Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Oni vi jak daleko jsou daleko a podle toho napnou luk, neprima strelba
  • Jaký bug, ničeho jsem si nevšiml .
  • Hru už mám doma, ale stále čekám na "Krvavého Boha" bez té krve to prostě není ono. Jinak mají pěkný bug za Norscu.
  • Ja si teda myslím že nestřílí přes kopec... dokonce pres kopec ani neni videt
  • a zkusil si někdy střílet na něco co nevidíš?
  • Co bys taky čekal, když špičaté ucho zaútočí na trpaslíky :D
  • Ja hraju za delfy a musim zase porad plundrovat a delat najezdy... jinak bych to taky neuzivil... pokud mas koupenou krabicovou verzi, doporucuju si precist tu knozecku co k tomu dali *3* celkem se to vyplati
  • ale vždyť podle zdejších borců stačí na všechno poslat jízdu od zadu *1* *1* *3* *3* *3*
  • XorxoxTalarius
    Videl jsi nekdy luk?
  • XorxoxTalarius
    No podle popisu budov tipuju ze hrajes za High Elfy, zde je jedina rada poslat kapitana po mori a s kazdou rasou kterou potkas uzavrit obchodovani. Navic jako High Elf muzes vynalezat specialni zbozi a to ti pridava penize.
    Taky je nutno podotknout ze to vzdy vychazelo na jednu provincii jedna armada.
  • trošku mě štvou krysí podzemni komanda v pravým rohu a že dostávám na prd*l :D ale to se obrátí...
  • No po delším testování mi vadí jen jeden prvek a tou je ekonomika hry, při mých 12 městech nejsem schopen zajistit fungování kompletních 3 armád, jednotky jsou tak drahé, že o lepších jednotkách si mohu nechat jen zdát, vylepšování měst také stojí za prd, pouze jedna budova na 3 lvl přidá 200 peněz další na 4 o 150 s veřejným pořádkem, něco málo peněz přidá zvětšení města, na které stejně nemáte peníze, jelikož na Vás pořád někdo a něco útočí, dále se málo dá také ušetřit v technologiích a zkušený velitel armády má per za menší údržbu jednotek, pořád to všechno však nestačí.

Závěr TW WH2 je opravdu klenot, ale trochu upravenou ekonomiku a méně peněz za jednotky by hře opravu pomohly (hraji na 3 obtížnost z 5 za vysoké elfy, takže nevím, zda jiné národy mají stejný problém).

ps. nějaká rada jak vydělat ?
  • Dívám se ,ale stále lučištníci střílí přes kopec, přestože nic nevidí. Obléhání je stále koridor. Nepřítel uplatňuje stále taktiku frontální útok atd.
  • Rome II byl nástřelná pro tyhle asi dost povedené Totály. (v jakém stavu vyšel atd.)
  • titulek je zavadejici.. protoze 360 trailer byl i na minulý dil... takze ano.. videli
  • Jediné co by se dalo vytknout, jsou dlouhé nahrávací časy když si dáte realnou bitvu to mi v 1WH, tak dlouho netrvalo ...
  • Já jakožto veliký skeptik TW WH, jsem této sérii dal šanci a zakoupil oba díly a musím říct, že jsem opravdu mile překvapen, od včerejška mastím mapu 2 dílu na vysokou obtížnost (i bitvy) a musím uznat, že jsem dostal několikrát pěkně po čumáku, hraji dle vývojářů za snadnější "Lothern" ochránce víru, ale nepřijde mi to snadné, na mapě se pořád něco děje a je třeba opravdu si hlídat záda a bezhlavé útočení rovná se rychlá zkáza, viz můj pokus zaútočit s vidinou zisku na trpaslíky na jihu, no tak rychle jsem utíkal se zbytkem armády seč mi síly stačily :)). Takže mohu doporučit všem skeptikům, hra se opravdu povedla v mnoha ohledech je vyšperkována a již te´d se těším na megalománskou mapu Wh1 a WH2 posléze 3 dílu to bude masakr ...
  • Krescz
    počkám si rok až to bude zase v humble monthly *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit