Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju Diablo 3 a jsem spokojen (momentalne akt 4 inferno DH , Barbar akt 1 inferno) už ani error 37 se momentalne nevyskytuje.Zkouším ještě barbarku"Nesmrtelnou"na hardcore :D
  • Proc nekdo kdo ma psat recenze,clanky atd. doporucuje lidem aby prestali hrat hru ? Ja teda nevim, ale prijde mi ze do novinek opravdu nepatri predpojaty nazor redaktora
    • Trol.diskuzni
      On je hater, ty jsi fanboy.
      • Nikdy nereaguju v diskuzích ale tentokrát jsem se rozhodl na ty tvoje moudra zareagovat. Čtu si ty tvoje nesmysli co tu píšeš už nějakej patek a dospěl sem k názoru ze lidem jako ty by se mělo zakázat vůbec někam přispívat. Vždy když zahlednu v diskuzi toho tvého idiotského avatara hned jsem si jisty že tu bude zase názor odborníka. Až jednou přestanou vycházet hry jako Diablo a všechny ostatní hry co tak kritizuješ, ty nebudeš mít do čeho píchnout pač nebudeš mít kam psát ten svůj bullshit i když troll jako ty si vždy najde nějakou retardovanou rádoby zábavu.
      • Gratuluji k černobílému vidění světa. So sad.
  • tohle je naprosto dokonalá hra.. :-) cožpak to nechápete?? máte všichni stejné možnosti... nikdo neni v dané oblasti vic nabušený.. záleží jen na vybavení... levely a bonusy z toho jsou totožné... :-) tady se skutečně rozhoduje kdo je opravdový hráč a kdo jen lama... :-) to že to začíná být v jisté části nehratelné je výzva pro samozvané vládce Diabla... :-) už zde neplatí okopírované postupy ze 2... kde se všichni ohánějí stromem ale ve finále ho všichni obšlehli od doporučení na webu... :-) přestaňte kritizovat a začněte hrát... nebo proč jste do toho šli?? nechce te být nejlepší?? máte jedinečnou možnost... :-D
    • Trol.diskuzni
      Dokonalost existuje možná tak v hlavách Blizzard fanboyů, co si právě purčejzli meč supermeč v nějaké lahodné online aukcičce.
      • ale nikdo tě nenutí si přece něco kupovat.... buď výjimečný... dohraj to na všechny obtížnosti a bez nakoupených itemů a pak se rozháněj po diskuzích jaká si extratřída.. :-) vždyť ty si určitě byl ve dvojce polobohem... staň se i tady... až se tak stane napiš... smeknu a pogratuluju.. :-)
      • Mám docela dobré kladivo, nechceš? Za 5 babek. Sakra, neváhej. Takový v Hornbachu nekoupíš.
      • Nemyslel jsem,ze se tohoto dne doziju,ale preci jen.Trollik byl vytrollen jinym trollem *1* .
        A pritom se ani nejednalo u nic nejak extra duvtipneho *1*.
        • Tak nic,ja myslel,ze reagujes na prispevek kousek niz.Beru zpet *1*
  • Trol.diskuzni
    Tu sratchzku ještě někdo hraje? Sláva Diablu 2, vy lamíci! *14* *5* *6* *7* *11* *12*
    • Tys to ani nehrál a připadá mi že ani 99% zdejších "diskutujících" *7*
      • Trol.diskuzni
        Cash'n'slash online auction sratchczky pro americké děti ráje zásadně nehraji.
        • Tak proč lezeš do každé diskuse a píšeš pořád ty samé nesmysly ?
          • Trol.diskuzni
            Cítil jsem nutnost stvrdit názor většiny svým skromným dílem.
            • Trol.diskuzni
              To Hmmm: Dík za ta vřelá slova. Na rozdíl od D3 si je zcela zasloužím.
            • Prej názor většiny. Ty si fakt kvalitní. 9/10.
            • Nevím proč ale vzpomněl jsem si na dobu kdy se na Games lidi ptali.. kdo je to troll *1*
      • Aspoň se zdejším haterum zasměju je vidět že je hra úspěšná. *1*
    • Kde jsi byl tak dlouho?!
      • Trol.diskuzni
        Nechal jsem vyniknout hodnotné názory jiných, kteří se se mnou naprosto shodují ve verdiktu, že je Diablo 3 velmi nepovedený žert z náruče pana Koticka.
  • Už jsem to tu psal, ale přeju si, aby ti co hrají a baví je to, nerespektovali argumenty těch, co nehrají na inferno. Funguje to tak skvěle na Blizz fórech. Jsou to bábovky co nevědí, o čem to je.
  • Po pár tydnech hraní mám rozporuplné pocity. První zážitek ze hry... šok a zklamání. Další dny se šok změnil v nadšení. Nadšení vydrželo týden. Teď jsem ve fázy, kdy přemýšlím, jestli D3 hrát dál, nebo se vrátit ke starému dobrému D2. D3 je vmnoha ohledech vyspělejší, nicméně mi v něm chybí řada zásadních věcí. Nechci tu porovnávat D2 z D3, tak jen zmíním pár stěžejních a pro mě největších "průšvihů". Nemožnost rozdělovat body(částečně vykompenzováno volbou brnění/zbraní). Téměř žádná znovuhratelnost stejného povolání(když nepočítáme jednostlivé obtížnosti). Žádné požadavky na staty u jednotlivých postav(přizpůsobeno mechanice D3) a s tím souvisí žádný lvl požadavek na super gemy. Defakto normal a nightmare s ogemovanými věcmi projdete bez nejmenších obtíží a vše kromě bosů dáte téměř na instant. Co se týče HC, tak je takřka nemožné vyhnat postavě 75% blok či 95% rezisty. Block neredukuje všechen dmg, nýbrž relativně malé procento dmg z každého útoku(příklad 3700dmg ze stormshieldu). Bráno k úrovni Ifnerno, kdy obyčejný mob vám dá dmg mezi 10-20 000. Žádná poslední záchrana ve formě Save+exit dělá z HC zábavu pro masochisty. Žádná opravdová mele+ranged postava viz Amazonka z Diabla 2. Diablo 3 je opravdu skvělá klikačka, ale RPG prvků tu je x-krát méně oproti už tak akčnímu Diablu2. Shrnuto a podtrženo. Blizzard udělal kvalitní hru, která pro mě nelogicky nepoužívá již zaběhnutý a fungující systém z Diabla 2, nýbrž se snaží být originální a co nejlehčí, což zrovna neladí mému vkusu. K nutnosti býti stále online se raději vyjadřovat nebudu, jelikož to byl snad největší krok vedle, který Blizzard za posledních pár let udělal.
    • Ve vetsinu vecech s tebou souhlasim. Zatim jsem dotahl monka na inferno akt III nekde v pulce. Ted jsem nejakej cas nehral a nejak me to uz netahne zpet. Jinak je to dobre pokracovani a myslim si ze blizz to dotahne patchema updatama do lepsi podoby.
    • Na jednu stranu řekneš že je normal a nightmare jednoduchý, na druhou se ti nelíbí, že nelze dokola chlastat potky či vyhnat rezisty do stropu aby si to ještě více zjednodušil.
      A v HC zbaběle zdrhnout před smrtí, jaky by pak to HC mělo smysl?
      Ty budeš asi hloupý Honza, viď?
      • Asi uz jsem ospalej, ale nikde tam nic o potkach nevidim. *8*
      • Přesně tak, noobíci si stěžují na jednoduchost, ale pak když přijde challenge, tak nadávají. Holt děcka, co neví co chtějí, hlavně že prezentují názor. HC budu hrát později, chcípal jsem jak na běžícím pásu. Minimálně až dohraju aktuálně za DH inferno (2. akt - 1 hit - instakill)
        • Co je uzasnyho na zrychlenych elitkach ktery maji molten, a mortar a nebo retezy. Obihaji te velice rychle. A kdyz jsi melee tak je hitnes jednou jestli vubec a chcipnes. TO neni moc challenge. Aspon, ze se v parte nebude jiz zvysovat dmg mobek. Uz na hell jsem dostaval za barbara drsny instanty. Na inferno se slabsim equipem instant skoro taky ale od normalnich mobek :), kdyz prisel nekdo do party dalsi byl to jistej instant.
          Rozhodne je toho na D3 hodne, co vylepsit a predelat.

Nestezuju si na to ze chcipam, ale nekdy je moc az prilis. Hra neni tom chcipat a zdrhat pred moby, ktery se nedaji zabit a kdyz se nahodou zabijou tak doufat ze z nich padne item se statama, co se daji pouzit nebo prodat. :) Dyt i na inferno mi padaji veci, ktery bych neoblik na nightmare.
          • Chápeš že challenge je o tom, že nezabiješ všechno co potkáš? Že se musíš bát a vyhýbat se některým? Typicky Invul,jail,firechain,fast. Jediné řešení je DPS a rozdělit je. Popřípadě zdrhat, zdrhat, farmit, koupit lepší equip a pak na ně jít. Naučit se taktiku... Ale když si představuješ barbara jako týpka co klikne levou myší a mačká 1234 tak se pak nediv, že si noob jak poleno. Takhle se na Infernu hrát nedá. A neexistuje dobrá kombinace skillů, záleží jak kdo hraje, jakou taktikou, to bylo možná v D2, ale v D3 je vše jinak... Barbar akt 1 a DH akt 2 (inferno - názor kohokoliv kdo nehraje na inferno je irelevantní)
            • Nevím proč by někdo koho nebaví farmit 24/7 měl být lůzr, ale budiš.Budu to brát jako pubertální vylev.Asi si myslíš, že tímhle si cool.To co jsem napsal je prostě fakt.NEní podstatné jestli jsi skiller nebo lama nebo cokoliv jiného.K dosáhnutí "konce" tzn. killu Diabla na inferno "obtížnost" potřebuješ farmit a farmit.To je prostě fakt ( možnost koupit si goldy o china farmerů nepočítám ) .Ať už by jsi byl noob nebo skiller tak by ses bez X dnů farmení gearu či goldu nedostal ani do 2.aktu na inf obtížnost.
            • Zapomínáš že skill v D3 je umět kajtit kolem monster, mít vybrané skilly, vědět kdy a jak je použít v kombinaci s ostatními, jakej máš gear a tak. Se nedivím, že zdrhli. Stále se propracovávám dál a dál, jenže mě při tom někdo vyruší, tak začínat znovu a znovu, ale to mi nevadí, goldy a gear na prodej se sypou dál a za 2-3 hodinky si kupuju novej gear :) Mě to baví :) Investujte do magic find. S +80 už se to dá celkem dobře :) O gold nouzi nemám (jako jiní lůzři kteří kvůli tomu nemůžou hrát - neuměj a hned jsou mrtvý) tak mě to baví :)
            • Nic proti, ale na inferno moc skillu nepotřebuješ.Dá se říct, že ani o něm moc není.Je to farmení gearu resp. goldu na gear.Dny a týdny farmení na nej. věci.Ani sebevětší skiller neuteče těm hordám potvor, které na něj běží.
              Vetšina známých co D3 vlastnila, skončila právě ve druhém aktu z důvodu absurdní "obtížnosti" pokud se tomu tak dá říkat a nechuťi farmít.Včetně mě.
              V normalních RPG hrách hraní na nejvyšší obtížnost vyžaduje skill a taktiku.D3 ne.D3 vyžaduje spoustu času nebo peněz :)
          • Jinak sorry za ten text, bez carek, chybejici pismenka atd. :) jsem unavenej z prace, radeji valim spat.
  • mám nahratých 20 000 hodín, nelaguje to ani raz mi to nepadlo...ani internet netreba k tomu...prešiel som inferno...pohoodka...krásne mi padali všetky unikátne itemy....Blizzard mi vôbec nevnucuje aukčný dom....je to super vec vlastne potom pýtať reálne peniaze za nereálne goldy a itemy....hra má i super príbeh a už na normále to nie je pre casual, hra je veľmi náročná....vy všetci ste lamy, že Vám vadí taký super prístup Blizzardu....najdrahšia hra na PC za posledné roky, singleplayer s onlineom a ešte sa sťažujete.....snád Vám už vadí i to že zmizlo pridelovanie bodíkov....ts ts ts....

Volám sa Diablo "Slepec" Fanboy......
    • Bludr píše česky a ne maďarsky, vrať se na jih od dunaj :D
    • Další warezák brečící že si nezahraje ? :D
    • Voláš sa kokott
      • Kokott je pro slováka lichotka.
        • A toto čo má ako znamenať? Buďte takí láskaví a prestaňte tu druhým nadávať a ešte k tomu tak škaredo. ŽIADAM Admina aby gg a Hmm dostali na par dní ban za škaredé vyjadrovanie. Máme síce slobodu slova, ale odtiaľ potiaľ vážení.
          • Sry, nechtěl sem urazit SK, bylo to myšleno jen na něj.
  • Po několika diskuzích tady na games.cz jsem sakra rád, že dotyční hateři (teď nemluvím o všech, co tu hru kritizují) tu hru nehrajou. Idioty nemusím v reálu a ani ve hrách.
    • To mas pak se sebou tezky, ne?
    • Búú, búú, někdo není hotovej z Diabla 3.

Já zas nemusím fanboye. Ať si zůstanou ve hře či fansitách.
    • no vidis, me zase stvou lidi, co nejsou schopni videt, ze ta hra neni dokonala a jsem rad ze trcej ve hre a neotravujou v realu
      • Spades
        Zadna hra neni dokonala. Definice dokonale hry spociva v tom, ze KDOKOLIV si ji zahraje, toho bude bavit. Takova hra je nerealna.
  • Nemuzu z vas. Nechapu jak nekdo kdo ma rad tupe klikani muze nesnaset tuhle hru. Random drop a aukce? Pro me zabava jeste na dost dlouho. Hra roku jak vysita, ostatni si uzijte koridorove filmy a press the button to play. Obcas se neslo prihlasit, na aukci si za par hodin hrani koupim za goldy porad lepsi a lepsi veci. Podle me lip nesla ta hra udelat... Btw nadavajici diskuteri tvori 0,0001% hracu. Vetsinou jsou to deti bez cracku. Kdo nevi co si kupuje je teze dmnt.
    • neurazej debile, hru sem si poctive koupil a hral, ale je to tezce precenene zbozi a kdybich ji nemal na stjnym uctu jak wow davno sem ji prodal
      hral jsem se betu, takze jsem doufal, ze vim do ceho du, bohuzel vysledny produkt je virazne rozdilny
      • GlaDOS
        Podle tvého pravopisu usuzuji, že ti D3 nejspíš kupovali rodiče, takže bych si až tak nestěžoval.
      • FeebeEWN
        výrazně rozdílný? je to to samý :D a lepší!
        • tesil jsem se na mnozstvi ruznzch questu, generovane prostredi, na mnohokrat profanovane znicitelne prostredi a celkovou pestrost hry. Tohle mi prinesl akorat prvni act a cast tretiho, jinak jsme gamedesignem opravdu velmi zklamany. Zejmena act 4 je jako pest na oko.
          Navic mi nikdo nevymluvi, ze kdybi udelali mensi ale celkovy betatest tak by se vyhnuli velkemu mnozstvi soucasnych problemu se hrou.
        • V bete bohuzel nebyla videt ta nevyvazenost melee/ranged a rozbity progress inferna. Nicmene do patche(ů) pauza a pak se uvidi.
          • Spades
            --- uz nic
  • Zajímavé mám nahráno cca 200h, nemám žádné lagy, problém s připojením jsem měl celkem 2x, baví mě to a pomalu s přáteli progresuju act 3 inferno. *3*
    • mám nahrané podobne, tiež som na Act 3 Inferno a nudím sa ako pes. Môj level 60 barbar s okolo 20000 poškodením to tam mláti hlava nehlava, jeden dva seky a kape skoro všetko a to nemám to naj, čo by sa dalo z výbavy zohnať. V Diablo 2 sa level 99 dal dosiahnuť naozaj až po dlhej dobe, tu som mal level 60, ktorý je maximom, už v akte 2 na inferne, pričom s odolnosťou, dostatkom vitality a rýchlym útokom nie sú nejakí nebezpeční v podstate žiadni nepriatelia okrem bossov možno.
      Zahrám aj za iné postavy, ale tým to asi skončí, tešil som sa na roky strávené pri Diablo 3, bude to ale asi nanajvýš pár mesiacov. Je to veľké sklamanie.
      • Spades
        Dobrej troll... Do inferna te to pod lvl 60 nepusti
      • I tak vydrží déle než kdejaká jiná hra co projedeš za 5h navíc se určitě dočkáme datadisku *4*
        • iste, no Diablo 2, ktoré som hrával tiež dosť, som podľa môjho názoru neprešiel dosť do dnešného dňa. O Diable 3 to s rovnakým odstupom času nebudem môcť povedať. Je to hra pre jednoduchých jedincov.
        • Kdy ten datadisk bude za 5 let?
    • Tak buď rád.

Je nespočet lidí, kteří takové štěstí nemají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit