Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Některé Xbox One hry běžely na PC. Je to normální.
16.6.2013 | Miloš Bohoněk
211 příspěvků
-
K takovým doznáním nemusí docházet, každý kdo se o hry alespoň trochu zajímá a nějaký přehled má jasno v tom, že jejih slavné hry, které by PC nezvládlo jsou programovány a testovány právě na tom PC co by je nezvládlo...K tomu nepotřebuji žádné fotografie plochy win7 nebo dokonce "doznní" Microsoftu, na to stačí selský rozum, na kalkulačce taky nenaprogramujete tetris...
Jinak je to docela sranda už jen z toho pohledu, že jejich kecy o nextgen a bla bla bla náronosti jsou vlastně jen pohádky... -
Xbox one stejně nikdo nechce...
http://img.pandawhale.com/65209-E3-in-a-Nutshell-gif-30-Rock-X-TW4D.gif -
-
Hehe, připomíná mi to http://postimg.org/image/8hz0vfvtf/
-
-
Pc je už mrtvá platforma, takže ten tvůj gif nechápu *3*
-
-
Tenhle názor slýchávám od doby, co vyšel první playstation a to PC ne a ne vzdechnout *3*
Asi to bude tím, že je to stále zatím jen zbožné přání.... -
Ale je to zajímavé ... Pc je ož od PS1 mrtvá platforma, ale pořád nepociťuju nějaký nedostatek her, nedostatek lidí, se kterýma hrát, atd ... Tak možná už to příště výjde.
-
to že tě v reálném světě nemá nikdo rád a o pozornost se snažíš alespoň v internetové komunitě trolením není řešení tvého problému. buď se svým životem něco udělej nebo vyhledej odbornou pomoc, tohle není sranda.
-
jj, odted se rika pc ps4 nebo xbox1... *6*
-
-
-
-
je videt že nejsi odborník protože tohle byl mainstream pred dvema lety, ted je to low end a nový hry na tom nerozjede *7*
-
-
No tak to je spíš vidět že o tom ty nic nevíš, na příkladu PC co je uveden rozjedeš v dnešní době vše na high detaily. Sám mám podobný a zatím jsem nenarazil na hru kde by byl problém.
-
-
jenže ta tvoje "dnešní doba" to jsou hry stare 2 roky, jak rikam. musis si uvedomit že brzy začnou vychazet novy tituly s nastupem nove generace konzolí, taky nové pc hry (jako treba nova arma) a tam už to stačit nebude.
takže pokud si kupuješ pc dnes, tak treba pocitat s urcitou rezervou -
-
s nastupem nove generace konzoli nic vic nez hry pro low-end HW nemuze vyjit, byz to tam nerozchodil ty chytroline....
-
-
něco podobnýho se tvrdilo s nástupem PS3 a Xbox 360 a pravda byla úplně jinde. Výrobci se taky vychvalovaly a chvástali se jak jsou jejich konzole silnější něž v té době nadupané PC a ejhle, celé to bylo jinak. Kamarád co měl již rok staré PC kdy já kupoval PS3 jako horkou novinku, měl lepší výkon. Zjistili jsem to když vyšel o několik let později BF3. Na PS3 žádnej zázrak a na jeho v té době už hodně zastaralém PC mu to jelo na medíum detaily a rozdíl proti PS3 byl hodně vyditelný, takže tyhle silácký řeči bych si ještě schoval do doby až next konzele bude mít každý doma a bude se moct porovnávat. A hlvaně si budeme jistý že ta hra běží na konzoli a ne na PC!!!! *3*
-
-
ja mam doma Titana koupil mi ho tata
-
asi jsi to nepochopil prave to rikam, ze next-gen konzole maji, uz dnes low-end HW takze na dnesnim prumernem PC vse pojede lepe nehlede na PC za rok az se ty "nove" konzole zacnou prodavat... proste prichazejici hry pro konzole jsou vpodstate delane pro low-end PC
-
-
-
Však nikdo neříká, že to pojede na ultra detaily. Myslím, že aby se to vyrovnalo next gen konzolím tak budou úpně stačit medium..... *2*
-
-
-
sry to mela byt reakce na keena
-
-
Směju se *1* *1* *1*
-
-
Nás je hordy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0
http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0 -
-
Kurnik ty jelimane, prestan si v kazdy diskuzi propagovat svoje videa
-
Seš dobrá lama :D Vůbec to neumiš,pokud to je tvuj gameplay. NOOB
-
-
Mlč ja jsem ten vyvoleny padawan ne ty !!!!!!!!!!
-
-
-
*8* Novej Bíbr?
-
-
Řekl bych, že furt ten starej, ale alt account.
-
-
Pochybuji, tohle vypadá spíš na nějakého "followera".
-
-
Proč pochybuješ? Chová se úplně stejně. Náhoda to rozhodně není.
-
-
Jsem jeho Padawan, takže musím být stejný jako můj mistr.
-
-
Ano, nová sekta Followers of the dickhead
-
-
Co se týče mě, tak cokoli s ksichtem Justina Biebera by mělo být okamžitě banováno!
-
No počkat to není sranda, dovedeš si představit až bude na jednu diskuzi 5 Justinů? Nemůžu si pomoct, ale diskuze tady se čím dál tím více podobají starým novinkám. Zase pokud to mám brát z té lepší stránky tak rozhodně se tam člověk nenudil.
-
-
-
klidně si zjisti IPčko a zjistiš, že nejsem GGG...
-
-
-
-
Já nevím, co tu furt řešíte. Zkusme se na chvíli logicky zamyslet. Jsem vývojář(a je jedno jestli dělám indie titul nebo AAA titul) a dělám na super/hrozné hře na XO/PS4. Na čem asi tak budu pracovat? Na Pc. Ještě jsem neviděl, že by jakoukoliv hru vyvíjeli přímo na konzoli, vždy musíte použít pc. A pokud je hra stále ve vývoji a vezete na výstavu nějáké demo, nebude náhodou jistější to spustit na pc když: a) nemám hru v takové podobě (rozuměj fázi vývoje), že by mi jela bez problému na koncovém zařízení( např XO) b) když vím (anebo taky ne), že demo se může v průběhu hry seknout, nebo se objeví nějaká chyba, prostě jakýkoliv problém, můžu jej řešit za pochodu.
A proč teda používali gamepady? Určitě ne proto, aby lid zmátli. Když vyvíjíte hru na konzoli, tak ji asi těžko budete hrát na klávesnici a myši. -
-
ano asi těžko ji budeme hrát na klávesnici a myši, když profi myšky maj pomalu víc tlačítek jak gamepad, to je logické...de facto by to zručný člověk dehrál jen se 7 tlačítkovou myškou...
-
-
Díky za pěkný článek. Zajímavá informace a zároveň rovnou vše vysvětlené pro případné rýpaly :)
-
Zahrajte si novou hru!
http://www.hernimesto.cz/hry-pro-divky/priprav-amelii-na-party -
Nedelejte z toho kovbojku. :) Maji predvadet Xbox One hry, ale zadne konzole jeste nejsou a tech vyvojarskych-debugovych je taky jako safranu. Takze? Ano, prekvapeni a velky sok, pusti vam to na PC.
Dalsi vec je na jakem PC a od koho. Asi maji nejake techtle s HP, tak holt HP. A ten dodal to ceho mel dostatek, potazmo to co ma vykon a splni dany ucel. Ze tam byly Win 8 a zrovna grafika od NVIDIA, to uz je jen pikantni detail.
Jina vec je, jak to bude vypadat ve finale. Ale jelikoz ty hry vyvijeji pro dany Xbox One HW, necekal bych polovicni rozliseni, ze najednou oklesti textury, vypusti nejake efekty, nebo polovinu objektu na scene. Ty hry uz jsou hotove, nebo skoro hotove a museji byt v tom stavu v jakem je vydaji. Uber PC nebo neuber PC.
Vtipne ale je, ze na PC se na vystavach predvadi bezne - a to nejen u MS a nejen v letech kdy je nova generace na spadnuti. Co to bylo tak rok dva zpatky, Crysis 2 myslim? Hrany na X360 a najednou oooops, spadlo jim to na plochu s Win 7? Pro ne je proste snazsi prezentovat to na platforme na ktere to vyvijeji. Ne pro kterou je to urcene. -
Ten hon na čarodějnice je trapný, člověk by skoro řekl že lidi by byli rádi kdyby tu byla jedna konzole a žádný výběr. Místo toho aby byli lidi rádi že tu máme dva rozdílné směry vývoje tak se jen vysmívají. Mě se XboxOne líbí víc, PS4 mi připadá jako PC jen v jinem, slabším kabátku, a protože PC mám tak nevidím důvod proč bych si měl kupovat druhé.
-
-
'PS4 mi připadá jako PC jen v jinem, slabším kabátku' a co ti pripomina xbox teda ? podla mna to je zase len pc jen v jinem, a este slabsim kabatku nez PS4...ak sa tesis na uzasne TV TV TV TV features. tak tie si teda neuzijes...ale ne vazne, fakt by ma zaujimalo co prijme cloveka uprednostnit xbox ? je to to iste co PS4, akurat to ma slabsi HW, horise exkluzivity, a hanebne obmedzenia co sa drm a bazaroviek tyka.
-
-
Já se netěším na nic, zůstanu u PC ale ano ty featurky mi připadají celkem zajímavé i když to tu fungovat asi nebudou, to nic nemění na tom že v zemích kde budou plně funkční je to bonus ze kterým se musí počítat, kinect a jeho opravdu plynule ovládání mi taky přišlo celkem zábavné + jsem zvědavý na cloud a jestli doopravdy bude fungovat tak jak MS prezentuje, pokud ano tak by se snad mohl výkonoví rozdíl mezi konzolemi ztratit a dokonce hry které byli zatím ohlášené mi přišly zajímavější na Xbox ( krom The Order: 1886).
Právě proto že skutečnost že mě hw konzolí nechává úplně v klidu protože to není nic z čeho bych měl být překvapený nebo snad nadšeny u mě tyhle “zbytečné vychytávky“ vyhrávají. -
-
EDIT: Kolem omezení, většina věcí krom připojení k internetu se snad už vyvrátila a nakonec se zjistilo že rozdíl mezi Sony a MS je naprosto minimální, navíc sdílení her prostým přidáním do profilu kamaráda je moc pěkné a Sony se tímhle pochlubit nemůže, takže nechápu, proč to pořád vytahujete.
-
-
slabším:D fakt toto je web pre pcčkarov a je tu zbytočné dávať akékolvek príspevky o konzolách...
-
-
Toto je web pro hrace.
-
v prvotnom prispevku je analogia 'konzola=pc jen v jinem' ... ktoru som rozvinul. to ze ma xbox slabsi HW nez PS4 je jasne snad kazdemu kto cital tie specifikacie. este nieco ?
-
-
Ano z nejakyho duvodu je novej xbox krapet slabsi ale jak je pak mozny ze ty exklusivity na PS4 nevypadaj vizualne ani z poloviny tak zajimave jak napr. Ryse a Forza nebo jsem vubec zadnou nevidej ..... porad bojuju kterou konzoli si koupit tak velice pozorne sleduju bohuzel zatim je fakt ze PS4 nema jedinou znacku co me zajima
-
-
Cotillion: tak to je subjektivni ... ja treba povazuji Uncharted serii a Last of us jako vypravecsky dobre zvladnutou, dobrou na koukani ale hloupou, nelogickou, po strance hratelonosti pokulhavajici a chovanim charakteru nesmyslnou serii/hru .. nerikam, ze jsou spatne, ale za takove terno je nepovazuji .. PS4 je mi presto sympatictejsi ..
-
Sony ma hlavne Naughty Dog, ktore vyprodukuju zase zhruba 3 z top hier generacie. Ale inak, ja osobne kupujem PS4 kvoli moznym exkluzivitam z Japonskeho teritoria - este teraz si pamatam, jak som na PS2 hral Shin Megami Tensei hry, Dragon Quest 8, Mana Khemia, Ar Tonelico atd a na PS3 veci ako Atelier seria alebo Valkyria Chronicles ci Disgaea, Tales of seria a nezabudajme na Demon's Soul - bola to exkluzivita a to ze si viedla dobre na PS3 bol jediny dovod preco sa Dark Souls dostalo na X360 ...
Ak sa vsetci tito vyvojari presunu na next gen (a v niektorych pripadoch konecne rozhodnu rozhodnu znova vyvijat aj pre next-gen konzole namiesto 3DS - POZERAM NA TEBA ATLUS), tak si myslim ze PS4 bude mat omnoho viac a omnoho lepsich exkluzivit ako Xbone. Aspon pre tzv. "niche" publikum. -
na ryse mam len jedno slovo ... LOL. suverenne najhorsia hra E3. sony maju quantic dream, a maju naughty dog...obe su podla mna pecatami kvality.
-
-
-
-
-
Třeba kvůli exluzivitám, které na PC nebudou ?
-
-
opravdu clovek nevydrzi par mesicu hype na naku uber super hru na konzole? Nerekl bych ze na pc je malo her . Ale tak kdyz kul tomu koupit xbox a mit 1-2 hry rocne tose asi vyplati no. .
-
-
Ja kupuju PS4 kde bude exkluzivit požehnaně, xbox mě totalně nezajíma.
-
-
menej hier = viac casu na zeny...vole! *1*
-
-
Ehm, nejsem si úplně jistej, jestli někoho s avatarem JB ženy zajímají. Možná se ale pletu *15*
-
-
Tak to budeš největší borec, že budeš mít exkluzivní videohry. Schválně si to nech vytisknout na tričko a chodit s tím po městě. Už vidím ty jásající davy, omdlévající fanynky a velký zlatý pohár... *1*
-
Hello GGG
-
-
-
-
-
Ha, Ha no proč xbox one bráníte? Když nebudete moct hrát v Čr :D viz tady: https://pay.reddit.com/r/Games/comments/1g898f/this_comes_directly_from_xboxs_twitter_its/
-
-
Vždyť je tam jen seznam launch countries.
-
-
Umíš číst? Je tam fialovej nadpis kde je: This comes directly from Xbox's Twitter. It's confirmed that Xbox One WILL NOT WORK in any country outside of the 21 Listed Here. No a státy co tam nejsou napsané tak tam xbox one nepojede!
-
-
Ty pitomče, to napsal nějakej podobnej výmaz, jako jsi ty, na redditu, kde se to výmazama vlastně jen hemží. Jinak je to jen seznam launch countries, kde bude xbone k dostání HNED při releasu. Takhle to funguje se všim. V ostatních zemích to bude třeba do měsíce nebo prostě po nějaký chvíli. Jsi fakt hloupej člověk, když uvěříš každý hovadině, kterou někdo napíše na reddit.
-
-
Někde jsem četl,že tady vyjde až jaro-léto příští rok,tak nevím.
-
-
To jenom znamená, že u nás nebude dostupný při lauchi ... Ale i tak z toho možná bude zajímavá situace. Prodávat produkt v EU, který nefunguje ani v polovině členských zemí plus ty restrikce ... toho když se chytí evropský soud tak by to mohla být vážně zajímavá situace ... pro SONY *1*
-
-
Tak zajímavá situace z hlediska tý nefunkčnosti featur, který víceméně vycházej z americkýho televizního průmyslu, to určitě bude. Ale tyhle launch země a pro nás asi nesmyslný rozdělení je skoro u každýho podobnýho produktu. Kupříkladu iPhone 5 to měl tušim podobně.
-
-
-
-