Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nech robia čochcú je to stále iba polovičný krok. Pokiaľ hra nebude hrateľná off-line, ako predošlé diely, moje peniaze neuvidia.
  • Parada, ale ted si vemte ty chudaky Činský Farmaře kteří na tom vydělavaly ted se budou muset zase vratit k wowku ktere už začína hrat čim dál měne lidi ale konkurence je tam čím dal větší.
  • A hlavne ide o drm samozrejme. *15*
  • kostejnesmrtelny
    Pro všechny ufňukaný hatery jedna drobná otázka: připomeňte mi další takovej příklad, kdy nějaká velká herní společnost odstranila ze hry prvek, kterej jí generoval zisk ve jménu vylepšení gameplay...
  • lagy mi vadí, ale o online-only by mohlo pomoct k bezpečnosti a hlavně vývojáři maj přhled o tom, co kde jak vylepšit, sttistiky..atd..atd..atd...
  • Pohrbil sem 4 postavy na HC 3x level 60+ a 1x 57. Jen ta 57 byla kvuli lagu, zbytek vlastni hloupost :D . Nastesti me zadnej RIP dlouho nepotkal *16* *4*
  • LoL tak oni zavrou aukci, ktera defakto tuhle hru pohrbila do pr**le a ted si mysli, ze jim vsichni nabehnou a zacnou farmit :-)

Asi bude treba pridat paragon 2 aby se tak stalo ovcim staci opravdu malo :-)
  • Ethy
    Tak ať mi teďka řeknou jedinej důvod proč to nadále musí být online only (kromě drm)? Vždycky jsem to hájil, ale teďka odpadá jedinej důvod proč chtít bejt online. Ano, mám internet, ne nebudu to hrát na chatě, ale prostě semtam chytnu lag, může vypadnout proud a já si opravdu svojí HC postavu nerozjedu do té doby, dokavaď tahle pitomá povinnost být stále online nezmizí.
  • XorxoxTalarius
    Tak ted by jeste mohli zavest moznost hrat offline a v ten moment tasim kreditku ...
  • No konečně! Teď už nic nebrání naservírovat hru offline a datadisk bych bral všema patnácti... o tom si můžu nechat ale zatím pořád jen zdát, že?
  • Ty aukce tam neměli co dělat už od samotného začátku...
  • Big Drdy ma vzdycky plnou hubu kecu :-) a to nejen tech chytrych :-)
  • SnakePlisken
    Pěkný komentář k tomu taky napsal Over_watch. :) http://www.kulturakriplu.net/2013/09/blizzard-z-diabla-iii-odstrani-aukce.html
  • Karel Drda - opakovaný vtip není vtipný, Péťo.
  • 18. března vkročí do světa Diabla renesance, dámy a pánové.
  • No konečně to jim to trvalo
  • Super, len škoda, že im to trvalo tak dlho. Nakoniec ale ušetrím tých pár euro za konzolovú verziu.
  • říká se můžeš si vybrat hru, ale pravidla nezměníš...jak je vidět jde to
  • Dalsi drtive vitezstvi vsech hracu, kteri se nezalekli stvave kampane z rad servilnich pissalku, hrde vytrvali a svym rozumnym argumentovanim a akcemi donutili vyvojare udelat spravnou vec. Uz se nemuzu dockat, co dokazeme priste.
  • Tak ani tento krok ma ten šunt s WOW grafikou a svetielkami nedonúti kúpiť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit