Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Autenticator je vyžadovaný pro RMAH, ne pro Gold aukci jak podle článku vyznívá. A D3 se dá bez RMAH hrát úplně v pohodě.
-
Skvelé pane Poláčku, tlieskam,,,,konečne prvý portál, ktorý sa nebojí pomenovať veci tak ako sú a pichnúť do osieho hniezda.....kašlať na legendu....mamon zaslepenia peniazmi pokašlal už iné značky a Starcraft 2, WoW i Diablo nie sú výnimkou....
-
-
Táhni zpátky na slovensko ty přivandrovalče. Je vidět, že o tom vůbec nic nevíš, stejně jako pan Poláček.
-
-
Hlavne ze ty si - VSETKO VIEM A VSETKO SOM VIDEL CLOVEK - to uz vidiet na tvojej reakcii. SI FAKT "PATRIOT". Najskor premyslaj a potom trieskaj do klavesov.
-
-
-
Celý prístup Blizzardu je už dávno mimo hranice slušnosti:
1. Už na základe predoobjednávok vedeli, že sa hra niekoľkonásobne zaplatí, čiže slabé výhovorky na nutnosť online DRM sú úplne mimo.
2. Rusáci tak či tak hacknú a sprevádzkuju skôr či neskôr....zase nato doplatí iba platiaci zákazník.
3. Hra je v grafike spred 5 rokov a celé prvé prejdenie je casual až na kosť,,,,,samého ma to tak znechutilo, že som to okamžite prestal hrať a predal...
4. Aukčný dom úplne potápa celú hru na vyšších obtiažnostiach je padanie itemov žalostné....je to čisto pay to win systém....naškrabať goldy a kreditku a ísť kúpit najlepšie itemy,,,,hra je úplne nevyvážená a vidno len hyenizmus na peniaze zo strany Blizzardu.
5. Aj so Starcraftom nech už idú do zadku, kúpil som dvojku s tým, že slúbili, že o rok bude pokračovanie,,,,2 roky v prdeli a už som i zabudol o čom boli tie škaredé animácie, ktoré som ku koncu i tak preskakoval....Blizzard už nie je Blizzard, je to iba dojička na peniaze od sprostých ludí, ktorá vydáva nedorobky a ešte jej to tupci žerú...... -
-
1. - Online DRM mě neštve. Mobilní internet na chatě, v práci tethering a doma fiber. Když nejely servery, tak jsem byl s přítelkyní/pracoval jsem/etc
2. Možná max botery, který budou stále banovat, větší hacky nečekejme
3. Hra v chodu vypadá naprosto úžasně. Hraji na 27led Cinemě a barvy, art ve hře a komplexnost skládání generovaného prostředí super. Blizz umí.
4. Momentálně jsem na Infernu. Koupil jsem si gear za 500k cca a absolutně to nedávám. Elity dávám na víc pokusů takže opět pay to win není. Chce to mozek ne jenom cash.
5. Jestli ti ti ingame animačky připadaly ošklivé, tak nevím na čem hraješ. Ingame byly super a CGI ještě lepší s garancí blizz kvality.
Ale je to dobře že tu jsou hateři a jsou okolo toho debaty. Aspoň z toho jde poznat, že to je kult a je to úspěšná hra. Jen pár výrobků dokáže takhle rozdělit lidi na 2 tábory a už je jen na vás jestli budete v tom co to nesnáší nebo co to milují. Viz COD/BF, Apple/Win, Android/iOs, WoW/SWTOR atd atd. -
1. DRM tam není kvůli pirátům a nikdy se na ně nevymlouvali.
5. nikdy neřekli, že do roka bude další díl -
-
slubovali že rozdelia Starcraft 2 preto, lebo sa príbeh nezmestí do jednej hry (pritom stále za veľké kuló podobne ako v Diable 3) a že vydajú dalšie diely maximálne v ročnej odluke.....presne také boli i predoobjednávkové dátumy na amazone a podobne....ale klasicky len výhovorky a plané sluby od Blizzardu
a kvôli čomu tam je DRM? však na aukciu majú identifikátor.....je to kvôli pirátom, aby im náhodou nehackli tie ich vzácne goldáše, za reálne peniaze,,,,,však prečo sa nenabaliť na neexistujúcej veci.....
pay to win doslova a do písmena, preto tam je taký žalostný koeficient padania dobrých predmetov,,,,keby mohli, podla mna by tam nepadalo nič :-) -
-
Kdyby to bylo offline, tak by se pirati do te aukce stejne nedostali, protoze by to hrali v dinglu, a aukce by byla jen pro multiplayer. Alway Online je tam proto, ze to je lepsi socialni sluzba - mezihrni chat, rychle pridavani hracu do her (muzes hrat singl a pak si tam pridat kamose), lidi budou hrat jen online, a tim padem nemusi mit 2 postavy, jednu na singl a jednu na multi atd...
-
ne, neslibovali. SC2 sleduju a nikdy jsem neviděl jediné oficiální prohlášení, které by mluvilo o ročních rozestupech. data třetích stran nejsou směrodatná.
"DRM" je kvůli samotnému multiplayerovému konceptu hry, kvůli cheatování, aukcím a sociálním funkcím.
z celého tvého vyjadřování plyne, žes SC2 ani D3 nikdy nevlastnil a nejspíš ani nehrál. -
-
lol...to čo si vymenoval má každá druhá hra a nepotrebuje nato always online DRM s lagom i v singleplayeri
hádam si im neuveril tie PR bullshit kecy, ak áno, potom mi ťa je lúto,,,,jediný dôvod je vyryžovať čo najviac peňazí z online aukcie....
Tak či tak je rozkúskovať jednu hru na tri časti a ešte si dovoliť vydať druhú časť dejovo nádväznú za niekoľko rokov absolútna neospravedlniteľná prasárna.....netvrdím, že to bolo ofiko ale takto to kolovalo, že bude každý rok jeden diel....
smutné, že i zo Starcraftu si spravili týmto druhý WoW datadisk neverending story
hral som hral...je mi jedno či veríš alebo nie....tešil som sa na Protossov, dostal som pidi kampan za Zeratula a môžem teraz čakat 6 rokov kým si zahrám za svoju top rasu...nech idú fakt do zadku za taký prístup.....další diel maximálne stiahnem,,,,,,blizzard nikdy viac...
-
-
-
-
jen pár poznatků k tvým bodům:
2. hra nelze cracknout do takového stavu, aby to byla totožná Diablo 3 hra (aby se vše chovalo stejně). z principiálního hlediska to není možné.
4. v bodě 3 píšeš o prvním průchodu a že jsi hru prodal. proč tedy píšeš, jak se hra chová na vyšší obtížnost, když jsi to nezažil? -
-
no tak ta hra hlavně nejde úplně dost dobře prodat, že jo. tady pán starcraftista si založil další účet jen na diablo a ten střelil i se hrou? pic or didn't happen.
-
-
Tak kdybych pocital s tim ze to nekdy prodam tak to tak taky udelam.
-
-
ten obchod jistě kvete!
-
-
No on ani nemusi, ale lidi jsou drzgresle a myslim ze by nebyl problem to prodat za 700.
-
-
-
-
2. pravda, ale to lidem co chcou hrat cracklou vubec nevadi (zatim to teda asi jeste nejde) ale jednou urcite pujde a ty bugy jim budou ukradeny stejne jak tem co hrajou wow na freecku, takze na tom je stejne bitej ten kdo ma origo
4. nemam primo dukaz ze tomu tak je (nekomu totiz muze pripadat ze neni, tak tenhle spor vynecham) ale mluvi se o tom hodne, a sam tam byt nemusi aby to vedel -
-
a já měl za to, že ta hra je tak stavěná schválně. čeká se od ní, že ji budou lidé hrát několik let... :) co za zábavu by to bylo, kdyby ti po 40 hodinách vypadlo vše nejlepší? ale však ať si každý hraje to, co ho baví.
-
-
Muj nazor je, ze kdyz ma hra 30 hodin zabavy a prodlouzim to grindem tak te zabavy vic nebude. U diablovky to neni tak znat, ty vetsinou nabizi hodne zabavy. ALe ta aukce je tady udelana moc okate, smrdi to.
S tou posledni vetou souhlasim. *5*
-
-
-
-
Pravda pravda. Hlavne bod 4.
-
/thread
http://i50.tinypic.com/f2lkdh.jpg -
Tak mě vysvětli tu obrovskou prodejnost téhle hry ,souhlasím s tebou ale tisíce lidí asi ne.
-
-
reakce na bludra
1. DRM nebyl nikdy jediný důvod, dokonce to ani nebyl hlavní důvod proč je D3 online only.
2. Rusáci by nejdřív museli ukrást server.
3. Grafika je naprostá špička ve stylizaci a míře detailu, pokud to nevidíš, tak mě tě může být akorát líto, casual hratelnost je daň za to, že je hra pro všechny. D2 normál byl taky facerol i na /player 8, V 3 si aspoň mužes používat skilly jaky chceš.
4. Nikdo tě nenutí na aukci lézt a btw, je to úplně stejně play to win jako D2
5. 1+1 = 5? Skvělá logika v bodě pět, díky pobavil. Jak sakra vydělává Blizzard na SC2 tím, že odkládá datadisk? Nebo na nas rejžuje tím, že vydává aktualizace pro již tak ultimátní editor? -
značka predáva bez ohľadu na kvalitu hry,,,,preto vidno len samé pokračovania....netvrdím, že samotná hra Diablo 3 je zlá....zlá je v tom, čo z nej spravil Blizzard v honbe za maximalizáciou zisku.....
-
Člověk je chytrej. Lidi jsou blbí.
Diablo 3 se prodává na obrovským hypu a síle značky. -
-
Ano, z toho důvodu se hra prodává, ale nehraje. Vysvětli mi teda, proč hru lidi hrajou do teď a skvěle se u toho bavěj? Včetně mě. Ta hra je prostě zábavná (samozřejmě neni zábavná pro všechny, ale to se nikdy nepovedlo a nepovede žádnýmu titulu) a málokdy vidim, že by si člověk stěžoval na hratelnost, maximálně na errory a lagy.
A takový ty hipster kecy o konzumní společnosti s vymytejma mozkama, co tupě sežerou i tu největší kravinu, prosím vynech. Na ty jsem fakt alergickej.
Edit: Hm, tak tim postem nad timhle jsi to víceméně zachránil, takže víceméně beru zpět. *3* -
-
Sakra a to jsem myslel, že už zůstaneš na obláčku a drsně le nad věcí.
Ale máš pravdu brácho. V základu se to možná hraje skvěle. No, podle mě jenom dobře.
Ale ty věci kolem mě od toho odradily. Stejnou zábavu najdu i jinde a bez nutnosti nechat se znášilňovat do zadku od Blizzardu.
-
-
Jo a buďme fér.
Taky na tom, že je to v základu dobrá hra.
Kterou ale silně sráží to, co kolega výše vyjmenoval.
-
-
-
-
Zase recenzenti mažte med kolem huby.Ty vaše recenze jsou stejně koupený.Už vám nikdo nevěří.Taková hra si nezaslouží ani nulu a ani instalaci.Pavle Dobrovský,udělal jsi dobře,že hru nechceš.Nechtěj.Nechtěj se státi šikanovaným.
-
-
Koupené? No to bych neřek', teda až na Skyrim samozřejmě...
-
zmazal som ti to plus co si si sam udelil. inak nepochybujem o tom ze nieco ako kupovanie recenzii niekde na svete existuje. ale naco by blizzard kupoval recenzie od ceskych recenzentov. uprimne UVEDOM SA. naco potom chodis na tento web. Recenzenti z games su vzdy uprostred diania, a vzdy pisu co si myslia takze aky med... myslim ze si chcel byt iba zaujimavy.
-
-
Fail, to plus sem mu dal ja.
-
-
fail no blbečku :))) já mu ho dal taky
-
Díky
-
-
-
-
bububu
-
Fakt se mě libí to video jak klonujou předměty.
http://v.youku.com/v_show/id_XNDEwOTk4Mjg4.html -
to je nadpis jak z blesku :)
-
Jinak můžete dát aukcím pá pá, což by v zásadě znamenalo, že se na hraní Diablo III můžete rovnou vykašlat. A nedivil bych se, kdybyste to už dávno udělali se všemi těmi problémy, které doprovázely nejenom vydání hry, ale i její současný provoz.
*1*
BlizzDroni do akce! -
-
moze autor clanku popisat tie problemy ?...ja som zatial na ziaden nenatrafil...a to ho hram uz na hell(ano uvedomujem si ze vela ludi uz hadam aj hardcore mod dokoncili)...a za ten cas som nemal nejake problemy...obcas lag ale aj to len obcas :)
-
-
Já taky nic nezaregistroval. Hraju na EU serverech, začal jsem hrát asi 4 dny po releasu a pokaždý jsem se lognul napoprvý, lag jsem měl tak jednou za dva dny a byl vždy maximálně dvousekundovej. Momentálně jsem v infernu a nemůžu si na podporu hry od Blizzu stěžovat. Ale asi bych měl, jinak budu "blizzdron", nebo jak se řiká lidem, který si 24/7 nestěžujou.
Teď srsly.. já chápu, že lidi, co maj problémy si stěžujou, ale nechápu, proč musej všichni generalizovat a tvrdit, že ty problémy se hrou má většina hráčů, nebo dokonce všichni. Většina hráčů, který já znám, naopak hrála stejně bezproblémově jako já. Jenomže tihle lidi nemaj potřebu psát na fóra a do diskuzí a stěžovat si, takže nejsou narozdíl od těch s problémama slyšet a vidět. Možná z toho někteří vydedukovali, že errory a lagy maj proto všichni, ale to je prostě kravina. -
-
To by me zajimalo, kdy jsi se prihlasoval do hry a kdy jsi hral. Napriklad prvni nedeli po vydani (ta by mela spadat do doby, kdy jsi uz hral) neslo cele odpoledne hrat. A jeste dva tydny po vydani byl ve spice (cca 18:00 - 22:00) problem se zalogovat (ne neprekonatelny - na 100. pokus to uz proslo) a nejednou se mi stalo, ze me to ve spicce disconnectlo z moji "singleplayer" hry a nasledne uplne odlogovalo ze serveru. A nejen me, ale vsechny lidi co mam ve friendlistu a zaroven na Skypu (s tema, ktere na Skypu nemam, jsem se o disconnectech nebavil).
Nicmene tahle doba uz je pryc, tedka uz servery bezi relativne ok. Ale zformoval jsem si konecne nazor na "always-online" featury ve hrach. A celkove jsem s D3 spokojeny. I kdybych to kvuli exploitum, glitchum a hackum, ktere se neustale vynoruji, ted prestal hrat, za svoje penize jsem stejne dostal naprumernou davku zabavy. -
Pise ten, kdo vydedukoval ze ja nemam problemy = nema je nikdo. *15*
-
-
Co? Ty už ale ani nededukuješ, ale "demagoguješ". Nic takovýho jsem prosimtě nepsal. Přečti si prosím celej muj post, hlavně druhej odstavec a pokud ti to bude dělat problémy, tak alespoň první větu.
-
-
Ok tak mě to jede perfektně, ale místo hraní budu sedět na fóru a nadávat jak mi to nejede?
Meh zamysli se příště nad tím co píšeš... -
Ale tak co mu zbývá.
Dokud hraje hudba, tak tancuje a na ostatní kašle. Až až si problémy vyberou jeho, tak bude nadávat s ostatními. -
Jestli ti pamet neslouzi tak ti rad pripomenu jak jsi onehda psal ze ty problemy nemas a ostatni te nezajimaji. Tak to nemusis ani komentovat, kdyz te nezajimaji... *6* *7*
-
-
-
-
nemalo to byt ako reakcia na tvoj prispevok...viem ze ty s tym nemas nic spolocne :D..sry :D
-
-
-
ten film se jmenoval "Kdyz se rozlobime, budeme zly" ...
-
-
Ale no tak, nominativ plurálu...
-