Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reklama vpravo vedle clanku pobavi "Take on Helicopters za 395 Kč" :P
  • hmm co tu nekdo psal o tom zabugovani tak koukam, ze mel pravdu jsem to poridil v noci a zkousim si arma taktics natesenej pustim prvni tutorialovou misi protoze nic jineho nejde a pak mam vylecit spolubojovnika a ejhle at delam co delam pan Ian jaksi neukaze ikonku pro leceni.. hmm takze tim padem nemohu postoupit dal.. dobre.. tak jsem v hlavnim menu nalezl ze se daji jednotky vybavovat fajn.. tak koupim pro Iana nejake medkity i kdyz kupovat neco do tutorialu me prijde trapne.. zkousim znova a stale nic.. hopsam prakticky po zranenem a cekam kdy se objevi ikonka lekarskeho krizku jak pise tutorial a ona se neobjevi ani pri kliknuti na Iana nic nikde.. no docela se bojim stahovat neco dalsiho z toho bundlu... jak se asi daji vratit penize kdyz to nefunguje?
  • eStar
    Jestli myslíte standalone tak tenhle rok to ještě nebude. Beta má vyjít snad kolem příštích vánoc.
  • XorxoxTalarius
    No vzhledem k tomu ze ocekavaji na konci tohohle roku betu ... tak to jeste nejakej patek potrva :D
  • Kedaro
    Půl mega $ za den, to jde :)
  • kdy asi bude hotové Day-Z
  • celoush
    jen ať si vystříkne, de*il
  • Mart9
    Snad mu ani ty mínusy neklikejte, ještě se na nich uspokojí.
  • Tak toto je asi prvy bundle co nestoji ani za ten 1$ same dobugovane nefunkcne hry..
  • Mart9
    Má ta ARMA český dabing jako kdysi Operace Flashpoint?
  • Máš recht,20 korun za základ hry,ke který si můžeš dlc dokoupit třeba ve slevě na steamu,je moc peněz. Ach jo ...
  • eStar
    Už spravili AI u Carrier Command? Nevíte někdo?
  • celoush
    co jsem kdysi zkoušel nějaký mod pro dvojku, tak v určitých chvílích to vypadalo, že se chová líp, ale ve větším počtu padalo fps rychlo dolů a pak došlo na situace, kde si nedokázalo vůbec poradit. Pak jsem to tak nějak vzdal...

Jinak u Wulfensteina mi někteří napsali, že hrají s TPW modem a že jim to zlepšilo dojem, tak zkus ten.
  • Škoda, že k Take on Helicopters není i DLC Hinds. Takhle je to další Humble, který nevyužiji :(
  • Nemáte někdo typ na nějakou moderskou AI, která by překonávala tu od BI studio? :-) Narazil jsem na AI od Zeuse, ale nejsem si jistý, jestli se mi přes SixLauncher spustila, každopádně kritiku má dobrou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit