Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pff, čo po pár hodinách, pravý credit card warrior sa predsa nebude obťažovať s grindovaním, nechá aktuálny fotm char "naboostovať" do l60, potom credit card dualwieldom nakúpi najlepší gear a ešte si zaplatí za uber runy. *15*

Načo sa vôbec obťažovať hraním hry...
  • Kecy. Dropy boli lepšie a hlavne obtiažnosť bola nižšia, takže relatívna kvalita vecí bola na oveľa vyššej úrovni.

Každý má šancu byť top postavou v hre. Dokonca sme už dospeli do toho štádia, že tú hru ani nepotrebuje hrať. Stačí namiesto hrania hry sedieť na aukcii a flipovať itemy alebo sa jednoducho udrieť po vrecku a celý gear si nakúpiť. Čo na tom, že tá najväčšia zábava v dungeon crawleroch bolo odjakživa získavanie lootu v boji s monštrami. Dnes sa vám nejaki auction house warriori budú snažiť nahovoriť, že najlepšie je hneď si všetky veci nakúpiť, aby ste ten gear nemuseli "grindovať" v hre, ktorá je na farmení lootu založená. Oh pardon, mala byť založená, momentálne je základom farmenie auction housu.
  • Keď za "celkom povedenú" považuješ ekonomiku, kde sa kadejakí ah warriori a flipperi majú ako prasce v žite a hráči, čo netrávia hodiny hry na aukciách, ale hrajú hru trú biedu, tak potom má hc dobrú ekonomiku.

Okrem toho samozrejme, že hra je plná botterov, inflácia obrovská a transfer rm - sc gold -hc gold fičí jedna radosť...

Jednoducho vymazať to z hry a zabudnúť, že to vôbec existovalo.
  • Jasne, hra je od toho, aby se hrala, a aby se hrala tak, jak to cloveka bavi, od toho to prece je, v tom s tebou naprosto souhlasim, jenom poukazuju na ten nepomer, kterej lidem vadi - ze self found postava ma po dvou stech hodinach hrani neco pres sto tisic dps a jina ma za relativne velice maly penize po ctvrt hodine vic.
  • Dyt v poho. Mas dobry nazory, jak tady ctu...
    ALe jesi si nekdo treba veme 100eur a nakoupi si super gear za par minut. Jeho volba, at si to uzije. Mne se to nedotyka.
  • Dekuji, zes pochopil, ze se nechci chlubit, ale ze chci poukazat na ten nepomer a tim polapit pointu diskuze.
  • Dik *3* Ale zas me neprechval.
  • Taky mas docela silny argumenty. *15*
  • Jenze tak me to nebavi, tak si prece nebudu kazit hru. Ja aukci pouzival driv
    *9* Co mi je do ciziho aukcniho monka... Mej treba dmg milion za 3min.
  • del: ted mi padla DH chestka (inferno, MP1, takze staty "jako" 63):
    31 dex
    56 vit
    4% life
    362 armor
    15% MF
    Vitej v pekle. *15*
  • Ja to hraju a je to v pohode. Ty tady teoretizujes co by... *7*
  • Ja sem hrac a aukci bych ponechal, strejdo.
  • A ja vrazil sotva sto mega do monka a mam na nem 135k za asi tak pul hodiny, to je myslim cela pointa, kterou tady resime =).
  • no haleluja
  • Protože dělat to, co chtějí hráči nemá logiku, že babi...
  • Bob Dolan: Nepřeháníš trochu? Já nacházím NA NORMAL itemy se 70-80 main statama...
  • Jasně, tak není tam RMAH a moc boterů, že. :D I když, pořád to neřeší ten největší problém a sice, že "hraní" AH se časem stává lepším zdrojem itemů a zlata, než hra samotná. Navíc i na HC je černý obchod za prachy mimo hru a itemy jsou pořád v oběhu. Časem by i tam ekonomika šla do kytek. V podstatě by nastalo to, co v SC, akorát za delší dobu. Nej itemy by ovládali flippeři a normální hráč by se k nim nikdy farmením goldu nedostal, leda na černém trhu za real.
  • Troufam si tvrdit, ze ta "funkcni ekonomika" se na hardcore celkem povedla. Velkej rozdil oproti sc...
  • Ja bych aukci ve hre nerusil. Stejne vetsina lidi chce obchodovat.
    Ale je dobry, ze to zruseni tolika lidem udela radost. Cim vic Blizzard vydela, tim lepsi bude i Diablo3. A to chceme predevsim! *7*
  • Jesi se ti taky netajil vic dech kvuli tomu, zes byl mnohem mladsi.
    Mne se treba taji dech i ve trojce. Treba zrovna vcera pri echoying fury *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit