Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádnej zásadní rozdíl v tom neni, ovlivňuje to jen par statistik. To je duležitejší si potom vybrat správnou zbraň... Zapni to a pař, po čase se do toho dostaneš a třeba to rozehraješ znova stylem na jakej jsi si zvyknul
  • Hraju tenhle typ hry poprve,docela dobry a dost tezky,rpg jsem nikdy nehral,zkousel jsem demons souls,jaka postava je pro zacatecnika nejlepsi?dik
  • xH4wK
    Samozrejme,

Pri bloodborne urcite stavim mozno aj stovky hodin.. (ked si spomeniem na stovky hodin u predchodcov)
    Dalej som si k tomu rovno kupil the last of us a DmC
    Uvidim co prinesu dalsie mesiace mno..
  • Pravda, bude na tom hrat i to, co by jinak nehral :D
  • A? Nebude natom hrat len blloodborne
  • Kozy
    Mě dostal Insight a jeho vliv na příběh a obtížnost.
  • "Nechápu, " <- a přesně tady mohl tvůj komentář skončit.. *3*
  • Pán autor se holt nechal u dvojky Dark Souls strhnout, jako většina recenzentů. Bohužel. Ona to nebyla špatná hra, ale prostě byla o level jinde, než ostatní ze série, což se nepozná hned...
  • Přesně tak. Ono je jedna věc, když vidíte na youtube někoho, kdo to umí hrát a pak si ten ovladač vemete sami poprvé do ruky. Ta hra potřebuje se to skvěle naučit a umět číst prostředí a nepřátele a to samo o sobě trvá. Timing je alfou a omegou her od From Software. A ted do toho připočítejte spoustu skrytejch věcí, na který člověk přijde buď náhodou nebo díky komunitě. Kámoš co hraje tyhle hry už od Demon Souls tvrdí, že end game v podstatě vrcholí v pvp, ale to je jeho názor. Celou hru se člověk podle něj učí hru ovládat a je spousta novejch věcí na co člověk přichází. Navíc jsou tam vždy speciální věci, který nejdou jen tak získat.
  • Malleth
    Jako čekal jsem od toho hodně, ale ani ve snu by mě nenapadlo že tu bude tolik úžasnýho obsahu. Obrovskej skok oproti předchozím souls hrám. Lokace jsou neuvěřitelně detailní a některý tak rozsáhlý, že se v nich dá ztratit.
    Působivý je i jak rozmanitý a nápaditý jsou nepřátelé. Některý typy nepřátel jsou dokonce použitý třeba jen na jednom malým, skrytým místě, jen aby dotvořili svět. Prostě nedělali kompromisy.
    Bossů tu nebude tolik jak v DS, ale každej je unikátní, zapamatovatelnej a většina z nich budí respekt. Zapomeňte na přerostlý rytíře s přerostlým mečem z DSII.
  • Keyz
    Proč ne...

Udělal jsi přesně to co chtělo Sony. Podlehl jsi tlaku jedné hry která je pouze u Sony a koupil proto konzoli.
  • Kesuonvoh byl samuraj z jedné epické knižní ságy. Uživatel je zjevně sečtělý a je velkým fanouškem tohoto reka a dal si jako nick jeho jméno, jen ho napsal obráceně. *15*
  • Odulin
    Tohle je skvělý týden. V úterý koupno Bloodborne a teď Pillars of Eternity. Obě skvělé hry.
    V Bloodborne jsem u teprve u druhýho bosse a už jsem měl několik záchvatů. Sice trochu delší loadingy po smrti, ale zas než člověk najde ten gamepad, který někam mrsknul, než se pořádně nadechne vydechne a připraví mentálně na další pokus, tak je to akorát. :)
  • Mart9
    Nejsi PC hráč, jsi jen hráč. Já taky (hraju na PC) jen s tím rozdílem, že nejsem ochoten koupit konzoli kvůli jedné hře. Musely by být alespoň 3 a na pěkně dlouho. Žádné 3hodinové rychlovky.
  • Zamysli sa nad svojim nikom, dufam ze este nemas 18
  • Jsi moudrý
  • I mobil je počítač, lepší mikrovlnka taky, když řekne dneska někdo počítač, myslí tím PC a je jedno jakou má konzole architekturu, já doufám že to na PC výjde, na mikrovlnku nemusí *1*
  • Hlupak si akurat tak ty ze namiesto hrania tu potis taketo slaboduche hovadiny
  • Seriously.. Get a life *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit