Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak psal už někdo níže, nevadí mi, že hra běží na jiném HW. Dokonce mi nevadí, že je ten HW papírově daleko silnější než konzole. Vadí mi, že se tváří, že to jede na konzoli.

A ještě víc mi vadí, když se to někdo snaží bagatelizovat, navíc argumentem, že v minulosti se to dělo taky. Byla to prasárna v minulosti, je to prasárna teď a v budoucnu to bude stále prasárna. Stejně jako vyretušované screenshoty (ty ať si klidně vydávají dál, ale ať o nich neříkají, že jsou přímo ze hry). Pokud jim to budeme my a taky novináři žrát, bude se to dít čím dál častěji, až bude úplně zbytečné sledovat jakékoliv informace o hře před vydáním, protože to budou jen lži.

A nakonec, nepřijde vám podezřelé, že graficky nejpokročilejší hra výstavy, ke všemu od vývojářú multiplatfomního (!) a velmi dobře škálovatelného (!!!) CryEnginu běžela na dnešním PC snů?
    • filias
      Nemusí to být ještě plně optimalizované. Tedy tam nacpou pořádné železo, aby se nesekalo. Navíc to všechno na těch PC vyvíjejí. Nebo si snad myslíte, že ke konzoli připojí klávesnici a vyvíjí to přímo na ní?
      PC je vysoce univerzální platforma a pokud výsledný produkt bude na konzole vypadat a hrát se stejně, tak kde je problém??

Že nějaký markeťák říká, že nějakou hru PC neutáhne jsou samozřejmě totální kecy.
      • Vždyť mě nevadí, že to pouští na PC. Jen mi vadí, že se tváří, jako že to tam jede z konzole - tudíž LŽOU.

V tuto chvíli prostě nemají koule pustit to na reálném Xboxu - chlubí se něčím, co nemají. To už tam rovnou můžou pustit předrenderovaný filmeček a postavit před to někoho, kdo bude mačkat tlačítka podle dění na obrazovce. Ve výsledku je to stejný podfuk. A je jedno, že při vydání bude hra vypadat stejně.

A že by jim přiznání, že to jede na PC marketingově uškodilo je argument na nic. Stejně by mohli argumentovat zmetci prodávající předražené hrnce důchodcům, přece kdyby jim řekli, že jsou to úplně obyčejné hrnce, tak by si to nikdo nekoupil...
        • tys na to kapnul presne tak to je prodavaj misto hrncu nalestenej low-end HW v krabici od 20let staryho videa misto duchodcum detem a hrozne je presvedcujou jak je to next-gen *1* pri tom vse bezi na PC a nic nez vytriskat prachy za predrazeny PCcko v tom neni
    • Myslím,že u převládající části herních novinářů to není o tom,že by jim to žraly,ale spíš o jejich dokonalé symbióze.Asi tam platí známé já podrbu tebe ty podrbeš mě.Už vidím tu diskuzi."Kluci napíšete takovou a makovou recenzi,článek a za to vám přihodíme nějakej exklusivní matroš.První dostane něco tamhle Franta s Milanem...No moment Franta byl už byl minule!!!"
  • Ahoj Bille, když na W8 poběží hry z X360 a X One, tak si ho moc rád koupím. Jinak běž do p*dele. *3*
    • Spades
      Mě by zajímalo, jestli ten OS Xboxu nepůjde nějak přes VirtualBox emulovat... Sice to nebude kdovíjaká rychlost, ale aspoň něco ne?
    • Sice mám stejný sen ale bohužel to se nestane to by byl konec Xboxu... *1* *1* (nebo stejně už je ? *1* ) Nicméně zajímavé že MS mají nějakej pěknej emulátor na PC, možná se nějak nelegalní cestou mohl dostat ven :D
      • ucho
        žádný emulátor nepotřebují, předpokládám, že mají i win verze těch her, když to ve finále vyvíjejí na windowsech...
        • No tak na to jsem nepřemýšlel... tím pádem by bylo zajímavé zda by se jím tato metoda vyplatila nicméně Xboxi PS jsou teď stejné jako PC takže možná ten port je easy....
          • Ono to podle mě, tak chodilo vždy.Ale sony,ms,nintendo si tu exklusivitu musejí nějak zařídit.Jinak by jim prodej konzolí a her tak spadl,že by to mohli rovnou zabalit.Což je podle mě jeden z důvodů proč je wiiu takový neúspěch,když při vydání tam neměly skoro žádnou exklusivku a jen samé multiplatformní.
          • walltar
            On port je vždy easy ... oni mají jednu konfiguraci PC na kterém ty konzolové hry vyvýjejí a na té konfiguraci jim to jede ... problém portu příde, když máš optimalizovat na stovky různých konfigurací, které PC mají. Takže ono jim to na PC sice jede, ale pokud by si tu jejich verzi vzal, tak pochybuju, že by si ji na tvojem PC vůbec spustil.
  • Možná to je normální,ale nemělo by to běžet na podobnym HW jako bude konzole? Tohle prý běželo na nejvýkonější kartě od NVIDIE a konzole bude na slabsim AMD.Mně to tedy připadá jak klamání budoucích zákazníků.
    • 4GHz 8jadro AMD FX8350 vodou chlazene a 2x XFX R7970 3GB, + 16GB RAM
      • proc minuska ? :) .. tohle je to co bylo nevnitr toho pocitace .. RAM 16GB je dohad, meli tam 4 crossairy .. tj nejspis 4x4, pripadne 4x8 (coz nepredpokladam)
    • Miserius
      Prosimte a Playstation ma 256MB ram, takze Last of Us na E3 meli taky ukazovat na pocitaci s 256mb ram? Myslete občas u těhle vašich výplodů...
  • Jak to muze byt normalni kdyz ta sestava je 3nebo4 nevimx tak lepsi nez to co ma byt v xboxu?: chapu keby to bylo podobne .
    Jak potom lidi maj verit ze Ryse o kterym se pise jak krasne vypada , bude tak ve skutecnosti vypadat . No uricte nebude kdyz to jede na grafice co stoji vice jak konzole. Proste obelhavani .
    A herní žurnalisti jak tu nekdo psie to v klidu odsouhlasi. Vazne to mate narize.o zlehcovat denodeni sh,ty o xboxu?
  • Amylee.Anderson
    Horší, než že to bylo na PC mi přijde skutečnost, že to neběží na jejich super ultra super osmičkách!
    • Jo todle je další FAIL! *1* *1* *1* Ten MS opravdu trollí poslední dobou. W8 jsou W8 nevím možná se někomu líbej možná v něčem jsou rychlejší ale dotykové prostředí na klasik PC jak ho známe nemá co dělat...
      • Spades
        Přečti si znova ten článek... Je tam napsané proč jsou tam Win7

TLDR:
        Devkity jsou tak 2 roky staré... Kdo by se sral s reintallem OS na devkitu proboha?
  • Pokud chteji uvest xbox do prodeje za 3-4 mesice.. tak klobouk dolu, vzhledem k tomu ze do ted evidentne nejsou schopny nejakou hru na ty konzoly zprovoznit *2*

Tenhle next gen asi vazne bude zachranovat sony
    • Spades
      Nejde o to, že nejsou schopni sprovoznit, ale třeba ještě dolaďují ty konzole, aby byly co nejméně poruchové... Po X360 se určitě chcou vyhnout dalšímu RRoD...

Proto půjde do výroby až tak měsíc, před zahájením prodeje... Takový HW totiž není zas tak těžké vyrobit.
      • Takovy HW sice neni tezky vyrobit..
        Ale chyby rozhodne nevyresis ve dvou vyrobenych kusech...

Navic je tezke neco na ten HW optimalizovat kdyz v podstate neexistuje..

Rozhodne si nemyslim, ze by MS nedodal na E3 zadny XO z duvodu ze odladuje poruchovost *3* *1*
  • jindra.veliky
    jsem sam komu pripada clanek psanej formou "je to normalni, vy kre**ni v diskuzich" ?
    • ucho
      každý se v tom článku tak nějak najde...
      • jindra.veliky
        a tobe jsem s tim musel pomoct, vid?
        • ucho
          mluv za sebe, brouku *3*
          • jéé to je sranda *1*
  • Normální praktika to je, ale jedno by mě zajímalo - pronesl autor článku někdy křivého slova vůči Microsoftu?
    • Dobra poznamka! Pochybuji o tom, ale presne takovyto clanek jako reakci na ostatni ceske weby, ktere vcas o MS failu informovali jsem cekal. Skoro se divim ze na konci neni tlacitko s referal linkem "Objednej XboxOne"...
  • XorxoxTalarius
    Tak aby to s X1 nedopadlo jako s Aliens: Colonial Marines. Taky ukazovali neco uplne jineho nez pak prodavali :)
  • Hehe oni naprasáka lžou a pan Poláček s tím ještě souhlasí. To mě po*er.
    • Bohoněk ne Poláček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit