Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Batllefield 3 vystreli COD dakam do vesmiru. Je to multiplazerova hra. A ten kto si tam chce zahrat bude musiet mat original. Ak neratam dake podradne servre. Skoda diskusia na taky hecovaci clanok.
  • battlefield 3 podle videi si koupim cod je porad sami i kdyz mw 3 vypada lip nez predchudce. battlefield 3 ma silnej multiplayer nez cod a to je v dnesni dobe dulezity. a rikat ze cod vyhraje podle toho kolik lidi si vyhleda na googlu to neznameta ze si to ten clovek koupi, ja si taky hledam hry abych vedel jak vypadaj ale a ni si je nezahraju
  • PC malá platforma ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Pardon, jinak reagovat nemůžu.
    • Drom
      co se tyce prodeju FPS strilecek, tak ano, je to mala platforma
      • pozri sem a budes mat mozno jasno ak ide o BC2
        http://bfbcs.com/
      • Battlefieldu 2 se na PC prodalo okolo 2,5M kopií, to si myslím, že je na čistě PC titul dobrý výsledek. CoD je prostě vyjímka, je to masový titul, je to hra dělaná pro průměrný lidi. CoD patří spíš do škatulky s hrama jako jsou Angry Birds než mezi Battlefield.
        • Drom
          staci se podivat na dema co ukazovali na konferencich, MW3 je samy vybuch, vsechno se hrouti a hrac mezi tim jede na clunu a strili vsude okolo sebe. BF3 ukaze 10 minut jizdy tanku po pousti a pak odstrelovani na velkou vzdalenost... Naprosto odlisene ukazky.
      • a pritom krat FPS na konzoli je rouhani a demence USA deticek
  • Call of Duty: Modern Quake :-D (moje dojmy z MW2 a u tři to vypadá uplne stejně)
  • Oni tu značku CoD brzo zničí a pak se budou koukat jak jim ty přívaly faoušků mizí ke konkurenci která se na rozdíl od nich opravdu snaží udělat hru (pokračování) lepší než byl předchůdce.

Ohledně jeho prohlášení k pc platformě ani nemá cenu mluvit, kotick má v hlavě jak po zásahu úklidové čety (vymetíno) a tímto to jen dokázal.
  • Jak jsme se přesvědčili u Black Ops, tak kvalita hry se nerovná prodaným kusům :) Ono když prodává značka a ne sama hra, je to pěkné, určitě výdělečné, ale lidi si kurvafaily pamatují :)
    • staci si pozret kolko albumov predal justin bieber a aku """""hudbu""""" robi :)
      cod je taky justin bieber herneho priemyslu.
      • To jsi řekl pekne. Ona i cílová skupina je stejná.
        • Amen!
  • Ja sem snad psal neco o MW3?.. šmarja tohle je fakt zbytečný.
    • Pár dílů se mi líbí (původní díly 1,2, MW1, MW2) toť vše. Stačí? To proč miliony dalších lidí trhaj rekordy prodejnosti nevím, a to tady nezjistíš Einsteine, pod nickem se tu schovává každej a je úplně fuk jakej je. BF3, resp. to co doposud vylezlo na svět se mi taky zamlouvá, ohledne MW3 jakbysmet. Jediný co nechápu proč jsou tady stovky lolků jako jsi ty kteří non-stop blejou špínu směrem k COD. Chceš to ještě podrobněji?
      • prudislav
        já nikam nebleju špínu - jenom říkam že nevidím z videí co jsou dostupný na MW3 žádný pokrok oproti předchozím dílům :-) ani graficky ani herně (dřív se tomu říkalo datadisk )
      • Be WARE of stupid CLONES whos writing all the same.
        • :-D :-D pure english :-D
    • je to zbytečný - chytáš se absolutně nedůležitý části textu a odpověď žádná. Mě by zajímal tvůj názor na sérii CoD. Ale to je rpo tebe moc složitý když se schováváš pod pseudonickem

(pro ostatní BEWARE OF TROLLS)
  • Aj vy ste si niekedy priali byt jednym z tych "desiatich milionov ludi" pre ktorych su hry vyrabane? *9*
  • Mahcake
    Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.:)
  • zx_spektrum
    Bobek Kotíků by se měl naučit, že jde produkovat hry pro ovečkoidní masy a přitom nedráždit nás ostatní, peněz na to mají dost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit