Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na ryse mam len jedno slovo ... LOL. suverenne najhorsia hra E3. sony maju quantic dream, a maju naughty dog...obe su podla mna pecatami kvality.
  • Bez konzolí by bylo méně hráčů, méně vydavatelů a méně her!
  • Mám pc a čerstvě i ps3 a například po dohrání uncharted 3(jinak výborná hra) si říkám,že hranice mezi hráčem a divákem je pořád tenčí.Takže něco pravdy na tom možná je.
  • Ano z nejakyho duvodu je novej xbox krapet slabsi ale jak je pak mozny ze ty exklusivity na PS4 nevypadaj vizualne ani z poloviny tak zajimave jak napr. Ryse a Forza nebo jsem vubec zadnou nevidej ..... porad bojuju kterou konzoli si koupit tak velice pozorne sleduju bohuzel zatim je fakt ze PS4 nema jedinou znacku co me zajima
  • Bez konzolí by bylo na světě lépe a hry by byly o 73,2% méně dementní.
  • Robotron3
    Podle mě je to jasnej vzkaz, že souboj mezi Xbox One a PS4 vyhrává PC :)
  • Robotron3
    Doufám, že pak zase nebudou tvrdit, že se jim ty hry nevyplatí předělávat na PC a že by to bylo moc náročný *15*
  • Nic se nestalo, internet pořešen. Carry on, Bohoněk.
  • v prvotnom prispevku je analogia 'konzola=pc jen v jinem' ... ktoru som rozvinul. to ze ma xbox slabsi HW nez PS4 je jasne snad kazdemu kto cital tie specifikacie. este nieco ?
  • Dle mého názoru je to pěkná čunárna na lidi, když takhle podvádějí. Ve finále to může být jiné, třeba horší, třeba stejné. Dost lidí si již předobjednává po E3 !!! Osobně jako užívatel XBOX a XBOX360 se po tomto předvedení a omezování uživatele stavím na stranu SONY. Nějaké šmírování, shromažd'ování dat, bránění přeprodeji her atp. si MS může hrát sam !
  • slabším:D fakt toto je web pre pcčkarov a je tu zbytočné dávať akékolvek príspevky o konzolách...
  • menej hier = viac casu na zeny...vole! *1*
  • Nejspíš za tu fotku, třeba má v redakci někdo i dobrý vkus na hudbu. :-D
  • 'PS4 mi připadá jako PC jen v jinem, slabším kabátku' a co ti pripomina xbox teda ? podla mna to je zase len pc jen v jinem, a este slabsim kabatku nez PS4...ak sa tesis na uzasne TV TV TV TV features. tak tie si teda neuzijes...ale ne vazne, fakt by ma zaujimalo co prijme cloveka uprednostnit xbox ? je to to iste co PS4, akurat to ma slabsi HW, horise exkluzivity, a hanebne obmedzenia co sa drm a bazaroviek tyka.
  • Vydrží tu , tak maximálně 8 let.

Jinak za co sem dostal BAN ? Komouši zasrani !
  • Souhlas,ale to nic nemění na tom,že by měli.:-)
  • GlaDOS
    No, Xbox a Xbox 360 taky nejely na upravených osmičkách. Samozřejmě tam bude asi fůra ochran, ale nikdy neříkej nikdy.
  • Zatím co ty se směješ sám tak tobě se smějí všichni ostatní *1*
  • Prostě to řeknu takto:Kdo má PC a nenechá na něj dopustit at si nechá pc!
    Kdo má doma X360 tak pokračujte kupte nový !
    Kdo má PS3 at si koupí nový PS4
    S prodejí nemusíte spěchat tyhle konzole tu vydrží alespn 10 možná i 20(?) let!
  • Paulcz
    Jojo MS a Sony investovali určitě dost peněz do nějakého toho kurvítka. Jinak by jim ta exkluzivní konzolová bublina hodně rychle splaskla :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší