třech a mohli být třeba i o tři lvly vyšší.
-
Ja si dungy na low lvlu nejak extra moc neuzival. Ale treba tehle nabidky bych v zadnem pripade nevyuzil. Proste si to "odkroutim". Lidi pred tim stale zaviraji oci ale mmo je opravdu jen o endgame. U wowka je to s@dismus v tom, ze sis ten straveny cas zaplatil. Muzes si rikat, jak si to uzivas, ale jen co kolem tebe probehne kolega v endgame equipu, jakym smerem zacnes uvazovat;-)? Kdyby to nejak zvyhodnilo pvp, tak nereknu. Ale pve jen modni prehlidka lepsiho equipu. Ve finale je jedno kdo toho vyuzije a kdo ne. Zabavu si tvori kazdy sam. Vymstit se to muze max blizzu, kdyz hraci hned okostuji hlavni chod a po jeho konzumaci "restauraci" opusti.
-
já bych hned hodil na 90 priesta nebo mága páč to sou největší prudy je expyt :-D
-
jenze u datadisku bude level cap 100... ;)
-
Nechápu, co se na tom lidem nelíbí. Když si chce někdo mermomocí koupit postavu, tak si ji koupí, ať už mu to Blizzard umožní, nebo ne. Postavy se prodávají odjakživa, teď tomu akorát chce Blizz v podstatě udělat přítrž tím, že to převezme do vlastních rukou.
Tímhle se z WoW ani z daleka nestává pay2win, vždyť expení je ta nejmíň důležitá část hry. Je to akorát takovej přehnaně dlouhej tutorial, aby se člověk naučil se svou postavou zacházet, kterej od teď bude možno přeskočit.
Navíc za 60dolarů (5 měsíců hraní) si to koupí málokdo, vzhledem k tomu, že s expícím gearem a exp bonusem z guildy se dá 90ka vyexpit za "pár" hodin.