Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

A vis ze kdyby to treba delal pod nejakym otrokarem treba by ta grafika byla lepsi? Ne nutne, ale pravdepodobne to je.

• Uzamčena dohráním...

• Uzamčena

• Jj lvl design je super to uznávám. Např knihovna s ODím je supr. A tu 9 chápu. Prostě to není moje 9. Možná, že kdyby se to nezačlo v jeden moment tak valit naráz ( z ničeho nic tuny shardu a zbraní ) tak bych se toho tak nelekl a neztratil dech to dohrát.

Igimu fandím a dokud jemu a dalším nezávislím bude KS pomáhat dělat si věci po svém a netrpět po bičem otrokáře ( RIP Bioware ) je to pro mě cajk :)

• flash789

ona tam neni volba obtiznosti? 

• nightborne

Ono kdybych mohl, tak tomu dám osm a půl =).

S vizuálem máš recht, je to hodně subjektivní věc, mně přišel například velmi pohledný, ačkoliv na estetiku a zejména ruční animaci zmíněných Sundered nejspíš nemá. Ale to je opět věc vkusu.

Stejně tak máš pravdu, že bojově se nejedná o žádnou drakonickou výzvu, což ostatně píšu i v textu. Průzkum a výbornej level design to podle mého názoru vynahrazuje.

Jak říkám, váhal jsem mezi osm a devět tak dlouho, že nakonec rozhodla dojmolgoie - dva večery (noci¨) jsem to nemohl vypnout, takže nakonec to vyšší číslo =).

• Snad nebudu kamenován, ale... Pro mě to 9 není. Na mou obranu. Miluju metrovanie castlevanie atd... A tuhle hru sem se snažil úplně hrozně mít rád. Ano je z ní cítit řemeslo a láska k němu. Ano je tam milion mechanik zbraní spelů atd...

Jenže hra za mě má dvě velké ale. První je otázka vkusu a to je grafika... pro mě prostě divná. A to se mi libíl hollow knight, Sundered i Ori, ale tohle nesedlo.

A druhá je věc za kterou si stojím. Milion věcí mechanik a zbraní ano, ale až na pár věcí nic nejde do hloubky. Na co mi je 50 různých útočných kouzel, když s jedním základním projdu celou hru nebo teda aspoň půlku ( pro mě to byl klasický arrow ). Na co je milion zbraní když každá má jeden až dva speciální pohyby a jinak jenom tupě máchám. A na co se s bossem snažit když hned pár hodin po startu můžu namaxovat spell z poltergeista ( létající obrazy ) pustit spell mačkat útok stát u bosse výpit max jednu flašku a boss leží. Já vím nemusím to dělat ale... A co mě ětvalo nejvíc sou řadové mobky nulová výzva. Přiběhneš do místnosti tam krásný velký okřidlený démon. Jenže do něj 3x sekneě a nazdar a že ti dá nějaký zanedbatelný dmg ? No co save point ti doplní životy na každém kroku, popř. lupnu flašku. Tady jenom dodám že nejsem masochista co tráví hodiny u souls serie ani omylem...

Prostě ta hra je ve své podstatě moc dobrá, ale přijde mi že se tam toho snažili narvat fanouškům tolik, že už nezbyl čas na hloubku. Když vařím guláš mám radši 8 super kvalitních surovin. Než jako když vaří moje tchýně tzn. najdu 100 věcí po baráku a hodím to tam. Jednomu tam budou chutnat fazole a druhému rajčata.

Cca v půlce mi prostě došel dech. Vím, že hru nechám pár měsíců válet na disku a pořád si budu říkat no tak... je to metrovania, je to 9, je to tvoje milované fantasy, Dohraj to. A pak to stejně smáznu.

Ale je to jenom můj dojem každému komu se hra líbí to moc přeju, protože se na ni zřejmě těšil a vyhlížel stejně jako já x roků.

• flash789

Nevim proc ty tajnosti. Ale ta udajne uzasna featura o ktere by autor jen nerad mluvil je videt v pomalu kazdem traileru..

• Jen pro ověření, vyšlo to opravdu i na Vitu? 

https://ibb.co/8dyMHm3

Nikde se nepíše, že hra vyšla i na PS Vita.. 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bloodstained:_Ritual_of_the_Night

Polygon: "Vita version canceled." 

https://www.polygon.com/2018/8/20/17760030/bloodstained-release-date-delayed-ps-vita-version

• uher

No konečně! Pár let to trvalo, ale čekání se vyplatilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit