Přejít na výpis diskuzí
Bohemka má na Humble Weekly velkou akci nejen na Armu
17.1.2014 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Fakt? Já ještě začátkem týdne četl něco jiného - jinak bych teda ten bundle taky koupil (kromě CC nic nepotřebuju a nebo už mám..ale odrazuje mě právě ta hrozná UI).
-
Ten bug tam vážně je, už je opravenej v developer branch - přepni ve vlastnostech hry na steamu - betas - development branch.
Edit: podle všeho už vydali i quick fix pro normální verzi -
Díky, koupeno, snad nebudu litovat, ale za těch pár korun si myslím že budu spokojen.
-
Jo, aktuální verze ji už má odladěnou.
-
Jasně,taky bych bral kdyby tam nacpali i všechny dlc,ale pokud mě hra zajímá,tak přece neřeknu že 20 kč už je moc,kdyby tam byly dlc,tak to dám,ale takhle ne ...
-
Tak tutorial jsem tehdy proletěl tak rychle, že si ani nepamatuju, že tam bylo nějaké léčení... ale podle tohoto videa nejde o žádnou vědu: https://www.youtube.com/watch?v=sftAHeidDZg#t=306
-
Na Iron Front bych se vykašlal. Jednak je to nepovedený a jednak to nedělala Bohemka (ta byla jen vydavatelem a běží to na jejím enginu).
-
aha, díky za odpověď.
-
chalani z kampane hovoria po anglicky až do doby kým niesu v černarusi... tam hovorí velitel lámavou češtinou keď sa chce dohovoriť s civilmi a černoruskou armádou... zbytok je zasa len angličtina (briefingy, rozhovory vrámci základne...) čiže je to taký mix (mapa a interface je česky)
-
No a ja si vzdycky myslel ze si jejich hry lidi kupuji proto ze tam dostanou aspon nejakou davku realismu a moznosti si do hry nahrat mody a tim si prodlouzit hratelnost o dalsi desitky hodin.
-
A co odpoved typu: "Proc si hergot ze vsech her nainstalujes zrovna Tactics? A jestli tam mas bug, tak ho postni, jelikoz chyba ktera neni v systemu, neexistuje."
-
Levná je budgetovka za 200 Kč. Tohle je skoro zadarmo.
-
pššš hry od BI přece chyby nemaji proto je vsichni kupujeme...
-
jako bohuzel mas recht, naletel jsem :( trosku me neuspokojujou odpovedi typu bylo to levne :) myslim, ze se pridam k dalsim a budu si s logem BI vytirat zadni partii tela...
-
Ale za tohle si, bohužel, může Humble Bundle sám. Svoje "fanoušky" rozmlsal a teď mají všichni plnou pusu keců když tam není 10 AAA titulů v GOTY edici...
-
raci si koupim kure
-
Koupeno a vse poslano Bohemce, tak ted jeste dokoupit Armu 3, DayZ Stand Alone a Iron Front a jsem spokojeny :)
-
It's not a bug, it's feature
-
tak si nedas jednu kofolu a mas penize zpatky
-
*tactics