Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Některé Xbox One hry běžely na PC. Je to normální.
16.6.2013 | Miloš Bohoněk
211 příspěvků
-
proc minuska ? :) .. tohle je to co bylo nevnitr toho pocitace .. RAM 16GB je dohad, meli tam 4 crossairy .. tj nejspis 4x4, pripadne 4x8 (coz nepredpokladam)
-
Mlč ja jsem ten vyvoleny padawan ne ty !!!!!!!!!!
-
bullshit :) normalne by to bolo keby mali tie kompy porovnatelne parametre ako nova Xkrabica... a porovnatelne parametre to urcite neboli. ved len ta grafika ma 3GB DDR5 pamate (a cenovku > 600€) tiez si trufam tvrdit ze v tych masinach je minimalne 8 giga ramky ... proste vykonom a cenou ten komp niekolko nasobne prevysuje Xkrabicu (5giga ddr3 na hry neni nic extra zavratne na to ze sa to nazyva 'next-gen')
-
no jasne ! preco vobec veci predavat, ked ich mozeme rozdat zadarmo :D ??
-
Tenhle názor slýchávám od doby, co vyšel první playstation a to PC ne a ne vzdechnout *3*
Asi to bude tím, že je to stále zatím jen zbožné přání.... -
Ono to podle mě, tak chodilo vždy.Ale sony,ms,nintendo si tu exklusivitu musejí nějak zařídit.Jinak by jim prodej konzolí a her tak spadl,že by to mohli rovnou zabalit.Což je podle mě jeden z důvodů proč je wiiu takový neúspěch,když při vydání tam neměly skoro žádnou exklusivku a jen samé multiplatformní.
-
Mě by zajímalo, jestli ten OS Xboxu nepůjde nějak přes VirtualBox emulovat... Sice to nebude kdovíjaká rychlost, ale aspoň něco ne?
-
Díky za pěkný článek. Zajímavá informace a zároveň rovnou vše vysvětlené pro případné rýpaly :)
-
Přečti si znova ten článek... Je tam napsané proč jsou tam Win7
TLDR:
Devkity jsou tak 2 roky staré... Kdo by se sral s reintallem OS na devkitu proboha? -
Nejde o to, že nejsou schopni sprovoznit, ale třeba ještě dolaďují ty konzole, aby byly co nejméně poruchové... Po X360 se určitě chcou vyhnout dalšímu RRoD...
Proto půjde do výroby až tak měsíc, před zahájením prodeje... Takový HW totiž není zas tak těžké vyrobit. -
Proč? Xbone bude PC, s podobným HW. Není úplně jejdno na jakém HW běželo demo?
Stejnak u všeho řekli, že výsledná podoba se může změnit (máš to napsané u každého traileru), což může značit i změnu grafiky. Podle mě je to standardní postup, protože hru nemůžeš dělat na HW, který ještě nemáš. Proto dělás hru na devkitu, a těsně před vydáním konzole (tzn, až jdou konzole do výroby a není už šance na změnu HW) ty hry upraví přímo na míru nového HW.
Proto taky launch tituly vypadají hůř, než tituly ke konci životnosti konzole.
Protože byly dělané pro více obecný HW... -
On port je vždy easy ... oni mají jednu konfiguraci PC na kterém ty konzolové hry vyvýjejí a na té konfiguraci jim to jede ... problém portu příde, když máš optimalizovat na stovky různých konfigurací, které PC mají. Takže ono jim to na PC sice jede, ale pokud by si tu jejich verzi vzal, tak pochybuju, že by si ji na tvojem PC vůbec spustil.
-
Je to běžné, ale rozhodně to není v pořádku. Asi jako byste ve snaze prodat škodovku zákazníkovi zavázali oči a svezli ho v jiném autě (ne nutně ve ferrari). Nicméně je nefér, že se kope jen do Microsoftu. Dělají to všichni.
-
No tááák sorry já jsem z tý staré generace (pořád používám starej název) ale oba víme co myslím AMD Radeon. Tohle byl zbytečnej trolling kolego...
-
Ale je to zajímavé ... Pc je ož od PS1 mrtvá platforma, ale pořád nepociťuju nějaký nedostatek her, nedostatek lidí, se kterýma hrát, atd ... Tak možná už to příště výjde.
-
Ono objektivního žurnalistu,aby člověk pohledal.A je celkem jedno,jakého zaměření.
-
Seš dobrá lama :D Vůbec to neumiš,pokud to je tvuj gameplay. NOOB
-
Mozna proto, ze ATI uz par let neexistuje *1*
-
Nás je hordy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0
http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0 -
Zdá sa mi čudné, že herní žurnalisti ? ako strážni psi korektnosti herného prostredia v tomto článku potichu súhlasia s postupom MS.
Korektné by to bolo iba v prípade, ak by VOPRED upozornili na prezentáciu konzolovej hry na PC.