Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to nepřijde tak zlé jako v dark souls 1. Obvykle než umřeš tak si otevřeš zkratku. Nestalo se mi že bych šel déle než 10 minut poté co jsem umřel. Spíš je to tak že někam dojdu, otevřu si dveře. Umřu na bossovi a pak k němu dveřmi proběhnu za minutu. A samozřejmě nějaký čas může člověk zabít tím že bude studovat pohyby nepřátel ale že bych po 15 minutách napjatého hraní umřel a musel procházet těch 15 minut znovu se mi nestalo. A i kdyby se stalo tak je podruhé člověk jistější a fičí to rychleji.
  • Za jak dlouho se ta hra da projit pokud by clovek furt nechcipal?
    Nenatahuje obtiznost umele herni dobu?
  • to bude psychologická věc, že jsou tyto grindovací hry tak návykové, asi jako když jsi 100x za sebou dělal boss raid v Diablu nebo nějaké mmo, kdovíjaká zábava to nebylo, měl jsi lepší věci na práci a stejně jsi tam běžel po 101.
  • Delo ty si ale delo
  • Kup si ju a uvidis z pismen to nepochopis
  • Jop to můžu potvrdit je to pecka. A to že tu pár pitomců brečí jaká je to blbost přestože to viděli tak maximálně pět minut na youtube opravdu neni nic co by komukoliv o té hře něco řeklo a rozhodně se tim nnechte odradit. Mimochodem stejně jako u ostatních souls her vám gameplay ne yutube nic neřekne a skutečně to z něj vypdá jako nuda. Skutečnost je ale jiná a je to jednoznačněš must have titul a to i pro hráče který nikdy žádnou souls hru nehrály.
  • Majkl
    zrovna minulý týden jsem potkal kamaráda, říkal mi "tak jsem si koupil PS4, ale vůbec na to neni co hrát :(" *7*
  • Viem mi prosím niekto vysvetliť o čom je táto hra ? Aký má príbeh a čo je cieľom ? Lebo pripadá mi to dosť primitívne. Z videí môžem len posúdiť, že postava sa pohybuje smiešne a vlastne celé to na mňa pôsobí tak, že by som to nechcel ani zadarmo, ani keby mi zato platili. Prečo a kvôli čomu je táto hra posudzovaná a hodnotená tak vysoko ? Fakt by ma to zaujímalo, možno potom na ňu zmením názor. Souls som nehral, tiež z videí som o to záujem nemal.
  • Ta hra je skvela, mam ju od stredy a bavim sa velmi dobre. Nenechajte sa oodradit trapnymi komentami od ludi co ju bud nemaju alebo ju nevedia hrat. A grafika je tiez super.
  • Fakt lituju lidi, kteri si z kapesneho neusetri na Ps4 a o tento klenot tak prijdou
  • Jo, mělo asi dvacet čísel :D
  • Asi problémy v rodině. Možná taky nějaký trauma z dětství.
  • jo, vypadá to celkem hezky. ale hrát to asi nebudu. naposled co jsem hrál dark souls, tak jsem se málem zbláznil a utopil v tý hře desítky a desítky a desítky hodin. dneska už tolika času nemám. jo a taky nemám ps4 .. *3*
  • del0
    Jistě. Na PS4 už vyšlo takovejch pecek, že se BB ztrácí. Každopádně, nebudu se hádat s někým, kdo vidí lidem do hlavy.
  • Tohle už je snad diagnóza.
  • Hlupáci to nejsou (aspoň ne všichni), protože určitě vědí, že na PS4 to není jediná hra, která by je zajímala...
  • del0
    Tjn. Psát petice, když si můžou jít koupit PS4 kvůli jedné hře. Kam se poděl zdravý rozum. Jsou to hlupáci.
  • del0
    Hrací doba 50 hodin, z toho je 10 hodin loading. *15* The power of PS4. Prostě kouzlo sdílené paměťi a japonské optimalizace (že jo, flashíku). *15* Ale přeju vám to. Já být fanboy téhle hry, tak už mám několikrát vyleštěno. Ta radost, že si na krabici za 10K po roce+ můžu něco slušnýho zahrát musí být záviděníhodná. Napsal bych možná i děkovný dopis do SONY.
  • To, ze kazde druhe slovo kazdej vety nie je "soul" ale "blood" zase az tak velka zmena nie je ;-)
  • No pamatuju si jak jsem tu byl u jiného článku k této hře brutálně umínusován, když jsem napsal: "kdy asi tak PC master race udělá petici za vydání na PC" a hle! Hned v den launche už měla tisíce podpisů :D

Nechci tu zakládat nějakou flame debatu. Jen mě to prostě pobavilo :) Navíc jedna reakce na internetu mě vyloženě rozsekala :D https://www.youtube.com/watch?v=JB7ehZ6nM5E

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší