Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Když to tak všude čtu, myslím, že se v Blizzardu mohou radovat... mají slušně nakročeno ke korporátnímu diktátu v oblasti her, jako Coca-cola Company v potrav., resp. nápojích a to je oč tu běží, nejde o hru jako takovou, štve nás "fungování světa" a slepost některých k finálním důsledkům takového počínání. Doufám jen, že nebyl ničí zájem na tom dopracovat to do takové stavu, kdy se místo normální diskuze, kritiky (sebekritiky) a svobody začneme hádat a zapomínat na důležitější věci. Nejvíc mě na D3 vystrašilo, když jsem si uvědomil, že se jim podařilo ještě ten "herní heroin" vylepšit.
-
-
Doporučuji nastudovat řečnickou metodu "šikmá plocha" aka hyperbola. To tu předvádíš.
-
-
Napsal jsem svůj názor, reaguj prosím k obsahu toho, co se ti na něm zdá/nezdá... o metodě si pokusím něco přečíst, jinak to o čem mluvím ukáže stejně až čas. Mohl jsem to napsat jinak, ale napsal jsem to tak, jak to vnímám, resp. cítím při pohledu na sebe zvnějšku, jakožto člověka/hráče. Už jen "to, že tu něco předvádím" mi přijde provokativní, ale respektuji to a beru to jako subjektivní pocit z tvé reakce. Vlastně dík, alespoň je nějaká, mnohdy diskutující ani nereagují
-
-
-
Tak po prvním nadšení jsem zklamán. Hra mne bavila první dva dny, pak už jen nuda. Nevím ale vůbec my to nesedí, je to sice barevné a tak vůbec cool ale dvojce to nesahá ani po kotníky.
-
Diablo III jsem dohrál. A rozhodně se neženu do dalšího hraní - vůbec mě to netáhne. Stejně jako aukce, nedej bože za živý peníze. Tuhle část hry nehodlám využívat, nejsem Harpagon, abych mamonařil ve hře, kterou mám na relax.
Poslední šanci u mě DIII má, pokud se kamarádi rozhoupou ke ko-opu (proto jsem ji vlastně kupoval). Jinak obecně zklamání... -
LOL, Blizzard si asi dela srandu. BUBUBU a stejne se nic nedeje. Jedine co se meni ovlivnuje obycejne hrace. ( NERF všech možných prostředků jak farmit věci či goldy na nejruznejsích mistech. Ne ze by sli po tech co pouzivaji boty a jine kokotiny , oni nerfnou celou oblast takze a boti jsou k nicemu zde, ALE co ostatní? co si to jedou poctive? pro by ti nemeli z techto oblasti nic ziskavat???? ) O aukci ani nemluve. jeden velkej provar za pruserem , neni den co bych nezaslech ze nekdo zas neco provalil s aukci ( zdvojování vecí, rusení aukce kdykoliv , kupovaní vecí bez ztraty goldů. Toto BUBUBU budte pripraveni, že na Vás čeká velké kladivo je k smíchu. Dá se na to říct jen jedno : SAKRA POZDĚ !!! Ti co používají boty jsou už dávno za vodou. Blizzard toto nezvládl a nezvládá nadále. Pro mne propad na samé dno.
Jinak hra do HELL je pro děti dobrá. Inferno act 1 vlastně taky. Act2 je težký ale dá se. Act3 u mne vyžaduje opět předělání equipu, ale s tim se počítá. -
-
Inferno Act 1 je neprijemny, ale jde to, az na butchera. To je gearcheck a pokud nemas dost DPS, muzes hrat jako buh ale pokud ti hori cela mistnost proste umres (pokud nevyuzijes nejaky exploit). Inferno Act 2 je mnohem horsi, ale zase Belial je pouze itemcheck, je to hlavne o tom jake mas DPS, pak taky o nahode, nesmi ti lagnout server (aspon s wizardem) a asi tak 2% je jak to umis hrat. Act 3 mi prijde stejny jako 2, urcite sem nemusel farmit lepsi gear. To same Act 4, prochazim ho s vecma ze dvojky. Melee to maji urco horsi ale wizard se tim nejak prokouse.
Jinak tim ze v podstate nic zajimaveho nepada, a i kdyz nahodou padne tak v AH koupis mnohem lepsi veci, nejde stavet nove buildy a obtiznost je zvysovana tim nejhloupejsim zpusobem jaky existuje, nevidim moc duvod to hrat... -
Act II inferno je opravdu jako dostat pěstí oproti Act I, který je ok ... proto na velké stížnosti hráčů dojde k úpravě obtížnosti - nikoliv celé infoerno verze, ale čístí tak, aby se to balancovalo lépe ... včetně drop procent, kdy konečně hell act IV a inferno act I poskytnou šanci získat drop v kvalitě nutný pro vstup do Act II inferno a nemít jen jedinou možnost a to nakoupit vše v AH.
-
Mno, taky me se re ze jsem si nepofarmil truhly a mista s dropama driv nez to blizz ponerfoval. *9*
-
-
Proc nekdo kdo ma psat recenze,clanky atd. doporucuje lidem aby prestali hrat hru ? Ja teda nevim, ale prijde mi ze do novinek opravdu nepatri predpojaty nazor redaktora
-
-
On je hater, ty jsi fanboy.
-
-
Nikdy nereaguju v diskuzích ale tentokrát jsem se rozhodl na ty tvoje moudra zareagovat. Čtu si ty tvoje nesmysli co tu píšeš už nějakej patek a dospěl sem k názoru ze lidem jako ty by se mělo zakázat vůbec někam přispívat. Vždy když zahlednu v diskuzi toho tvého idiotského avatara hned jsem si jisty že tu bude zase názor odborníka. Až jednou přestanou vycházet hry jako Diablo a všechny ostatní hry co tak kritizuješ, ty nebudeš mít do čeho píchnout pač nebudeš mít kam psát ten svůj bullshit i když troll jako ty si vždy najde nějakou retardovanou rádoby zábavu.
-
Gratuluji k černobílému vidění světa. So sad.
-
-
-
Fakt se mě libí to video jak klonujou předměty.
http://v.youku.com/v_show/id_XNDEwOTk4Mjg4.html -
bububu
-
tazko povedat ci je to fail alebo nie, ale je fakt ze Blizzard to mrvi ako moze. Zahram si to este za jednu postavu a tak na pol roka rok to necham tak. Farmenie a celkovo nejaka motivacia to hrat na vyssich leveloch je prakticky nulova. Vyladenost nepriatelov je na hlavu, finalny bossovia su pomerne lahky a zasa halvne magic 3ojice beznych priser su prehnane silne. Nehovoriac o pradani itemov a vlastne hranie bez nakupov na aukciach je prakticky nemozne (teda pokial clovek nechce tomu venovat kazdy den a farmit ako blazon). To uz take veci ako identifikacia predmetov, resp. preco niektore akoze treba identifikovat alebo preco vobec maju itemy durablilitu ked jedine co mi ju markantne znizi je ked zhebnem su fakt drobnosti....
-
-
Souhlasím hlavni Bossové jsou i na Hell směšně jednoduchý , za to některý elity s určitejma postavama člověk jen tak nedá spíš momentálně nemá šanci. Když si k celkové nevyváženosti hry a charu přičtu momentální problémy hry skoro lituji těch peněz co jsem za hru dal.
-
Podle me je to hra pro casual hrace, ti si projdou normal a mozna cast nightmare a neuvidi tu nedomyslenost, nevyvazenost a nevyladenost na vyssich obtiznostech. Ale pro ty co to hraji do hloubky toho D3 moc nabidnout nemuze.
-
-
Prosim autora clanku aby priste psal sve clanky NEZAUJATE! Navic kdo nechce byt vykraden tak Autenticator ma. A banovani za jakekoli upravy klienta je jen dobre.
Diablo ma 4 obtiznosti a na kazde je ta hra trochu jina=zabava zarucena na dlouhou dobu. -
Diablo 3 je fail roku.
-
-
podľa mňa je to sklamanie dekády :D
-
taky názor. pro mě to fail není, ale už mě taky nějak nebere. Paradoxně jsem teď rád, že je to online hra, protože v singlu i coopu celkem rychle omrzí. Mě Diablo teď už láká jen arénama(snad už brzy budou) a eventama.
-
S tímhle mám jeden problém ... není to super hra, prskám u toho, nadávám, je tam strašně věcí co mi vadí ... a sedím u toho denně od doby co to vydali ... ono to fail je, ale i tak to nějak drží a hraješ ... vlastně DII bylo taky humus než to patchi a datadiskem nevylepšili.
-
-
Tak to ja se lehce odprostil. V infernu A1 nic dobryho nepada, A2 si sam dam, ale bugujou se mi hp championu a chcipat me proste nebavi. V public parte se ten druhej akt jeste moc neda. Do patche nemam duvod hrat. A jestli se to nejak markantne nefixne, tak to vidim ze nebude duvod hrat ani pak.
-
To je prave to, co me stve nejvic. Blizz vylepsil D2 datadiskem, Blizz vylepsil D2 patchem. Proc se proboha nepoucil a yase musime cekat na datac a patch ....
-
-
Protože prachy. Tak si kup datáč a nemel.
-
-
jeee, ty uz masw datac? tak to sem asi nejak prosvihnul oficialni vydani. Muzes mi ho prosim poslat po holubovi. *1*
Ten datac tu driv jak za dva roky nebude. -
-
Stalo se a zase sem zpatky u D2 *1*
-
Tomu se říká smůla.
Zatím si užij hru jaká je. *3*
-
-
-
-
-
Bohuzel nema udelany UI presne na velikost pixelu no *9*
-
-
Obavam se, ze diablo trpi daleko vaznejsimi problemy.
-
-
Věc názorů. Určitě to není GOTY, ale od failu to má podle mě daleko... velmi daleko
-
-
Díky tomu, co se kolem něj v posledních dnech děje, to bohužel fail roku skutečně je. A to tvrdím i přesto, že ho stále hraji a ještě určitě nějakou dobu budu hrát. Ikdyž on ten fail není ani tak hra jako spíš celkově Blizzard a jeho přístup. A vždycky, když se k nějakému problému na ofic. fóru vyjádří nějaký jejich zaměstnanec, nasadí tomu ještě korunu nějakým úžasným prohlášením.
Když člověk vidí, jak bojují s problémy, které je potkávali při spouštění WoW a oni je i přesto nedokáží u D3 vyřešit, to je smutné. Nemrzí mě, že jsem si koupil Diablo 3, ale mrzí mě, že jsem za něj zaplatil takovým hovadům. -
-
Blazníš, reakce CM na oficiálních forech jsou to nejlepší čtení :) Strašně mě baví když nějakemu whinerovi napíší něco vtipného:)
-
Jako banda tady má plno keců, ale vono to není zas tak jednoduché to spravovat ty servery... Co kdyby blizzard nakoupil plno serverů, diablo by nikdo nehrál? Kdo by jim to zaplatil... Musíš myslet i na to. Však se podívej co se stalo se SWTOR - byl nával, tak dokoupili servery, a teď jsou úplně prázdné...
-
-
To jsou plané řeči. U Diabla se z 99,9% dalo očekávat, že o něj bude obrovský zájem, už jen kvůli tomu jménu Diablo. Takže Blizzard tohle všechno musel dopředu vědět a jak už se to tady 100x omílalo, podobné zkušenosti měl při spuštění WoW, takže řeči o spravování serveru atd. jsou prostě mimo.
-
Mohli si je pronajmout
-
-
To neni tak lehke. Velke hry maji urcite naroky na hardware a software. Blizzard si proto vzdy servery vyrabel sam. Vsak se podivej jak vypada takovej wow server - je to primo rack s wow logem udelany primo pro blizzard.
-
-
-
Fóra jsou plná fanboyů a těm se musí mazat med kolem pusy.
-
-
Pro me to je minimalne zklamani roku. Je to dobra hra, ale od Blizzu je dobra hra zatracene malo.
-
-