Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Horší, než že to bylo na PC mi přijde skutečnost, že to neběží na jejich super ultra super osmičkách!
    • Jo todle je další FAIL! *1* *1* *1* Ten MS opravdu trollí poslední dobou. W8 jsou W8 nevím možná se někomu líbej možná v něčem jsou rychlejší ale dotykové prostředí na klasik PC jak ho známe nemá co dělat...
      • Spades
        Přečti si znova ten článek... Je tam napsané proč jsou tam Win7

TLDR:
        Devkity jsou tak 2 roky staré... Kdo by se sral s reintallem OS na devkitu proboha?
  • zadne prekvapeni. jenze co je pak na presdrzku, kdyz ti reknou ze udelat port na pc by se jim nevyplatilo :)
    • no jasne ! preco vobec veci predavat, ked ich mozeme rozdat zadarmo :D ??
  • JustinBieber
    Xbox one stejně nikdo nechce...
    http://img.pandawhale.com/65209-E3-in-a-Nutshell-gif-30-Rock-X-TW4D.gif
    • Hehe, připomíná mi to http://postimg.org/image/8hz0vfvtf/
      • JustinBieber
        Pc je už mrtvá platforma, takže ten tvůj gif nechápu *3*
        • Tenhle názor slýchávám od doby, co vyšel první playstation a to PC ne a ne vzdechnout *3*
          Asi to bude tím, že je to stále zatím jen zbožné přání....
        • walltar
          Ale je to zajímavé ... Pc je ož od PS1 mrtvá platforma, ale pořád nepociťuju nějaký nedostatek her, nedostatek lidí, se kterýma hrát, atd ... Tak možná už to příště výjde.
        • ucho
          to že tě v reálném světě nemá nikdo rád a o pozornost se snažíš alespoň v internetové komunitě trolením není řešení tvého problému. buď se svým životem něco udělej nebo vyhledej odbornou pomoc, tohle není sranda.
        • jj, odted se rika pc ps4 nebo xbox1... *6*
  • Ahoj Bille, když na W8 poběží hry z X360 a X One, tak si ho moc rád koupím. Jinak běž do p*dele. *3*
    • Spades
      Mě by zajímalo, jestli ten OS Xboxu nepůjde nějak přes VirtualBox emulovat... Sice to nebude kdovíjaká rychlost, ale aspoň něco ne?
    • Sice mám stejný sen ale bohužel to se nestane to by byl konec Xboxu... *1* *1* (nebo stejně už je ? *1* ) Nicméně zajímavé že MS mají nějakej pěknej emulátor na PC, možná se nějak nelegalní cestou mohl dostat ven :D
      • ucho
        žádný emulátor nepotřebují, předpokládám, že mají i win verze těch her, když to ve finále vyvíjejí na windowsech...
        • No tak na to jsem nepřemýšlel... tím pádem by bylo zajímavé zda by se jím tato metoda vyplatila nicméně Xboxi PS jsou teď stejné jako PC takže možná ten port je easy....
          • Ono to podle mě, tak chodilo vždy.Ale sony,ms,nintendo si tu exklusivitu musejí nějak zařídit.Jinak by jim prodej konzolí a her tak spadl,že by to mohli rovnou zabalit.Což je podle mě jeden z důvodů proč je wiiu takový neúspěch,když při vydání tam neměly skoro žádnou exklusivku a jen samé multiplatformní.
          • walltar
            On port je vždy easy ... oni mají jednu konfiguraci PC na kterém ty konzolové hry vyvýjejí a na té konfiguraci jim to jede ... problém portu příde, když máš optimalizovat na stovky různých konfigurací, které PC mají. Takže ono jim to na PC sice jede, ale pokud by si tu jejich verzi vzal, tak pochybuju, že by si ji na tvojem PC vůbec spustil.
  • Vy se dneska taháte s eurogamerem, kdo dřív vydá ten stejný článek? To máte skoro na minutu stejně vydání už asi čtvrtého článku o stejném tématu (Lords of the fallen, tohle...) *1*
  • JustinBieber
    Směju se *1* *1* *1*
    • Nás je hordy !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0
      http://www.youtube.com/watch?v=r6-czDryLr0
      • Miserius
        Kurnik ty jelimane, prestan si v kazdy diskuzi propagovat svoje videa
      • Seš dobrá lama :D Vůbec to neumiš,pokud to je tvuj gameplay. NOOB
        • Mlč ja jsem ten vyvoleny padawan ne ty !!!!!!!!!!
    • Miserius
      *8* Novej Bíbr?
      • walltar
        Řekl bych, že furt ten starej, ale alt account.
        • Pochybuji, tohle vypadá spíš na nějakého "followera".
          • GlaDOS
            Proč pochybuješ? Chová se úplně stejně. Náhoda to rozhodně není.
            • JustinBieber
              Jsem jeho Padawan, takže musím být stejný jako můj mistr.
          • Ano, nová sekta Followers of the dickhead
            • Co se týče mě, tak cokoli s ksichtem Justina Biebera by mělo být okamžitě banováno!
            • No počkat to není sranda, dovedeš si představit až bude na jednu diskuzi 5 Justinů? Nemůžu si pomoct, ale diskuze tady se čím dál tím více podobají starým novinkám. Zase pokud to mám brát z té lepší stránky tak rozhodně se tam člověk nenudil.
        • JustinBieber
          klidně si zjisti IPčko a zjistiš, že nejsem GGG...
  • Možná to je normální,ale nemělo by to běžet na podobnym HW jako bude konzole? Tohle prý běželo na nejvýkonější kartě od NVIDIE a konzole bude na slabsim AMD.Mně to tedy připadá jak klamání budoucích zákazníků.
    • 4GHz 8jadro AMD FX8350 vodou chlazene a 2x XFX R7970 3GB, + 16GB RAM
      • proc minuska ? :) .. tohle je to co bylo nevnitr toho pocitace .. RAM 16GB je dohad, meli tam 4 crossairy .. tj nejspis 4x4, pripadne 4x8 (coz nepredpokladam)
    • Miserius
      Prosimte a Playstation ma 256MB ram, takze Last of Us na E3 meli taky ukazovat na pocitaci s 256mb ram? Myslete občas u těhle vašich výplodů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit