Přejít na výpis diskuzí
Bobby Kotick: „Nebojíme se Battlefieldu 3, PC je malá platforma“
8.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Toho chlapa fakt nemám rád.
-
No fůj, takový prase škaredý .. to už je mi jasný, proč je to takovej svraštělej čů*ák.
-
Nikdy mě nepřestane udivovat, kolik času dokáží někteří lidi obětovat na psaní o tom, jak moc se jm CoD nelíbí.
-
BF3 sekta :D Tohle už je fakt masová vylízanost. Tohle není diskuze...
Pan recenzent mohl rovnou nazvat titulek: Pojďme si opět zaflamovat děti. -
-
Souhlas. Je to poměrně ubohý a primitivní přístup TG. Tak hlavně že přístupy utěšeně rostou, co bychom pro to neudělali, že?
-
-
Jn tupé stádíčko umí jen klikat na mínusečky :) Pádný argument - 0%, tupé nadávání na úrovni desetiletého děcka - 100% fook of kidZ.
-
-
good point - nevsiml sem si, ze by se pod BF novinkama delo neco podobnyho, ale na BF fans pusobi jakakoliv zminka o COD jako cervenej hadr na byka, lets flame kids .... :D
-
-
Je to sice offtopic ale jelikož tahle kauza bude nejčtenější tak předpokládám že se nevyhné moje prosba i někomu z redakce:-)
Chtěl jsem se zeptat jestli na E3 je i někdo od GSC z ukrajiny a jestli jsou už nějaké informace o hře Stalker 2... Přeci jen tohle bude zajímat velkou část lidi na Games. Má to být multiplatformovka takže to bude zajímat i konzolové hráče -
-
Jo tak nejake nove info o Stalkerovi 2 bych taky uvital,ale myslim,ze tohle E3 jeste nic neukazali.Je na to jeste asi brzo.
-
-
Hra má vyjít už příští rok tak akorát doufám že na E3 bude nějaká prezentace.... Pokud vím je tam řada titulů co tenhle rok nevyjdou tak proč by tam nebyl i Stalker no nevím proto se ptám víc nám snad řeknou kluci z redakce
-
-
-
Co znamená že "grafika vypadá nejvíce"? Jako nejvíc super, nebo nejvíce na h*vno? Nechci nikoho urážit a nejsem proti ničemu, jen jsem to nějak nepochitil :)
-
Cord of duti je pšíčovin a do tyho brtafl ildu to nemyá a super gra :)
-
v jednom ma pravdu, vydelali vic penez a vvvv vo tom to je, neni to o tom jestli na games.cz bude vsichni skandovat CoD, to nikoho nezajima. A proc menit to co se prodava a to docela dobre? Zkuste nekdy uvazovat racionalne..
-
"Produkt, který vydáme teď, Modern Warfare 3, je výsledkem velkého výzkumu"
I fukken lol'd! -
-
Je to produkt velkýho výzkumu, kterej trvá někdo od CoD 2 xD jenom se nasadí nová grafika, efekty a máš tu novou hru a to přesně lidi (já taky) chtěj .... bezduchý střílení a já se na to těšim hlavně na MP
-
-
A přesto to naposled koupilo 28 milionů lidí....., asi se jim to líbí....
-
-
Aj Hitlera milovalo statisice ludi a to hned znamena ze bol naozaj dobry????
Ked 28mil. hracov je jednoduchych a staci im co im serviruje CoD tak nikdy nedavaj za argument ze to je aj dobra hra!!!
-
-
-
-
normálně nikam nepíšu, ale kde jste se všichni lidi vylíhli ? :) mi jako starému hráči je jedno jestli to vyrobil číňan nebo ital. já si chci zahrát. přeji si, aby se na to dalo dívat. ať to má realistický zvuky a aby se mi u FPS spolubojovníci a nepřátelé nesekli o každou druhou díru. když je to odladěné a nepotřebuju co měsíc novou grafiku - tak jsem happy. lidi co se pořád žerete - já osobně beru vše co vyjde, dá se to hrát a vydrží mi to aspoň na den. no a když to dohraju, tak vím, že jsem ztratil den, ale nenasral jsem se kvůli tomu, že hra má tisíc chyb.
PEACE