Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky Bobe , tvoje dristy ma len uistili ze predojednavka BF3 bol spravny krok. GL s Modern Garbage ...
  • MrSanta
    Jedno se ale musí Bobbymu nechat - dokáže každý rok prodat budgetovou hru za cenu AAA titulu a ještě mu to lidi kupujou jak housky *1*
  • Ethy
    Bobby Kotick by se měl místo těhle keců kopnout do řitě a začít vydávat pořádný hry jako je právě BF3 !
  • co si preji desitky milionu lidi na svete? lol i ty ftipe... desitky milionu lidi si prejou at CoD jde do duchodu, akorat dela cele znacce CoD ostudu :)
    • Není to spíš deset lidí na Games?
  • Nadavat na nej muzete jak chcete, vetsinou mate i pravdu ale vy to berete furt z pohledu inteligentniho evropana... ty miliony CoD neprodavaj lidem co vyrosli na flashpointech ale americanum, kteri maji problem prelouskat neco co neni ve stylu J.Ramba. / osobne trailer od CoD byl presne to co jsem cekal, Michael Bay by mel radost... u BF3 z pouste jsem hledal jestli jsem omylem neprepnul na nejaky prenos z CNN, pecka a drzim jim palce. /
    • A první trailer na BF3 nebyl jak z dílny Baye? Chtělo by to trošku objektivnější uvažování.
      • Jo byl.. ocividne chcou prodat neco i v americe :p Nemel jsem pouzit slovo trailer ale video z hrani. Hlavni je se chytat kazdou slovicka, chapu.
      • Tak sp v bf je ocividne hodne inspirovan u cod.Mp snad ale bude stary dobry bf (1942 a 2).
  • jinymi slovy, boji se battlefieldu3 jako prase. Jen bud pekne posranej. BF3 posle vsechny FPS do praveku.
  • Bobek Kokotič co dodat? Jednoznačně Battlefield *1*
  • Activision-Blizzard se teď nachází ve stejném bodě jako před několika lety EA, kdy byla mohutně kritizována a klesly jí i tržby. Prošla velkou změnou. A dnes EA berou jako jednu z nejsympatičtějších firem. Co ráda zkouší i projekty které nemají předem určený úspěch. Kompletně změnila přístup i ve vydávání ročníkových her. jako je FIFA každý její ročník se prostě vyplatí koupit je tam nějaká novinka na straně hratelnosti ne jen na soupiskách.

A-B se chová opravdu nechutně. Doufám, že tohle vidí víc lidí a konečně jim dáme za uši.

P.S. Blizz je nakažený jen částečně. Ale je tam ten vliv cítit. Ty psí kusy s WoW jsou napováženou. Bohužel zde není další podobný hráč na trhu. (Ano je tu RIFT, ten je skvělý sám jsem na něj přešel, TRION se opravdu snaží. Bohužel minulým patchem šel trochu Blizz cestou a tím mě velice zklamal.) Ale abych se vrátil k Blizzu Starcraft2 je sice skvělý ale vydávat ho v podstatě za tři hry? No kluci to snad?? A takhle by se dalo pokračovat. Jsem zvědavý jak to dopadne s Diablem, ano bude užasné neskutečně hratelné, tomu opravdu věřím. Ale jsem zvědavý jakou pachuť "activison" tam ochutnám.
    • Ja jen cekam kdyz oznami ze Diablo 3 se bude prodavat na akty :D
    • XXDarthVaderXX
      Ten SC 2 Za tři bude u nás, jinak to má být 1 + datáče(což ale naším obchodníkům asi moc neříká...zlodějům). Někdy to člověku vadí, ale tady? Nějak ani moc ne...kdo sledoval jak se to se hrou mělo, tak to by nemusela tím tempem vyjít ještě v roce 2015, pokud by měla být kompletní. A pro připomenutí...BW vyšel souběžně se SC 2 u nás za nějakých 1000 Kč, tak že tak zle bych to neviděl *3* Název Activision-Blizzard bych bral s rezervou. Dva molochy v jednom, to není nikdy úplně OK...obě fírmy dohromady(pro akcionáře), ale venku se budou prezentovat zvlášť. Stačí se podívat na stránky Battle.netu pro SC 2 a je vše hned jasné...zmínka o nějakém Activisionu? Ani náhodou.
  • mmrrxx
    a takyto "LoLo" sedi na znacke SWAT, nech je jej zem lahka
    • Xcomik
      Jo jen at ty swaty nevydává nebo bych ho šel už fakt kuchnout by to postavil na tom jejich WII (čti IW- ID3 Tech) engine :D Pak by z toho byl takový nehorýzný paskvil!
  • Nechapu tu vseobecnou nenavist ohledne Call of Duty - ok, dily od Treyarchu (predevsim Black ops) jsou desivy (hlavne nekonecny spawnovani nepratel ktery nastesti v MW2 chybelo nebo bylo zmirneny), ale u Modern Warfare jsem se dobre bavil a tesim se co za naprosto nerealisticky eskapady prinesou tentokrat.

Zkuste pochopit, ze hry jsou novodoby, vyvijejici se medium, stejne jako filmy, a stejne tak maji jak zanry, tak i zamereni - obcas prijde k chuti dat si 100% art film, a stejne tak i nezavislou kvalitni hru. Nekdy potesi mainstreamovy film s (pres astronomicky trzby) kvalitnim pribehem a zpracovanim (vzpomente na Inception!), naprosto ekvivalentni jsou i kvalitni mainstream hry (treba muj oblibenec - Mass Effect). Obcas ale neni nic proti nicemu si jen tak sednout, civet na platno, nepremyslet a zrat popcorn. A od toho je tu Modern Warfare. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit