Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toho chlapa fakt nemám rád.
  • No fůj, takový prase škaredý .. to už je mi jasný, proč je to takovej svraštělej čů*ák.
  • Nikdy mě nepřestane udivovat, kolik času dokáží někteří lidi obětovat na psaní o tom, jak moc se jm CoD nelíbí.
  • BF3 sekta :D Tohle už je fakt masová vylízanost. Tohle není diskuze...
    Pan recenzent mohl rovnou nazvat titulek: Pojďme si opět zaflamovat děti.
    • Souhlas. Je to poměrně ubohý a primitivní přístup TG. Tak hlavně že přístupy utěšeně rostou, co bychom pro to neudělali, že?
      • Jn tupé stádíčko umí jen klikat na mínusečky :) Pádný argument - 0%, tupé nadávání na úrovni desetiletého děcka - 100% fook of kidZ.
    • good point - nevsiml sem si, ze by se pod BF novinkama delo neco podobnyho, ale na BF fans pusobi jakakoliv zminka o COD jako cervenej hadr na byka, lets flame kids .... :D
  • Xcomik
    Je to sice offtopic ale jelikož tahle kauza bude nejčtenější tak předpokládám že se nevyhné moje prosba i někomu z redakce:-)
    Chtěl jsem se zeptat jestli na E3 je i někdo od GSC z ukrajiny a jestli jsou už nějaké informace o hře Stalker 2... Přeci jen tohle bude zajímat velkou část lidi na Games. Má to být multiplatformovka takže to bude zajímat i konzolové hráče
    • Jo tak nejake nove info o Stalkerovi 2 bych taky uvital,ale myslim,ze tohle E3 jeste nic neukazali.Je na to jeste asi brzo.
      • Xcomik
        Hra má vyjít už příští rok tak akorát doufám že na E3 bude nějaká prezentace.... Pokud vím je tam řada titulů co tenhle rok nevyjdou tak proč by tam nebyl i Stalker no nevím proto se ptám víc nám snad řeknou kluci z redakce
  • Co znamená že "grafika vypadá nejvíce"? Jako nejvíc super, nebo nejvíce na h*vno? Nechci nikoho urážit a nejsem proti ničemu, jen jsem to nějak nepochitil :)
  • Cord of duti je pšíčovin a do tyho brtafl ildu to nemyá a super gra :)
  • v jednom ma pravdu, vydelali vic penez a vvvv vo tom to je, neni to o tom jestli na games.cz bude vsichni skandovat CoD, to nikoho nezajima. A proc menit to co se prodava a to docela dobre? Zkuste nekdy uvazovat racionalne..
  • smejki
    "Produkt, který vydáme teď, Modern Warfare 3, je výsledkem velkého výzkumu"
    I fukken lol'd!
    • Je to produkt velkýho výzkumu, kterej trvá někdo od CoD 2 xD jenom se nasadí nová grafika, efekty a máš tu novou hru a to přesně lidi (já taky) chtěj .... bezduchý střílení a já se na to těšim hlavně na MP
      • A přesto to naposled koupilo 28 milionů lidí....., asi se jim to líbí....
        • Aj Hitlera milovalo statisice ludi a to hned znamena ze bol naozaj dobry????
          Ked 28mil. hracov je jednoduchych a staci im co im serviruje CoD tak nikdy nedavaj za argument ze to je aj dobra hra!!!
  • normálně nikam nepíšu, ale kde jste se všichni lidi vylíhli ? :) mi jako starému hráči je jedno jestli to vyrobil číňan nebo ital. já si chci zahrát. přeji si, aby se na to dalo dívat. ať to má realistický zvuky a aby se mi u FPS spolubojovníci a nepřátelé nesekli o každou druhou díru. když je to odladěné a nepotřebuju co měsíc novou grafiku - tak jsem happy. lidi co se pořád žerete - já osobně beru vše co vyjde, dá se to hrát a vydrží mi to aspoň na den. no a když to dohraju, tak vím, že jsem ztratil den, ale nenasral jsem se kvůli tomu, že hra má tisíc chyb.
    PEACE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit