Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Nemuzu z vas. Nechapu jak nekdo kdo ma rad tupe klikani muze nesnaset tuhle hru. Random drop a aukce? Pro me zabava jeste na dost dlouho. Hra roku jak vysita, ostatni si uzijte koridorove filmy a press the button to play. Obcas se neslo prihlasit, na aukci si za par hodin hrani koupim za goldy porad lepsi a lepsi veci. Podle me lip nesla ta hra udelat... Btw nadavajici diskuteri tvori 0,0001% hracu. Vetsinou jsou to deti bez cracku. Kdo nevi co si kupuje je teze dmnt.
-
-
neurazej debile, hru sem si poctive koupil a hral, ale je to tezce precenene zbozi a kdybich ji nemal na stjnym uctu jak wow davno sem ji prodal
hral jsem se betu, takze jsem doufal, ze vim do ceho du, bohuzel vysledny produkt je virazne rozdilny -
-
Podle tvého pravopisu usuzuji, že ti D3 nejspíš kupovali rodiče, takže bych si až tak nestěžoval.
-
výrazně rozdílný? je to to samý :D a lepší!
-
-
tesil jsem se na mnozstvi ruznzch questu, generovane prostredi, na mnohokrat profanovane znicitelne prostredi a celkovou pestrost hry. Tohle mi prinesl akorat prvni act a cast tretiho, jinak jsme gamedesignem opravdu velmi zklamany. Zejmena act 4 je jako pest na oko.
Navic mi nikdo nevymluvi, ze kdybi udelali mensi ale celkovy betatest tak by se vyhnuli velkemu mnozstvi soucasnych problemu se hrou. -
V bete bohuzel nebyla videt ta nevyvazenost melee/ranged a rozbity progress inferna. Nicmene do patche(ů) pauza a pak se uvidi.
-
-
--- uz nic
-
-
-
-
-
Hraju Diablo 3 a jsem spokojen (momentalne akt 4 inferno DH , Barbar akt 1 inferno) už ani error 37 se momentalne nevyskytuje.Zkouším ještě barbarku"Nesmrtelnou"na hardcore :D
-
No nezbývá než doufat, že takhle nedopadne i Warcraft 4.
-
-
Ja myslim,ze doufas marne.Ale nadeje umira posledni *3*
-
-
No jako popravdě Warcraft je už zničenej příběhem z WOW, ale pořád doufám že navážou kde W3FT ukončil děj a pudou dál. Blizzard však nikdy WOW nazapře, takže doufám marně. Jinak jediným světlem mé naděje je Starcraft 2 ( tan se podle mne povedl) a pokud by s takovým přístupem šli i do W4 tak snad.
-
-
-
ten film se jmenoval "Kdyz se rozlobime, budeme zly" ...
-
-
Ale no tak, nominativ plurálu...
-
-
když vas chytí tak si koupíte novou hru a udelate novy account a s tim nic nenadelaji
-
-
Jeste aby branili lidem kupovat novou hru :D:D:D
-
-
btw hru už nehraju neco tak hroznyho jsem v živote nevidel, nejvetší omly v moji dosavadni hracske kariere byla koupa d3 *11*
-
tohle je naprosto dokonalá hra.. :-) cožpak to nechápete?? máte všichni stejné možnosti... nikdo neni v dané oblasti vic nabušený.. záleží jen na vybavení... levely a bonusy z toho jsou totožné... :-) tady se skutečně rozhoduje kdo je opravdový hráč a kdo jen lama... :-) to že to začíná být v jisté části nehratelné je výzva pro samozvané vládce Diabla... :-) už zde neplatí okopírované postupy ze 2... kde se všichni ohánějí stromem ale ve finále ho všichni obšlehli od doporučení na webu... :-) přestaňte kritizovat a začněte hrát... nebo proč jste do toho šli?? nechce te být nejlepší?? máte jedinečnou možnost... :-D
-
-
Dokonalost existuje možná tak v hlavách Blizzard fanboyů, co si právě purčejzli meč supermeč v nějaké lahodné online aukcičce.
-
-
ale nikdo tě nenutí si přece něco kupovat.... buď výjimečný... dohraj to na všechny obtížnosti a bez nakoupených itemů a pak se rozháněj po diskuzích jaká si extratřída.. :-) vždyť ty si určitě byl ve dvojce polobohem... staň se i tady... až se tak stane napiš... smeknu a pogratuluju.. :-)
-
Mám docela dobré kladivo, nechceš? Za 5 babek. Sakra, neváhej. Takový v Hornbachu nekoupíš.
-
Nemyslel jsem,ze se tohoto dne doziju,ale preci jen.Trollik byl vytrollen jinym trollem *1* .
A pritom se ani nejednalo u nic nejak extra duvtipneho *1*. -
-
Tak nic,ja myslel,ze reagujes na prispevek kousek niz.Beru zpet *1*
-
-
-
-
Zajímavé mám nahráno cca 200h, nemám žádné lagy, problém s připojením jsem měl celkem 2x, baví mě to a pomalu s přáteli progresuju act 3 inferno. *3*
-
-
mám nahrané podobne, tiež som na Act 3 Inferno a nudím sa ako pes. Môj level 60 barbar s okolo 20000 poškodením to tam mláti hlava nehlava, jeden dva seky a kape skoro všetko a to nemám to naj, čo by sa dalo z výbavy zohnať. V Diablo 2 sa level 99 dal dosiahnuť naozaj až po dlhej dobe, tu som mal level 60, ktorý je maximom, už v akte 2 na inferne, pričom s odolnosťou, dostatkom vitality a rýchlym útokom nie sú nejakí nebezpeční v podstate žiadni nepriatelia okrem bossov možno.
Zahrám aj za iné postavy, ale tým to asi skončí, tešil som sa na roky strávené pri Diablo 3, bude to ale asi nanajvýš pár mesiacov. Je to veľké sklamanie. -
-
Dobrej troll... Do inferna te to pod lvl 60 nepusti
-
I tak vydrží déle než kdejaká jiná hra co projedeš za 5h navíc se určitě dočkáme datadisku *4*
-
-
iste, no Diablo 2, ktoré som hrával tiež dosť, som podľa môjho názoru neprešiel dosť do dnešného dňa. O Diable 3 to s rovnakým odstupom času nebudem môcť povedať. Je to hra pre jednoduchých jedincov.
-
Kdy ten datadisk bude za 5 let?
-
-
-
Tak buď rád.
Je nespočet lidí, kteří takové štěstí nemají.
-
-
Po několika diskuzích tady na games.cz jsem sakra rád, že dotyční hateři (teď nemluvím o všech, co tu hru kritizují) tu hru nehrajou. Idioty nemusím v reálu a ani ve hrách.
-
-
To mas pak se sebou tezky, ne?
-
Búú, búú, někdo není hotovej z Diabla 3.
Já zas nemusím fanboye. Ať si zůstanou ve hře či fansitách. -
no vidis, me zase stvou lidi, co nejsou schopni videt, ze ta hra neni dokonala a jsem rad ze trcej ve hre a neotravujou v realu
-
-
Zadna hra neni dokonala. Definice dokonale hry spociva v tom, ze KDOKOLIV si ji zahraje, toho bude bavit. Takova hra je nerealna.
-
-
-
mám nahratých 20 000 hodín, nelaguje to ani raz mi to nepadlo...ani internet netreba k tomu...prešiel som inferno...pohoodka...krásne mi padali všetky unikátne itemy....Blizzard mi vôbec nevnucuje aukčný dom....je to super vec vlastne potom pýtať reálne peniaze za nereálne goldy a itemy....hra má i super príbeh a už na normále to nie je pre casual, hra je veľmi náročná....vy všetci ste lamy, že Vám vadí taký super prístup Blizzardu....najdrahšia hra na PC za posledné roky, singleplayer s onlineom a ešte sa sťažujete.....snád Vám už vadí i to že zmizlo pridelovanie bodíkov....ts ts ts....
Volám sa Diablo "Slepec" Fanboy...... -
-
Bludr píše česky a ne maďarsky, vrať se na jih od dunaj :D
-
Další warezák brečící že si nezahraje ? :D
-
Voláš sa kokott
-
-
Kokott je pro slováka lichotka.
-
-
A toto čo má ako znamenať? Buďte takí láskaví a prestaňte tu druhým nadávať a ešte k tomu tak škaredo. ŽIADAM Admina aby gg a Hmm dostali na par dní ban za škaredé vyjadrovanie. Máme síce slobodu slova, ale odtiaľ potiaľ vážení.
-
-
Sry, nechtěl sem urazit SK, bylo to myšleno jen na něj.
-
-
-
-