Přejít na výpis diskuzí
Bobby Kotick: „Nebojíme se Battlefieldu 3, PC je malá platforma“
8.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
jak si muze ten ptak vyskakovat na battlefield s takovou sra*kou jako je cod? ten jejich hnusnej lesklej engine a komedialni herni napln je akorat prezitek kterymu nerozumim. cod je zastarala pi*a bez jakykoliv invence. uz se tak 6 let nikam neposunulokdyz se podivam na gameplay z cod a na gameplay z battlefieldu tak vypada cod jako low budget m*dka. jeho slova jsou dost silny. o fanouskovskou zakladnu u battlefieldu bych se nebal. myslim ze to lejno jeste bude cumet.
-
-
tak abych reagoval na tvuj prispevek hodny 5-leteho chlapce (priblizne okolo tohoto veku ma clovek pocit ze pouzivani nespolecenskych a neslusnych slov je projev dospelosti a nadrazenosti) - mw1 a 2 jsou jedny z nejlepsich her co jsem hral (SP)- ma to vsechno co strilecka potrebuje a dost pochybuju ze jsi neco z tech 2 her hral spis prepisujes to co rekli jini. Jinak battefield 1942 me velmi bavil ale napriklad bc2 radim mezi nehorsi hry co jsem kdy hral. hned po odehrani jsem musel do ovladacich panelu- odstranit programy...
-
-
o projevovani dospelosti a nadrazenosti (:D to snad ne) se tady opravdu nepokousim. vyjadruju se jak je mi to blizky a prirozeny a nemam v umyslu se kvuli diskuzim o hrach pretvarovat. nejde tu prece o zadnou formalni zalezitost. jestli jsou pro tebe mw1 a 2 jedny z nejlepsich her cos kdy hral tak jsi bud nehral skoro nic a nebo mas dost nenarocny pozadavky na hru. ja od hry vyzaduju trochu vic nez od filmu. ocekavam ze se do ni trochu zapojim a budu ji ovlivnovat. ne ze budu bud postupovat krok po kroku tak jak chtej vyvojari jinak nasleduje smrt. nechci tu zatracovat vsechny linearni hry ale cod je proste az moc svazany skriptama. dohraju to za 5 hodin. pokocham se u par scenerii a konec. znova uz si to nemam potrebu zahrat. a uz vubec za to davat litr. zadny cizi nazory neprepisuju. utvarim si vlastni. jsem odkojenej na hrach z doby kdy hry jeste byly hry a ne jen interaktivni filmy a cod jakozto krale skriptu a linearity neuznavam. uz jsem za svuj zivot neco odehral a myslim ze mam o hrach slusnej prehled. kdezto ty na me ze svyho komentare pusobis spis jako herni junior co nedavno poprvy zapnul komp/konzoli.
-
-
nejsem herni junior (bohužel) a sam musis uznat ze prispevek ve kterem pises porad ho vno pr del sr acka je velmi primitivni- nechapu proc jsi misto toho nenapsal tento prispevek ktery je smysluplny a da se na nej take reagovat. nedokazu srovnat mw a bf MP protoze jsem je nehral- jak jsem psal hral jsem pouze SP a ty jsem take srovnal
-
-
Sry ale kdyz je nekdo fakt nastvanej... a v tomhle pripade se nedivim, tak tam tyhle peprny slova proste patrej... (taky sem hiril vulgaritama o par prispevku dal :D )
-
neuznavam to :). nevidim na sprostejch slovech nic spatnyho. krom toho kdyz se podivas na hodnoceni myho prispevku tak to vypada ze lidi s nim souhlasej. me osobne treba bc2 sp bavil vic nez mw sp. nerikam ze je to naka nadprumerna hra ale aspon jsem nemel pocit ze jsem neustale tahanej za rucicku presne tam kam vyvojari chtej. pocitoval jsem pri hre jistou davku volnosti. sice treba nehrala nak zasadni roli ale byla tam.
-
-
-
A hral jsi BC2 multiplayer? Nechci to opakovat, protoze to tu uz mozna nekdo psal a kdyz ne tady tak v jinem topicu. BC2 i MW jsou hry hlavně o multiplayeru. Pakliže jsi nehral BC2 multiplayer nemuzes mit na hru objektivni nazor. Prijde mi to kdyz to prezenu, jako kdybys videl menu a rekl sis to je blby menu a vykaslal se na hru. Jednoduse receno srovnavat BC2 a MW dle singleplayeru je jako porovnávat 20% ze hry se 20% ze hry druhe. Kazdopadne jestli se ti BC2 nelibi, nic proti tomu, proti gustu zadny disputat. Jen mi prislo, ze jsi byl nespravedlivy.
-
-
nehrál a názor že cod a battlefield je jenom o mp je dost primitivni, kazdyho bavi neco jineho a ja jsem mp nikdy moc nehral (vyjimkou je pouze WoT kde SP ani neni).
-
-
Mozna je primitivni a mozna jen trefny... ja osobne si kupuji hru u ktere vim, ze ji budu hrat dele nez 5 hodin coz mi poskytuje hlavne MP a hry jako je CoD a BF si rozumni lide kupuji kvuli tomu aby si zahrali hlavne MP protoze vedi, ze jim ma co nabidnout minimalne 3x tolik herniho casu (a snad i zabavy) nez SP coz v pripade CoD i BF-BC2 plati. Btw ber to jako nazor ne jako pravidlo podle kteryho se budou jednou pod mou diktaturou vsichni ridit.
-
-
-
-
jo, protoze lide maji vkus a ptakoviny nejsou popularnejsi nez kvalitni veci, ze? :D myslim ze ty masy co si cod kupuji precenujes ;)
-
-
Od někoho kdo defacto šéfuje Blizzardu slyšet, že PC je malá platforma s tím kolik mám WoW a StarCraft 2 hráčů, to mi příjde jako hodně špatný vtip
-
To je deb*l... to je deb*l...? Jestli to ty podelany americani budou zas tem svejm parchantum kupovat, tak tu pristi rok bude tenhle kret*n znova a snim "novy" CoD Black Warfare 8. Co se tyce jeho oznameni toho ze PC je na prd, protoze si na nej jeho sr*cky nikdo nechce koupit, tak tim me vazne nasral. Ta fotka u clanku je svetova ten jeho debilni usmev mi vari v zilach krev, vyvolava ve me zajimave nutkani nakopnout ho primo do ksichtu botama od CoD teda ho*en. Sakra ja uz 3x prepisoval tenhle prispevek a porad v nem mam vulgarni slova aniz bych o tom vedel...
-
-
Az budes tak uspesnej jako on, tak pak muzes rikat takovyhle kecy.
To je proste marketingova strategie. Jako myslis, ze bude rikat: No, my sme hrozni chudaci, nas Battlefield uplne prevalcuje, to nema smysl, zabalime to. ??
WAKE UP MAN! -
-
Nechápu co to v sobě lidi maj, že spojujou úspěšnost s imunitou na kritiku. To, že je někdo úspěšný, ho nijak neospravedlňuje, chová-li se jako prase. Tenhle člověk umí masám prodat průměrný produkt. No a? Mám si z něj urvat límec? Kvůli tomu, že má miliony, z něj fakt respekt nemám. Nejdřív mě zajímá, jak k nim přišel.
-
Jo to mas pravdu, ale tyhle kecy by si mel odpustit. Je to proste lump a ja lumpy nemam rad. Kdyby mi nevadilo jak mluvi tak na nej logicky nebudu nadavat, marketing nemarketing a uspesnej neuspesnej. A jeste rekni, ze ti to nezvedlo mandle... ja sem jinak klidas jen vypichuju co mi vadi.
-
-
-
Tohle mne nasralo tolik ze jsem si hned sel predobjednat BF3.
-
Vysvětlí mi někdo z CoDFans jak je možný že nepoznaj že se CoD od dob MW vůbec nemění - je to pořád úplně to samý (perk/mapu/pistolka neberu). A jak je možný že se novej díl pořád tak moc prodává ???? Mě by to osobně pěkně sr*lo kdyby moje oblíbená hra byla vydávána rok co rok jenom přeskinována. (a pro flamery tento příspěvek se týka jen CoD )
-
-
Ale oni to pozanjí, jenom je jim to úplně u řiti.
-
Pokud si myslís, že každý kdo se zastane COD má doma kompletní sérii a hraje jednu po druhé a všchny je hltá tak seš mimo. Na tyhle nekonečně stejný kecy nemá cenu ani reagovat.
Vy si to dokážete vysvetlit v každám příspěvku samy : COD Sra*ka - BF3 bude nejlepsi na svete. - EASY brainZ -
-
co sem taháš nějaký BF3 o tom sjem vůbec nemluvil a ani mě nezajímá stejně jako všchny válečný FPS (přesně pro tebe tam byla poslední věta)! Jako já mám taky 2 díly CoD doma(1+UO a MW2) ale chtěl jsem aby mi nikdo vysvětlil co je na tom MW3 tak dobrýho .
-
-
-
who cares? hamburgerovym amikom nech si tam kludne robia kazdy rok nove codko nech maju co hrat pri ich vecernom fast foode ... ked su taki sprosti ze furt kupia to iste s inymi skinami mapami a novym "pribehom" ... who cares? ich chyba...
my narocnejsi hraci vieme co chceme tak naco sa rozculovat nad retardmi? *5* -
-
Protoze to zase budu muset vsude cist jak je to uspesne :-/ Uz to zacala byt takova otrava ze si BF3 asi koupim i kdyz takove hry normlane nehraju, jen abych podporil protistranu :-D
Ale jinak mas absolutni pravdu. -
-
Mohli by udělat Anti-COD software, kterej by filtroval veškerej COD obsah z intenetu. :)
-
-
Dobře řečeno.:)
-
-
Blizzarde blizzarde...s takovyma deb..lama jsi se dal do kupy
-
-
Blizzard je taky plnej kokotů, tu jednu hru(SC2), co vydají za jedno stojetí a pak stejně stojí zahovno je docela síla. Blbečci jsou jak v Activisionu, tak v Blizzardu a Bioware už taky EA začíná posílat do pekel. Jediný značky, co tu ještě za něco stojí jsou Bethesda a UBI. CD RED bych taky rád řekl, ale zatím mají venku jen 2 hry...pak jsou tu menší studia...
-
-
Ako mozes cakat,ze ti niekto bude pisat normalny nazor na post kde napises,ze SC2 je na hovno,moze to byt tvoj nazor,ale kazdopadne sa mylis.Treba sa veci pozerat trochu objektivne,nebudem tu obhajovat SC2 je to uplne mimo a aj tak by to nemalo zmysel.
-
A co VALVe ? Nebudem se teďka bavit o STEAMu a tak, ale z hlediska vývojáře, taky vydávají parádní hry :), jen ta situace L4D1+L4D2 byla taková divná, ale jinak VALVe můžu :)
-
Kdyby jste místo těch mínusů, radši napsali koment, chci znát Váš názor.
-
-
Některý "příspěvky" si prostě racionální reakci nezasloužej. Tvůj patří mezi ně.
-
-
Nezapomeň na Rockstar Games *3* Zatim vydávají jednu pecku za druhou.
-
-
nebo Valve...
-
-
-
-
S timhle sebejistym pristupem a jejich predstavou o pokracovani imho driv nebo pozdeji dojedou.A bude to dobre,pac dostanou hezkou facku a treba se zacnou trochu i snazit delat opravdova pokracovani a ne tyhle hodne chabe datadisky za plnou cenu.
Opravdu jim preju,at je tento rok BF3 prevalcuje nebo aspon ukousne poradny kus z jejich predchozich prodejnich cisel a treba se do cod vrati kvalita. -
Tak tohle jsou namyšlené výroky jako prase !!! Se nedivím že COD nejde moc dopředu když nemá velkou konkurenci a vývojáři jsou namachrovaný a nepotřebujou na hrách tolik pracovat ale s přichodem B3 se snad konkurence zvedne a třeba to i překoná! Potom zase budou muset udělat COD dobré a ne jen ždímačku na prachy.
-
Ten chlap je prostě totální ubožák. A rozhodně já si koupím BF, protože to co předvedli s mulťákem MW2 je tak akorát na pest. Děti kempujou kde můžou, cheateři se tam proháněj jak mouchy ve chlívě a za tohle že mám platit 1200 Kč dotřetice?? To snad upad na tu svoji de.bil.ní hlavu. Takže pápá MW3 a vítám BF3