Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JustinBieber
    Jsem jeho Padawan, takže musím být stejný jako můj mistr.
  • No tak na to jsem nepřemýšlel... tím pádem by bylo zajímavé zda by se jím tato metoda vyplatila nicméně Xboxi PS jsou teď stejné jako PC takže možná ten port je easy....
  • GlaDOS
    Proč pochybuješ? Chová se úplně stejně. Náhoda to rozhodně není.
  • ucho
    to že tě v reálném světě nemá nikdo rád a o pozornost se snažíš alespoň v internetové komunitě trolením není řešení tvého problému. buď se svým životem něco udělej nebo vyhledej odbornou pomoc, tohle není sranda.
  • JustinBieber
    ja se směju tobě co jsi teď vyplodil za nesmysl :D
  • jj, odted se rika pc ps4 nebo xbox1... *6*
  • Pochopitelne od Nvidie jak jinak...(Je to záražející, protože celej vnitřek(konzolí) je od AMD tak nevím proč do tech PC nedali aspon ATI aby drzeli basu .. *1* )
  • ucho
    žádný emulátor nepotřebují, předpokládám, že mají i win verze těch her, když to ve finále vyvíjejí na windowsech...
  • Jo todle je další FAIL! *1* *1* *1* Ten MS opravdu trollí poslední dobou. W8 jsou W8 nevím možná se někomu líbej možná v něčem jsou rychlejší ale dotykové prostředí na klasik PC jak ho známe nemá co dělat...
  • Pokud chteji uvest xbox do prodeje za 3-4 mesice.. tak klobouk dolu, vzhledem k tomu ze do ted evidentne nejsou schopny nejakou hru na ty konzoly zprovoznit *2*

Tenhle next gen asi vazne bude zachranovat sony
  • JustinBieber
    Pc je už mrtvá platforma, takže ten tvůj gif nechápu *3*
  • Sice mám stejný sen ale bohužel to se nestane to by byl konec Xboxu... *1* *1* (nebo stejně už je ? *1* ) Nicméně zajímavé že MS mají nějakej pěknej emulátor na PC, možná se nějak nelegalní cestou mohl dostat ven :D
  • Aspon ta banda Bíbrů konecne pochopi ze ty jejich milovany konzole se proste s Pc nemuzou rovnat.Smeju se :-D
  • Me bavi kdyz vyvojar na konferenci prohlasi, ze na nicem jinem nemuze takovej zazitek prinest a jak je ta konzole jedinecna a pak se dozvim, ze vse bezi na PC a jeste na uplne jinych kartach. :-)
  • Hehe, připomíná mi to http://postimg.org/image/8hz0vfvtf/
  • Amylee.Anderson
    Horší, než že to bylo na PC mi přijde skutečnost, že to neběží na jejich super ultra super osmičkách!
  • Co se týče mě, tak cokoli s ksichtem Justina Biebera by mělo být okamžitě banováno!
  • zadne prekvapeni. jenze co je pak na presdrzku, kdyz ti reknou ze udelat port na pc by se jim nevyplatilo :)
  • No počkat to není sranda, dovedeš si představit až bude na jednu diskuzi 5 Justinů? Nemůžu si pomoct, ale diskuze tady se čím dál tím více podobají starým novinkám. Zase pokud to mám brát z té lepší stránky tak rozhodně se tam člověk nenudil.
  • JustinBieber
    Xbox one stejně nikdo nechce...
    http://img.pandawhale.com/65209-E3-in-a-Nutshell-gif-30-Rock-X-TW4D.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit