Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem nijak zvlast velky fanda BF3,ale doufam ze tento klaun skonci nekde pod mostem jako zebrak,pac to co predvadi posledni roky s COD mne jako hracskeho fanouska urazi,a ne opravdu mi nestaci tisic let stary engine a x-krat jiny scenar. *9*
  • dunno if trolling or just retarded ....
  • BF ma sice nádhernou grafiku a celkově vypadá paradně, ale jen aby nebyli hw nároky moc ničivý na notebooku mi jede CoD pěkně a podle mě i grafika zase tak špatná není.Sice se nemůže rovnat s witcher 2 nebo crysis ale nechápu co proti tomu všichni máte, aspoň mi to pěkně jede.
    CoD mě sice baví, ale doufám že BF mu to tenhle rok nandá.Ať si nejsou sebou tak jistí.
  • budte vsichni klidni, tenhle sasek brzy poleti, jeste si na me vzpomenete. tenhle retardovany kaspar pohrbil co se dalo, ze vsech znacek jim uz zbyla jenom WOW a COD uz si vykopalo hrob poslednim dilem. Stejne jako pohrbili guitar hero tak pohrbi COD. hraci jim tu jejich nenazranost vrati.
    • Ja se prave bojim ze nevrati. Jejich cilenej trh je Emerika a tam sem jim dost daří. Nehledě na to pod Activision spadá i Blizzard s WoW coz jsou dost jisté zisky. A pokud se nepletu je CEO, tak tezce nekdo vyhodi :/

V tomhle pripade asi jen provokuje, coz dost svedci o jeho nejistote. Ale tak kdyz na MW3 delaj 3 velka studia tak musi byt uspesne ne xD *ironie*
    • Tenhle šašek... vydělava svou strategii stale vice a vice peněz. Byt akcionař Activisionu, jen uplny debill by ho chtěl vyhodit.
  • Nemôžem z jeho vyrokov. :D
    Musim sa rehotať. :D
    To čo sa udeje tento rok otvori activiSIONu oči a zisti kde sa nachdza v sučasnosti PC .
    A BF3 bude šupa aj na konzolách o tom niet pochýb...
  • To chce klid. Bohužel, COD již není tím, co bývalo. Kvalita se vytratila, inovace taktéž. Engine nedoznal mnoha změn od dob COD2. Původní tvůrci původního Call of Duty již dávno nejsou součástí společnosti, která z této značky vytvořila dojnou krávu. A nutno uznat, že úspěšně. Myslím si ale, že v kontextu vydání BF3 a taky skutečnosti, že se lidé, jako tento pán, se svou nenasytnou strategií dostali za hranici únosnosti, nebude MW3 tak úspěšné, jak očekávají. Stačí se na to podívat z pohledu běžného hráče, který se podívá na upoutávky z E3. MW3 ve mě nezanechalo žádný výrazný dojem. V ukázkách jsem viděl věci, které jsme tady již několikrát měli, ale v bleděmodrém.
    Na druhé straně mince máme BF3. Po shlédnutí trailerů a ostatních videí si říkám - WOW. Máme tady něco nového. Ano, něco co, jsme možná někde viděli, ale nebylo to zpracováno tímhle způsobem a nebudilo to v nás ty dojmy, které máme. Audiovizuální stránka mě ohromila.
    Sám jsem zvědav jak to dopadne, nicméně je pomalu jisté jedno. Pokud budou mít moc nad značkou COD takoví lidé jako ten pán, pak se velice brzy a rychle požene CallOfDuty do záhuby . . .
  • To bude zase flame.
  • Erien
    Místo pokémonu si dosaďte Cod a máte představu jak to s náma myslí. :)

http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/pokemon-vsechny-koupit-mas
    • Hehe to je dobrý. :)
  • keby sa nebali nemaju taketo plytke vyhlasenia.
    imho su posraty az za usami.

obzvlast v MP netusim kde chce COD battlefieldu konkurovat.
    velke mapy, vozdila, stihacky, vrtulniky, destrukcia prostredia, social sluzby na rozdiel od COD zdarma... ozaj, cim chce v MP COD konkurovat???

co sa tyka konzolovych verzii tak tie budu graficky urcite lepsie ako Bad Company a tudiz aj ako COD. len ma zaujima ako to bude s fyzikou na konzolach.
    • ,, obzvlast v MP netusim kde chce COD battlefieldu konkurovat.
      velke mapy, vozdila, stihacky, vrtulniky, destrukcia prostredia "

Někoho třeba zrovna tohle nebaví a chce si prostě zastřílet a odreagovat se.Nevím ale já měl asi vždycky smůlu že když jsem někde hral BF tak jsem se procházel po mapě a na nepřátele jsem nenarazil tak často jak bych chtěl.Asi smůla no *7*
      • Skusil si niekedy mapy kde su povolene iba vojaci?? napr. taky africa harbor kde je povolena iba stredna cast mapy a navyse iba pistolky bola taka zaba aku som uz dlho nezazil!! 16 na 16 na takom priestore... kto tvrdi ze BF2 nemoze byt tak intenzivne ako CoD tak vazne nehral tieto specialne upravene servery.....
        • Je to Arica harbour. Ale jinak souhlasim. Nejsem si ale jistej, jestli už to vybírání sqadu a kliknutí kde se objevíš není pro klasickýho mainstreamovýho konzolistu moc složitý.
      • Erien
        Tak to si měl fakt smůlu, stačí se přidat do squadu (snad to mám dobře) a pak se respawneš u člena tvého týmu leckdy přímo do bitvy :).
  • Coto...?

Pc...je málá platforma?

Are you kidding me?!
    Tak zaprvé: Kdybychom tady neměli tuhle ´´malou´´ platformu tak by tady nebyl váš Call of Duty ANO mluvím o Wolfenstanovi 3D! A navíc žádná jiná platforma nemá takovou podporu pro modery...COŽ INFINITY WARD A ACTIVISON KOMPLETNĚ IGNORUJÍ! A pc platforma bude žít díky valve a jejich free DLC. Když spustím 4 roky starý Team Fortress 2 skoro se stydím jak mě Valve rozmazluje! Dáváj do hry updaty zadarmo..a ty updaty mají toho víc než nové Call of Duty!
    • Jinač Kotick by si měl prohledat než bude kecat blbosti Battlefield vychází jak pro xbox tak i playstation 3.

Mimichodem...taky si někdo myslí že podle její fotky má ksicht kterej si zaslouží pěst?
    • Mimichodem než řeknete že jsem PC fanboy tak to neni pravda mam tady u sebe WII a xbox 360 a beru je jako za dobré systémy. Bohužel nemůžu mít žádný názor na Playstation 3 protože jsem ho nikdy nehral takže nemohu posoudit..ale někdy mam pocit o koupě kvuli exkluzivitám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit