Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Miluju diskuze pod Diablem 3. Je to snad moje nejoblibenejsi vec hned po hrani Diabla 3.
-
-
Jo, taky se občas mrknu a zasměju, ale už začíná to už trochu nudit.
-
-
V singleplayer hře už ani nejde cheatovat, kam jsme to dopracovali
-
-
Přesně tak. Jak jsi přišel na to že je to Singlplayer hra? Ve hře tato položka není zmíněná ani jednou. :)
-
-
singleplayer je snad, že hraju sám ať je to po netu nebo bez i když v tomto případě by to bylo spíš online singleplayer což se mi zdá jako hrozný výraz fuj a občas v určitých hrách je to docela fun použít nějaký ten cheat, který by obzvláštnit hru (např. auta v Age of empires2 nebo nějaké ty blbosti v GTA)
-
Koukam ze to bude chtit zavolat kapitana obviozniho, aby vysvetlil pointu.
-
-
Aneb, jak se vyhnout odpovědi, hah...
-
-
-
No spíš jak jste zpohodlněli, cheatovat? V normálním životě taky podvádíš nebo si jen tak přikouzlíš třeba 10 piv na stůl zadáčo, či skáčeš nesmrtelný pod auto? To jen hráči chtějí vše prolétnout a dohrát, aby ego bylo pohlazeno. Super, že to nejde.
-
-
A v normálnom živote zabíjaš Diabla? *5* Tiež necheatujem, ale keď má niekto s niečim problém alebo si chce hru oživiť prečo by si (v single) nemohol zapnúť cheat?
-
Víš, krása her je v tom, že to neni reálný svět.
-
-
Bohužel tato věta má platnost pouze do chvíle, než se do hry zapojí obchodování za reálné peníze. Singleplayer sem nepleť, protože věci, které najdeš solo, jsou pořád součástí ekonomiky battle.netu a můžeš je prodat. Věškeré argumenty točící se kolem tohoto jsou fail.
-
-
Ale ten, co psal komentář, na který jsem odpovídala, psal o cheatech obecně...
-
-
Já ti nevim, ale ten komentář, na který si odpovídala byl docela trefným přirovnáním k Diablu 3, kde by cheatování ve hře mělo stejný efekt, jako podvádění v reálu.
-
To je ale jedno. Jakykoliv cheat v D3 by ti dal moznost ziskat predmet, ktery by si pak prodal za realne penize. To mas to same jako dupovani, padne ti vec, normalne bys dostal treba 10eur, ale ty si ji nadupujes a dostanes 100 e... to mi nepripada moc fer
-
-
-
-
Ne, to jenom ubozaci chteji diktovat ostatnim, jak maji hrat svoje (singlplayerovy) hry.
-
-
a) D3 není singleplayerová hra.
b) D3 není tvoje hra, i když sis jí koupil.
Nice troll.
-
-
-
Už to v podstatě ani není singleplayer(myslím jako u diabla III, furt internet a to jejich streamovaní ze serveru apod)... ale stejně, třeba já osobně nesnášim cheaty i do singleplayeru. Mě by to prostě úplně zkazilo hru. (Občas si je dám u něčeho jako GTA SA, ale jinak...) *4*
-
No to bude tím, že to není singleplayer... To s jako zacheatuješ, a pak věci prodáš na aukci?
-
-
*2*
-
-
-
Skvelé pane Poláčku, tlieskam,,,,konečne prvý portál, ktorý sa nebojí pomenovať veci tak ako sú a pichnúť do osieho hniezda.....kašlať na legendu....mamon zaslepenia peniazmi pokašlal už iné značky a Starcraft 2, WoW i Diablo nie sú výnimkou....
-
-
Táhni zpátky na slovensko ty přivandrovalče. Je vidět, že o tom vůbec nic nevíš, stejně jako pan Poláček.
-
-
Hlavne ze ty si - VSETKO VIEM A VSETKO SOM VIDEL CLOVEK - to uz vidiet na tvojej reakcii. SI FAKT "PATRIOT". Najskor premyslaj a potom trieskaj do klavesov.
-
-
-
Celý prístup Blizzardu je už dávno mimo hranice slušnosti:
1. Už na základe predoobjednávok vedeli, že sa hra niekoľkonásobne zaplatí, čiže slabé výhovorky na nutnosť online DRM sú úplne mimo.
2. Rusáci tak či tak hacknú a sprevádzkuju skôr či neskôr....zase nato doplatí iba platiaci zákazník.
3. Hra je v grafike spred 5 rokov a celé prvé prejdenie je casual až na kosť,,,,,samého ma to tak znechutilo, že som to okamžite prestal hrať a predal...
4. Aukčný dom úplne potápa celú hru na vyšších obtiažnostiach je padanie itemov žalostné....je to čisto pay to win systém....naškrabať goldy a kreditku a ísť kúpit najlepšie itemy,,,,hra je úplne nevyvážená a vidno len hyenizmus na peniaze zo strany Blizzardu.
5. Aj so Starcraftom nech už idú do zadku, kúpil som dvojku s tým, že slúbili, že o rok bude pokračovanie,,,,2 roky v prdeli a už som i zabudol o čom boli tie škaredé animácie, ktoré som ku koncu i tak preskakoval....Blizzard už nie je Blizzard, je to iba dojička na peniaze od sprostých ludí, ktorá vydáva nedorobky a ešte jej to tupci žerú...... -
-
1. - Online DRM mě neštve. Mobilní internet na chatě, v práci tethering a doma fiber. Když nejely servery, tak jsem byl s přítelkyní/pracoval jsem/etc
2. Možná max botery, který budou stále banovat, větší hacky nečekejme
3. Hra v chodu vypadá naprosto úžasně. Hraji na 27led Cinemě a barvy, art ve hře a komplexnost skládání generovaného prostředí super. Blizz umí.
4. Momentálně jsem na Infernu. Koupil jsem si gear za 500k cca a absolutně to nedávám. Elity dávám na víc pokusů takže opět pay to win není. Chce to mozek ne jenom cash.
5. Jestli ti ti ingame animačky připadaly ošklivé, tak nevím na čem hraješ. Ingame byly super a CGI ještě lepší s garancí blizz kvality.
Ale je to dobře že tu jsou hateři a jsou okolo toho debaty. Aspoň z toho jde poznat, že to je kult a je to úspěšná hra. Jen pár výrobků dokáže takhle rozdělit lidi na 2 tábory a už je jen na vás jestli budete v tom co to nesnáší nebo co to milují. Viz COD/BF, Apple/Win, Android/iOs, WoW/SWTOR atd atd. -
1. DRM tam není kvůli pirátům a nikdy se na ně nevymlouvali.
5. nikdy neřekli, že do roka bude další díl -
-
slubovali že rozdelia Starcraft 2 preto, lebo sa príbeh nezmestí do jednej hry (pritom stále za veľké kuló podobne ako v Diable 3) a že vydajú dalšie diely maximálne v ročnej odluke.....presne také boli i predoobjednávkové dátumy na amazone a podobne....ale klasicky len výhovorky a plané sluby od Blizzardu
a kvôli čomu tam je DRM? však na aukciu majú identifikátor.....je to kvôli pirátom, aby im náhodou nehackli tie ich vzácne goldáše, za reálne peniaze,,,,,však prečo sa nenabaliť na neexistujúcej veci.....
pay to win doslova a do písmena, preto tam je taký žalostný koeficient padania dobrých predmetov,,,,keby mohli, podla mna by tam nepadalo nič :-) -
-
Kdyby to bylo offline, tak by se pirati do te aukce stejne nedostali, protoze by to hrali v dinglu, a aukce by byla jen pro multiplayer. Alway Online je tam proto, ze to je lepsi socialni sluzba - mezihrni chat, rychle pridavani hracu do her (muzes hrat singl a pak si tam pridat kamose), lidi budou hrat jen online, a tim padem nemusi mit 2 postavy, jednu na singl a jednu na multi atd...
-
ne, neslibovali. SC2 sleduju a nikdy jsem neviděl jediné oficiální prohlášení, které by mluvilo o ročních rozestupech. data třetích stran nejsou směrodatná.
"DRM" je kvůli samotnému multiplayerovému konceptu hry, kvůli cheatování, aukcím a sociálním funkcím.
z celého tvého vyjadřování plyne, žes SC2 ani D3 nikdy nevlastnil a nejspíš ani nehrál. -
-
lol...to čo si vymenoval má každá druhá hra a nepotrebuje nato always online DRM s lagom i v singleplayeri
hádam si im neuveril tie PR bullshit kecy, ak áno, potom mi ťa je lúto,,,,jediný dôvod je vyryžovať čo najviac peňazí z online aukcie....
Tak či tak je rozkúskovať jednu hru na tri časti a ešte si dovoliť vydať druhú časť dejovo nádväznú za niekoľko rokov absolútna neospravedlniteľná prasárna.....netvrdím, že to bolo ofiko ale takto to kolovalo, že bude každý rok jeden diel....
smutné, že i zo Starcraftu si spravili týmto druhý WoW datadisk neverending story
hral som hral...je mi jedno či veríš alebo nie....tešil som sa na Protossov, dostal som pidi kampan za Zeratula a môžem teraz čakat 6 rokov kým si zahrám za svoju top rasu...nech idú fakt do zadku za taký prístup.....další diel maximálne stiahnem,,,,,,blizzard nikdy viac...
-
-
-
-
jen pár poznatků k tvým bodům:
2. hra nelze cracknout do takového stavu, aby to byla totožná Diablo 3 hra (aby se vše chovalo stejně). z principiálního hlediska to není možné.
4. v bodě 3 píšeš o prvním průchodu a že jsi hru prodal. proč tedy píšeš, jak se hra chová na vyšší obtížnost, když jsi to nezažil? -
-
no tak ta hra hlavně nejde úplně dost dobře prodat, že jo. tady pán starcraftista si založil další účet jen na diablo a ten střelil i se hrou? pic or didn't happen.
-
-
Tak kdybych pocital s tim ze to nekdy prodam tak to tak taky udelam.
-
-
ten obchod jistě kvete!
-
-
No on ani nemusi, ale lidi jsou drzgresle a myslim ze by nebyl problem to prodat za 700.
-
-
-
-
2. pravda, ale to lidem co chcou hrat cracklou vubec nevadi (zatim to teda asi jeste nejde) ale jednou urcite pujde a ty bugy jim budou ukradeny stejne jak tem co hrajou wow na freecku, takze na tom je stejne bitej ten kdo ma origo
4. nemam primo dukaz ze tomu tak je (nekomu totiz muze pripadat ze neni, tak tenhle spor vynecham) ale mluvi se o tom hodne, a sam tam byt nemusi aby to vedel -
-
a já měl za to, že ta hra je tak stavěná schválně. čeká se od ní, že ji budou lidé hrát několik let... :) co za zábavu by to bylo, kdyby ti po 40 hodinách vypadlo vše nejlepší? ale však ať si každý hraje to, co ho baví.
-
-
Muj nazor je, ze kdyz ma hra 30 hodin zabavy a prodlouzim to grindem tak te zabavy vic nebude. U diablovky to neni tak znat, ty vetsinou nabizi hodne zabavy. ALe ta aukce je tady udelana moc okate, smrdi to.
S tou posledni vetou souhlasim. *5*
-
-
-
-
Pravda pravda. Hlavne bod 4.
-
/thread
http://i50.tinypic.com/f2lkdh.jpg -
Tak mě vysvětli tu obrovskou prodejnost téhle hry ,souhlasím s tebou ale tisíce lidí asi ne.
-
-
reakce na bludra
1. DRM nebyl nikdy jediný důvod, dokonce to ani nebyl hlavní důvod proč je D3 online only.
2. Rusáci by nejdřív museli ukrást server.
3. Grafika je naprostá špička ve stylizaci a míře detailu, pokud to nevidíš, tak mě tě může být akorát líto, casual hratelnost je daň za to, že je hra pro všechny. D2 normál byl taky facerol i na /player 8, V 3 si aspoň mužes používat skilly jaky chceš.
4. Nikdo tě nenutí na aukci lézt a btw, je to úplně stejně play to win jako D2
5. 1+1 = 5? Skvělá logika v bodě pět, díky pobavil. Jak sakra vydělává Blizzard na SC2 tím, že odkládá datadisk? Nebo na nas rejžuje tím, že vydává aktualizace pro již tak ultimátní editor? -
značka predáva bez ohľadu na kvalitu hry,,,,preto vidno len samé pokračovania....netvrdím, že samotná hra Diablo 3 je zlá....zlá je v tom, čo z nej spravil Blizzard v honbe za maximalizáciou zisku.....
-
Člověk je chytrej. Lidi jsou blbí.
Diablo 3 se prodává na obrovským hypu a síle značky. -
-
Ano, z toho důvodu se hra prodává, ale nehraje. Vysvětli mi teda, proč hru lidi hrajou do teď a skvěle se u toho bavěj? Včetně mě. Ta hra je prostě zábavná (samozřejmě neni zábavná pro všechny, ale to se nikdy nepovedlo a nepovede žádnýmu titulu) a málokdy vidim, že by si člověk stěžoval na hratelnost, maximálně na errory a lagy.
A takový ty hipster kecy o konzumní společnosti s vymytejma mozkama, co tupě sežerou i tu největší kravinu, prosím vynech. Na ty jsem fakt alergickej.
Edit: Hm, tak tim postem nad timhle jsi to víceméně zachránil, takže víceméně beru zpět. *3* -
-
Sakra a to jsem myslel, že už zůstaneš na obláčku a drsně le nad věcí.
Ale máš pravdu brácho. V základu se to možná hraje skvěle. No, podle mě jenom dobře.
Ale ty věci kolem mě od toho odradily. Stejnou zábavu najdu i jinde a bez nutnosti nechat se znášilňovat do zadku od Blizzardu.
-
-
Jo a buďme fér.
Taky na tom, že je to v základu dobrá hra.
Kterou ale silně sráží to, co kolega výše vyjmenoval.
-
-
-
-
Cim dal tim vic me to odrazuje od koupe.
-
-
Kupuj... Lidi co tu hatejou jsou banda tupych kretenu, kteri se vyzivaji na tom, ze odrazujou lidi od tak dobre hry...
-
nekupuj, vzdyt je tolik lepsich a levnejsich her....ktere i funguji
-
Nekupuj :)
Pokud to nemáš resp. nebudeš mít s kým hrát tak se to nevyplatí.
-
-
DIABLO 3 = FAIL ale totalne prehypovany fail
-
-
Říkají ti co hru nemůžou ukradnout *1* , taky bych si to možná nalhával kdybych nemohl hrát. Aspoň nějaká útěcha.
-
-
Takze,kdyz nekdo kritizuje nejakou hru,tak to znamena,ze je pirat pripadne (v pripade D3) si to zpiratit nemuze?
To dava rozum,D3 je prece silene draha zalezitost jen pro par vyvolenych.
Ach jo *1* -
hru mám a souhlasím že to je FAIL...
-
-
Stejně tak jako SWTOR? *3*
-
-
-
-
Po pár tydnech hraní mám rozporuplné pocity. První zážitek ze hry... šok a zklamání. Další dny se šok změnil v nadšení. Nadšení vydrželo týden. Teď jsem ve fázy, kdy přemýšlím, jestli D3 hrát dál, nebo se vrátit ke starému dobrému D2. D3 je vmnoha ohledech vyspělejší, nicméně mi v něm chybí řada zásadních věcí. Nechci tu porovnávat D2 z D3, tak jen zmíním pár stěžejních a pro mě největších "průšvihů". Nemožnost rozdělovat body(částečně vykompenzováno volbou brnění/zbraní). Téměř žádná znovuhratelnost stejného povolání(když nepočítáme jednostlivé obtížnosti). Žádné požadavky na staty u jednotlivých postav(přizpůsobeno mechanice D3) a s tím souvisí žádný lvl požadavek na super gemy. Defakto normal a nightmare s ogemovanými věcmi projdete bez nejmenších obtíží a vše kromě bosů dáte téměř na instant. Co se týče HC, tak je takřka nemožné vyhnat postavě 75% blok či 95% rezisty. Block neredukuje všechen dmg, nýbrž relativně malé procento dmg z každého útoku(příklad 3700dmg ze stormshieldu). Bráno k úrovni Ifnerno, kdy obyčejný mob vám dá dmg mezi 10-20 000. Žádná poslední záchrana ve formě Save+exit dělá z HC zábavu pro masochisty. Žádná opravdová mele+ranged postava viz Amazonka z Diabla 2. Diablo 3 je opravdu skvělá klikačka, ale RPG prvků tu je x-krát méně oproti už tak akčnímu Diablu2. Shrnuto a podtrženo. Blizzard udělal kvalitní hru, která pro mě nelogicky nepoužívá již zaběhnutý a fungující systém z Diabla 2, nýbrž se snaží být originální a co nejlehčí, což zrovna neladí mému vkusu. K nutnosti býti stále online se raději vyjadřovat nebudu, jelikož to byl snad největší krok vedle, který Blizzard za posledních pár let udělal.
-
-
Ve vetsinu vecech s tebou souhlasim. Zatim jsem dotahl monka na inferno akt III nekde v pulce. Ted jsem nejakej cas nehral a nejak me to uz netahne zpet. Jinak je to dobre pokracovani a myslim si ze blizz to dotahne patchema updatama do lepsi podoby.
-
Na jednu stranu řekneš že je normal a nightmare jednoduchý, na druhou se ti nelíbí, že nelze dokola chlastat potky či vyhnat rezisty do stropu aby si to ještě více zjednodušil.
A v HC zbaběle zdrhnout před smrtí, jaky by pak to HC mělo smysl?
Ty budeš asi hloupý Honza, viď? -
-
Asi uz jsem ospalej, ale nikde tam nic o potkach nevidim. *8*
-
Přesně tak, noobíci si stěžují na jednoduchost, ale pak když přijde challenge, tak nadávají. Holt děcka, co neví co chtějí, hlavně že prezentují názor. HC budu hrát později, chcípal jsem jak na běžícím pásu. Minimálně až dohraju aktuálně za DH inferno (2. akt - 1 hit - instakill)
-
-
Co je uzasnyho na zrychlenych elitkach ktery maji molten, a mortar a nebo retezy. Obihaji te velice rychle. A kdyz jsi melee tak je hitnes jednou jestli vubec a chcipnes. TO neni moc challenge. Aspon, ze se v parte nebude jiz zvysovat dmg mobek. Uz na hell jsem dostaval za barbara drsny instanty. Na inferno se slabsim equipem instant skoro taky ale od normalnich mobek :), kdyz prisel nekdo do party dalsi byl to jistej instant.
Rozhodne je toho na D3 hodne, co vylepsit a predelat.
Nestezuju si na to ze chcipam, ale nekdy je moc az prilis. Hra neni tom chcipat a zdrhat pred moby, ktery se nedaji zabit a kdyz se nahodou zabijou tak doufat ze z nich padne item se statama, co se daji pouzit nebo prodat. :) Dyt i na inferno mi padaji veci, ktery bych neoblik na nightmare. -
-
Chápeš že challenge je o tom, že nezabiješ všechno co potkáš? Že se musíš bát a vyhýbat se některým? Typicky Invul,jail,firechain,fast. Jediné řešení je DPS a rozdělit je. Popřípadě zdrhat, zdrhat, farmit, koupit lepší equip a pak na ně jít. Naučit se taktiku... Ale když si představuješ barbara jako týpka co klikne levou myší a mačká 1234 tak se pak nediv, že si noob jak poleno. Takhle se na Infernu hrát nedá. A neexistuje dobrá kombinace skillů, záleží jak kdo hraje, jakou taktikou, to bylo možná v D2, ale v D3 je vše jinak... Barbar akt 1 a DH akt 2 (inferno - názor kohokoliv kdo nehraje na inferno je irelevantní)
-
-
Nevím proč by někdo koho nebaví farmit 24/7 měl být lůzr, ale budiš.Budu to brát jako pubertální vylev.Asi si myslíš, že tímhle si cool.To co jsem napsal je prostě fakt.NEní podstatné jestli jsi skiller nebo lama nebo cokoliv jiného.K dosáhnutí "konce" tzn. killu Diabla na inferno "obtížnost" potřebuješ farmit a farmit.To je prostě fakt ( možnost koupit si goldy o china farmerů nepočítám ) .Ať už by jsi byl noob nebo skiller tak by ses bez X dnů farmení gearu či goldu nedostal ani do 2.aktu na inf obtížnost.
-
Zapomínáš že skill v D3 je umět kajtit kolem monster, mít vybrané skilly, vědět kdy a jak je použít v kombinaci s ostatními, jakej máš gear a tak. Se nedivím, že zdrhli. Stále se propracovávám dál a dál, jenže mě při tom někdo vyruší, tak začínat znovu a znovu, ale to mi nevadí, goldy a gear na prodej se sypou dál a za 2-3 hodinky si kupuju novej gear :) Mě to baví :) Investujte do magic find. S +80 už se to dá celkem dobře :) O gold nouzi nemám (jako jiní lůzři kteří kvůli tomu nemůžou hrát - neuměj a hned jsou mrtvý) tak mě to baví :)
-
Nic proti, ale na inferno moc skillu nepotřebuješ.Dá se říct, že ani o něm moc není.Je to farmení gearu resp. goldu na gear.Dny a týdny farmení na nej. věci.Ani sebevětší skiller neuteče těm hordám potvor, které na něj běží.
Vetšina známých co D3 vlastnila, skončila právě ve druhém aktu z důvodu absurdní "obtížnosti" pokud se tomu tak dá říkat a nechuťi farmít.Včetně mě.
V normalních RPG hrách hraní na nejvyšší obtížnost vyžaduje skill a taktiku.D3 ne.D3 vyžaduje spoustu času nebo peněz :)
-
-
Jinak sorry za ten text, bez carek, chybejici pismenka atd. :) jsem unavenej z prace, radeji valim spat.
-
-
-
-
-
Ja jen zasnu,kam to ten Blizz pod taktovkou Activisionu dopracoval.A neni to hezky pohled.
-
-
Activision nevlastní Blizzard. Vivendy vlastní Blizzard a Activision. Blizzard vždy dělal vlastní rozhodnutí, to že se ti nemusí líbit je věc jiná, ale proč to svadět na Activision nebo Bila, když s tím nemají co dělat.
-
-
V tom pripade je to jeste smutnejsi.
-
-
No stale nevidim, ze by Blizzard vydaval stejnou hru kazdy rok, a k tomu tuny DLC...
-
-
Ale mohli by, že jo? Všechny by sis je koupil.
-
-
Tak to je snad samozrejme, ze blizzard neni to co byval, ale co je? Lide starnou, technologie jdou ku predu, hry hrajou jini lide. Nekomu to sedne, nekomu ne, ale to neznamena ze je neco spatne.
To co tu je spatne je EA a Activision - podivej se tim smerem, jak distribujou hry oni, a pak se opovaz neco rict na blizzard, ktery je oproti tem douv mily dedecek, ktery ti vse dava zadarmo... -
V EVE muzes platit herni menou ,kdyz se k tomu dopracujes. *3*
A ne,ja netvrdim,ze je blizz nejaka "zla" spolecnost.Jen uz blizzard neni to co byval,to je cele.
Co se WoW tyce,tak jednou to byvalo skvele MMO,bohuzel to co s nim provadeji posledni dobou ma k jeho zacatkum hodne daleko. -
To neříkám, ale taky to není bůhví jak drahé. Většina MMO stojí daleko víc. (Rift, EVE...)
-
Nemyslim to ted jako kritiku na wow, sam ho mam za asi nejlepsi mmo co se hratelnosti atd. tyce, ale tech 10 Euro za mesic fakt zadarmo neni.
-
No jelikož mě Mass Effect baví stejně jako diablo, ale narozdíl od diabla si ho kupovat nehodlám, asi z toho vyvodíš můj názor na DLC...
to haha:
Máš naprostou pravdu. Společnost, která udělá MMO, které baví spoustu lidí, a zatím žádné jiné ho nepřekonalo, stále tam dáva updaty contentu zadarmo, a jednou za 2 roky za peníze zvyší level cap, aby se u toho miliony lidí mohli bavit dál musí být velmi zlá společnost...
Nevím, jestli sis toho nevšiml, ale MMO jsou buď free2play, kde je to pak pay2win, bezplatné, s datadiskama jak na běžícím páse, a nebo měsíčně zpoplatněné, kde sem tam vyjde datadisk, aby nalákal další hráče...
Někdy mi připadá, že lidi jsou fakt retardovaní... To mají jako wow dávat zadarmo k zubní pastě a ještě vám za to hraní platit?
-
-
Oni to nemaji za potrebi,jim staci WoW a k tomu tuny datadisku *3* .
-
-
-
-
-
Penízky, penízky, penízky,,,,,bože ja vás tak miluju....predáme tým tupcom neexistujúce goldáše, s ktorými nemáme žiadnu námahu :-)
hmm....dajme tam skoro nulové padanie dobrých predmetov....nech kupujú, kupujú a penízky sa hrnúúú.... -
-
Co to meleš? Goldy se kupovat nedají. A nikdo lidi nenutí používat RMAH... a z gold aukce Blizzard stejně nic nemá. V RMAH se budou objevovat jen fakt luxusní kousky, ale normální věcí nutné k projetí hry se dají sehnat v poho za goldy, které tak či tak za prachy koupit nejdou...
-
-
Uh, goldy pujdou koupit a prodat v RMAH.
-
-
Jo, ale neprodává je blizzard, jak to avizuje autor článku
-
-
Tak ma 15% (a dalsich 15% pri posilani na paypal) za kazdou transakci, takze to prakticky vareni penez z imaginarnich goldu je.
-
-
Tak potom si bere paypal ty 3 a blizzard nic... nevim presne kolik si paypal bere, alez prevodu blizzard nic nema - uz to bylo mnohokrat receno
-
a) Tak vzhledem k tomu, ze se bavime o zlate, tak je to 15%, je to komodita.
no a
b) paypal si bere 3% (pokud me info neklame), tech dalsich 12 musi jit blizzu. Mozna je to rozlozeny mirne jinak, ale paypal si urcite nebere 15%. -
To je ale mýtus. Blizzard si bere z každého předmětu pouze 1 USD. Jelikož některé předměty budou o dost dražší, je to jen logické... 15% si berou z comodit (recepty, gemy, lektvary, barvy, suroviny) a tam je to kvuli tomu, ze se prodavaji hromadne, za pomerne male penize (Nebudou si prece brat 1 USD z 5ti USD ne ?)
Kdyz posles prachy na paypal, tak blizzard nic nedostane navic, ale TY platis paypalu za zprostredkovani teto transakce. Je to vlastne obchod mezi tebou a blizzardem, kde blizzard plati tobe, a tim padem TY jako prijemce platby mas povinnost zaplatit poplatky paypalu.
-
-
-
-
-
-
Proč by se měl člověk vykašlat na Diablo 3 bez aukcí? Já osobně na ni sem tam prodám za goldy, ale nic nekupuju, ale hlavně authenticator je povinný jen u RMAH, takže autor se v článku docela vyblil...
-
-
Bez AH si nejsem jistý, že dojdeš do inferno obtížnost Act II nebo III, protože jednoduše ty předměty a brnění, které Ti vůbec pomohou se do té úrovně dostat padají až v act II-IV a některé class se tam nedokáží probojovat pokud opravdu nejseš guru fanatik a nebo máš tu pravou postavu (hunter je myslím te´d imba nejvíc) ... od těch co se tam dostali pak kupují Ti ostatní, aby se tam dostali také ... to třeba, pro AH je potřeba a to dosti silně - craft ani drop nemáš šanci v nějaké rozumné době se tam dostat ... jinak máš pravdu autentifikátor je jen pro AH za reálné peníze, takže to normální AH vůbec neohrozí.
-
-
Ale dojdeš. Prostě budeš grindovat tak dlouho než ti padne něco dobrýho.
Co jinýcho se taky v Diablu dá dělat? Tak nech czlukase ať do automatu naháže ještě pár mincí. -
-
Blah. Akorát, že za tenhle automat se platí pouze časem. Nelze prohrát, jen vydělat.
-
Nebudes cekat na drop itemu, ale na drop goldu za ktere si to koupis na aukci. To je cele.
-
Hraješ to? Ono Ti nemá šanci něco dobrého spadnout do nějaké rozumné doby, protože blbě balancovali drop a act I inferno a hell IV nepadají předměty level 62-63 tak, aby to někdo farmil měsíce, když máš AH za rohem ... nejde o ten drop, ale o nepoměr AH hned a nebo drop za XY týdnů ... proto to i Blizzard uznal a mění % drop na lepší ... myslím více info tady: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5055288/Patch_103_Design_Preview-06_06_2012#blog
-
-
-
Presne tak. Pana Polacka jsem mel z FC docela rad, ale tenhle clanek je naprosto tragickej. Jak z bulvaru ...
-