Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvalitka, na hru sa veľmi teším, dúfam, že nesklame a že aj príbeh bude aspoň taký pútavý ako pri ostatných hrách orientovaných na sp kampaň :)
  • Uvědomte si, že vy, co tu tak brečíte, jak se vám ta či ona hra nelíbí a, že konzole brzdí vývoj, jste jenom minorita. Vy budete stále čekat na lepší Ai, lepší hratelnost a inovativní herní mechanizmy, které jen tak nepřijdou. Mezitím co vy nenávidíte každou slušnou hru, která vyjde a nedej bože, když vyjde na konzole za 10 000. Tak svět a herní byznys se točí dál i přes vaše nářky. Jste minorita, která vývojáře nezajímá. My ostatní si bez vylévání si srdce v diskuzi koupíme rádi The Order a jim podobné a budeme spokojeně hrát. Jsem jeden z masy a člen stáda (jak by mě jistě většina z vás nazvala), ale je mi to fuk. Mě se současné hry líbí, Uncharted, The Order atd. A majoritě, která nemá potřebu neustále na všechno špačkovat a nadávat taky. My jsme kupní síla, takže hry se boudou dělat podle nás. Smiřte se s tím.
  • Podle toho co nevíme to asi po technické stránce revoluce rozhodně nebude. Pořát to ale může mít super přiběh a atmosféru. Rozhodně bych si ale nepředobjednával, ale zárověn doufám že to bude super hra.
  • to FOV je proste strasny ...
  • Docela se těším, pěknou steampunkovou hru jsme už neměli léta a rád si jí zahraju. Ale je opravdu torichu podezřelé, že o hře vlastně není moc informací a ani pořádná gameplay prezentace. Ze střelby je pěkný pocit a zbraně vypadají zajímave. Příběh, to málo co z něj víme, se mě taky líbí. Jen mě zajímá jestli je tam nějaká možnost multiplayeru (Co-op / VS) a nějaké RPG prvky. Jediné čeho se trochu bojím je tunelovost levelů a skriptování.

    PS.: Vy co tady píšete komentáře plné jedu jste fakt ubožáci,
    • "pěknou steampunkovou hru jsme už neměli léta"

      Ehm... Dishonored? Dva roky nazpátek. Zatím neporažen, co se týče steampunkové stylizace, vizuálu a herní náplně.
      • Ok pardon to je pravda. Ta se mě úplně vykouřila z hlavy. I když nevím proč ale zas tak steampunkově na mě nepůsobila. Ne, že by to byla špatná hra ale na můj vkus tamm bylo málo vzducholodí a vzdušných pirátů :D
        • Kozy
          Tak to si zahraj Guns of Icarus.
          • Mám :) A pařím. Ale bohužel mě to moc nechytlo
    • Jack1947
      Koho to vytáčí a nemůže spát z toho je normální *15*

      Inu na hrubý pytel, stejná záplata já tomuto projektu nevěřím ale nadšení nikomu neberu a nevyvracím.
      Hehe pak že konzoláci žerou všechno co... leda hovnooo!.
      • Já mám k němu taky určité podezření ale hodnotit budu až z hraní nebo gameplay. Už jsem objevil pár klenotů co recenze zdrbali a já se u nich královsky bavil. Např.: Binari Domain. Neočekávám od téhle hry zázraky ale třeba překvapí.

        Mě tyhle hatři štvou. Z 90% jsou to děti co se považují za hardcore hráče protože paří LOLko a CODko.
        • Jack1947
          Proč se tedy oháníš tímhle zastaralým tvrzením... Z 90% jsou to děti co se považují za hardcore hráče protože paří LOLko a CODko.

          Pak se nediv že tě štvou binary byla supr hra... a to od ní moc nikdo nečekal. *4*
          • Protože zastávám, názor, že skutečnému hráči je jedno jestli hraje na PC/konzoli nebo třeba DSku. Hráče her co znám já (cca kolem 25 let) jsou povětšinou normální lidi kteří rádi pochválí pěknou hru když jí vidí a neohání se zastaralým tvrzením o nadrase PCčkářů. V posledních dvou dnech jsem si tady přečetl tolik nesmyslných komentářů o "ubohosti" současné generace konzolí a jejich her, že podobný "trolling" prostě slyším jen z vtipných videí z COD a LOLka kde se děti rozčilujou.

            Jo byla to super hra, škoda že jí kritika tak potopila. Pokračování si zasloužila,
            • Jak: Farming simulátor, Train simulátor...jo to mě na konzoli chybí. Jasně IL-2 sturmovik nebo DCS jsou pěkné věci ale jsou tak zaměřené na uzkou skupinu, že jsou prakticky zaniklé a třeba DCS je i drahé na hraní. Strategie uznávám ale třeba Valkyria Chronicles ukázala, že i konzole můžou mít pěknou strategii. Jasně, Starcraft to nebude ale zase to bude mít jiné přednsoti.
            • Jack1947
              Mají strategie... simulátory... kuck kuck. *4*
            • XXX: kopie...co je dneska originální? Možná tak Indie scéna. A i ta se už často vykrádá. Co je FPS jiného než starý DOOM v novém kabátě. Co jsou strategie jiného než DUNA ve svém základu. Nevím proč bych měl měnit své kořeny. I na nich se dá vystavět pěkná hra. Jinak Gears of War jsou zase kopie jiné starší TPS atd. Jinak obdivuju tvoji schopnost hodnotit z minutových ukázek gameplay jak se celá hra bude hrá. To jsou zase experti. A) Nikdo tě tu hru hrát nenutí B) Neprezentuje se jako AAA (zdravím Assassins creed) titul ale má kolem sebe hype protože to byla jedna z prvních exluzivit pro PS4 co byla ohlášena. Mě fakt baví jak si PCnazi musí neustále hádat, že jejich mašiny jsou nejlepší...co tak excluzivního na PC je za hry ?....
            • Tak promin jacku ja vas vsechny hazu do jednoho pytle, sem zapomnel ze tam jeste probiha interni valka xbox vs ps
            • Jack1947
              Jenže na PS3 nic jako GOW není tak jaká pak kopie lol.
            • Jo kdyz vidim dobrou hru tak reknu ze je dobra kdyz vidim dalsi kopii gears of war tak reknu hmm nuda dalsi kopie ktera tu uz byla 100x.
              Kdybych o tom necetl kazdej den rok pred vydanim tak me to tak nevytaci ale tohle hypovani uplne cehokoliv me vylozene sere
              A next gen konzole jsou ubohe, neni treba pouzivat uvozovky, coz by mi nevadilo kdybych kazdej den necetl jak vykone masiny to sou a ze fps lock a orezavani obrazu vubec neni kvuli nedostatecnemu vykonu.
            • Jack1947
              To jsme stejného názoru a na tom se shodnem, jen tímhle tvrzením nemyslíš že zbytečně dolíváš benzín na ego těmhle maniakům. Já zas nedělím hráče tedy je mi fuk HC - casual. HC bývají taky občas fanatici, pro které jsou ostatní jen povl a opovrhují jimi.
  • Rozplyvat se blahem nad cimkoliv co predvadi marketing je stejna demence, jak se rozplyvat nad televizni reklamou. *7*
    Pockejte si na nezavisla ingame videa a pak se pripadne zacnete tesit. *3*
  • Je celkem smutné, když původní Crysis pořád vypadá i po těch letech víceméně stejně tak dobře, jako současné "next-gen" hry.
    Nové konzole horko těžko zvládají hry na fullhd a 30 fps a na lepší AI nebo nějaký posun ve fyzice prostě není výkon.
    A je to o to smutnější, že i exkluzivní PS4 hra s tím má problém a aby běžela alespoň těch 30 fps, tak přišla řada na černé pruhy a ještě to trapně obhajují filmovým feelingem. Přitom hra vizuálně nijak výrazně nevybočuje mezi multiplatformními tituly. Vždyt PS3 exkluzivky vždy patřili mezi grafickou špičku, co se konzolových titulů týče.
    Ale to, že se hry po vizuální stránce moc neposunuli mě až tak netrápí, ale ta fyzika a AI mě teda štvě.
    Vždyt na poli fyziky hry neudělaly téměř žádný pokrok od stařičkého HL2 a dalších 7 let zřejmě ani neudělají.
    • Jo jasně vypadá možná dobře ale je to nuda na druhou. Po prvních pár hodinách jsem hru odložil a už jsem si na ní ani nevzpomněl. Konzole těžko zvládají Full HD ? Jakou konzoli máš? Já si na své PS4 plně užívám Last of us i Metal Gear Solid v krásných 60 FPS ve full hd. Lepší AI? Z jaké hry soudíš? Napčíklad zmiňovaný Metal Gear Solid má sakra dobré AI. Rád bych věděl kolik hráčů na PC rozběhne nový AAA titul na plné detaily s 60 FPS...protože jasně pokud si koupíš dělo za 40-50 000 tak není problém ale pochybuju, že takovou mašinu má majorita. Spíš, má většina PC mezi 15-20 000 a ta to nerozjede ani omylem.
      Celý tvůj příspěvek smrdí hajtem konzolí.
      • Ale prosimtě, jakej hejt konzoli? Sám nějakou tu konzoli mám, jak od ms tak sony, takže si své řeči o hejtování konzolí nech od cesty. Ale štvě mě, že nová generace jsou nevýkonný křápy, který tady budou dalších 7 let a hry se nikam po technické stránce neposunou, protože na to nebude výkon.
        A jako ukázku, jak nové konzole zvládají fullhd a 60 fps napíšeš "remaster" PS3 hry? Se podívej s jakou slávou vždy někdo vytroubí do světa, že jejich hra poběží na fullhd a 30 a občas i těch 60 fps. Vždyt to je smutné, fullhd byl standard už v době x360 a ps3 a stejně plno her na nových konzolích na fullhd neběží.
        A tady u The order museli přijít s černými pruhy, aby se dostali vůbec na těch 30 fps. A to je prosím sony exkluzivka.
        Když přišel na trh x360 a ps3, tak se na ně výkonově nedotahovalo ani většina hi-end pc. Nová generace zaostávala už v době vydání.
        Navíc mě ani tak nejde o tu grafiku, ale spíš o to, že vývojáři musí ždímat hw konzolí co to jde, aby ty hry slušně běžely alespoň na 30 fps při fullhd, že už jim výkon na cokoli jiného nezbývá. Jaguar architektura v obou konzolích na to prostě výkonově nemá.
        Stařičkej HL2 na tom byl s fyzikou lépe, než kdejaká nová hra.
        • Remaster s úžasnou grafikou ( porovná ní zde http://i2.minus.com/iyO1gVDO61Aut.png a třeba zde http://i.ytimg.com/vi/PnhP02oTnvQ/maxresdefault.jpg ) a Metal Gear Solid který běží na Fox Enginu ( http://gematsu.com/wp-content/uploads/2012/03/Fox-Engine-vs-Reality.jpg ). Obojí bez sebemenšáho zakuckání. Rád bych připoměl, že také na konzolích chvili trvá než se naučí autoři pracovat s danou konzolí. Koukni se na prvotiny na PS3 a PS3 co vyházejí teď. Stačí si porovnat Uncharted 1 a Uncharted 3. Opravdu jsem zatím s FPS problém neměl takže nevím odkud bereš info.

          Hahaha HL2 lepe než jiné současné hry...tak jako určitě.
          • Ps. Nevím co jsi chtěl těmi statickými scénami malé mísnosti ukázat? Nové MGS takhle nikdy vypadat nebude. Je obrovský rozdíl mezi statickou scénou interiéru a hrou.
          • Ten remaster vypadá téměř stejně jako na PS3, takže by bylo smutné, kdyby to PS4 nezvladla. Nechápej mě zle, TLOU vypadá hezky a hra je to skvělá, ale hw náročná hra to už tolik nebude.
            MGS vypadá hezky a je jednou z vyjímek, zásluhou hodně šikovných programátorů. Koneckonců je to exkluzivka, tak aby taky nevytáhla z PS4 maximum. Což se zjevně nedá říst o the order...ostuda.
            A co se "učení se" pracování s konzolí týče, tak s tím u této generace moc nepočítej. Předchozí konzole byly uplně jiná architektura a zejména PS3 s cell jádry byla pro vývojáře dlouho oříšek, ale když se ji naučil využívát, tak exkluzivky ke konci udělaly velký skok.
            Zatímco architektura nových konzolí je všem programátorům dobře známá, koneckonců všichni začínali na pc. Tady nějaké velké výkonové rezervy nečekej, budeš sklamaný.
            Co se HL2 týče, tak jsem psal, že je na tom lépe, než KDEJAKÁ nová hra a né všechny nové hry. Přesto žádná na tom není nějak výrazně lépe, po cca 10 letech. Smutné.
    • No asi se to na WC stroje nikomu dělat nevyplatí. Jako by byl problém, aby si nějaká guma sedla s dalšíma gumama a řekla si, že teď prostě udělají WC exkluzivní záležitost, která ty vnitřnostní vaginální součástky vaginálních hail-tek pořizovačů za tisíce trochu rožhaví. Že se urobí inteligence, ze které se posere i Štěpán Hawkingů s vlastní fyzikou posledního lejna ve vodě. Že dají WC hráčům to, po čem tak čůrají, aby se poplácali po koulích, zamávali praporkama a řekli, tak se nám ten vývoj posunul, příště teleportace. Čím to asi tak bude, že to nikdo nechce udělat? Čím to asi tak bude? Vždyť podle smočených kapešníčků nejen tady, ale i v zahraničí by po takových magořinách musela být poptávka. Exkluzivní technologicky do posledního hnědého kulového vymazlený titul jen pro platformu, která to ku*va pojede v tisících snímkách a s rozlišením, že ti to vystřelí brejle. Proč to nikdo neudělá? To je otázka. Takovej Krajezisk se o to pokusil a kromě neustálýjo nadšení z technologie toho moc hratelnostně nepředvedl a ekonomicky spadnul na držku, což ho přinutilo se dívat na jiný krabičky.
      • Odzbrojil si mě. Na takové intelektuální výši komunikovat nedokážu, takže ponechám bez reakce. *3*
        Ps.: Já si s WC exkluzivníma záležitostma nehraju, nevím jak ty. *3*
  • Kdybyste nezmínili černý pruhy v diskuzi, tak si jich ani nevšimnu. Asi už to beru jako samozřejmost pro tento typ her (přišel s tím ale teprve nedávno vydaný Evil Within, ne?).

    Mě osobně se to líbí. Vizuál, zasazení, atmosféra, animace, pocit ze střelby věřím, že bude taky dobrej, plus filmovej feeling. Pokud jde o takovéto typy her, tak s tím, jak je Order prezentován zatím nemám problém. Neočekávám od toho propracovaný, realistický open-world RPG s tisíci boring generickejma questama, protože to tak prezentovaný není.
  • Tady nekteri upadli na hlavu, graficky to totiz vypada narame a ani na PC v soucasnosti neni hra, ktera by o sobe mohla tvrdit, ze vypada o mnoho lepe.
    Pribeh je opravdu tezke soudit, ale atmosferu to ma hutnou, hlavne diky tomu zasazeni.Herne to bude zrejme normalni TPS, ale pokud tu strelbu dobre zvladnou, tak to muze byt vyborna hra, ne revoluce, ale vyborny produkt.
    • XorxoxTalarius
      Sedm let stare Crysis vypada lepe, nebo i treba Kingdome Come, pripadne Heroes & Generals a ja nevim ... ma cenu to rozepisovat?
      Uprimne to vypada jako kdyz jsem hral na X360 Gears of War zaplej pres scart na stare televizi *1*
    • God-of-War
      Jasně, že to vypadá náramně, ale to zdejší bandě dacanů nevymluvíš.
      • Dalsi third person strilecka kterych je na konzolich milion a vsechny jsou si podobne jako vejce vejci.
        Pochopitelne jako u kazde hry pro konzole hype jak svin a tupouni si mysli jaka to nebude herni revoluce, jako obvykle vezme se stara hra preskinuje se a za zbytek rozpoctu se zaplati exkluzivita pro konzole protoze na pc by ty srance nikdo nekoupil.
        • Zato těch originálních her na PC...MOBA, MOBA, MMO, MMO, MMORPG, MMO, MOBA...a hele další Xté pokračován Assassins Creeda/COD/BF/
          • Ocividne mas prehled o pc titulech =) kazdopadne na pc vychazi 100x ruznorodejsi a originalnejsi hry, jenom nemuzou nacpat miliony dolaru do reklamy.
            Hanit mmo potom co se vsichni konzoliste podelali z destiny... jo to dava smysl =)
            Moba hry jsou popularni protoze je to zabava celej zanr vznikl jenom diky tomu ze to lidi radu hraji a zustali zaseknuti u w3 misto toho aby kupovali dalsi genericke dily xy serie. Diky tomu se vsichni vyvojari museli prizpusobit, na konzolich se nikdy nic takoveho nemuze stat tam proste clovek musi brat co mu predhodi.
            • Hahaha článek co má v názvu PCmasterrace...nope. Mohl bych tady sedět a vypisovat ti v čem se ten článek plete ale to by jsme tady seděli opravdu dlouho. Jeneže ty vůbec nechápeš základní problém. Mě nevadí PC hraní. Sám hraju na PC ale nepovažuju konzole za horší platformu. Jinak vyšla ti nová grafárna bez které si další Assassins creed nezahraješ tak utíkej vypláznout další tisíce korun.
            • Na pc jsou cele zanry ktere na konzolich proste neexistuji. Duvodu je milion a her taky mohl bych hazet argumenty celej den ale to ocividne nema smysl, protoze v reklame od sony rikali neco jineho.
              http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide
            • Prosím, jmenuj mě ty úžasné hry kvůli kterým je PC nadřazené ostatním herním platformám. A jmenuj ty které vyšli ne utopistické projekty jako Star Citizen.
  • del0
    Hmm. Tak tu po U4 máme další downgrade grafiky. Koukám, že chlapci přidali i pruhy pro lepší movie feeling. *15* Doporučuju videa z E3 a hlavně ty dobové komenty, kdy si fanboys nechali kálet od SONY do úst, že je to gameplay grafika a pak to s úsměvem dávali všem ochutnávat jako fakta. Prostě klasika. *7* Musím uznat, že SONY umí ve svých ovečkách kvalitně nahypovat iluzi dojmu, že je PS4 až magický kus hardwaru.

    Každopádně je to jedno. Gameplay je tak tuctový, že už ani křišťálově tuctovější být nemůže. *1* Typický konzolový QTE tunel s ohraným slow timem a krytím, to mě osobně nechává ledově klidným. *6*
    • Miserius
      U4 downgrade grafiky? Ted grafiku ukazali poprve, tak podle čeho soudíš? Podle tvojeho snu?
      • A co ten teaser co ukazali tusim na E3? Ten byl prezentovan jako in-game.
        • Miserius
          In-game cutscene
          • del0
            To je sice hezký, bohužel většina peasantů naivně věřila a tvrdila, že takhle to bude vypadat i ve hře (ostatně jako u každého SONY hype videa) a to i přesto, že používání vylepšený grafiky speciálně pro cutscény je u konzolových her běžná věc. Pamatuju si, jak srovnávali tu tvojí U4 cutscénu (včetně The Order) s real in-game grafikou Star Citizena. Předtím to šlo a bylo to fér, ale najednou to nejde. Najednou tu máme downgrade obou her a je ticho po pěšině. Pak se nenavážej do rolníků...
    • God-of-War
      Další blbec, kterej by si měl nechat přeleštit bulvy. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit