Bombastický trailer představuje Ciri jako hrdinku Zaklínače 4
-
Ja si to za Ciri velmi rád zahrám. Knihy som čítal, žeriem ju. No a ak to bude naozaj vyzerať ako v tech deme čo vypustili...tak všetkými desiatimi...😍
-
Super, ze si zvolili Ciri, diky tomu maji ohromne moznosti v ramci herni naplne.
-
Za mna obrovska skoda. Chapem, ze autori vsadili na komercne istejsiu volbu znamej postavy, ale tym ostali uvazneni vo svete, ktori stvoril Szapkowski a oni sami. A uprimne - dost nudnom klise-svete, ktory sa rozpada a vsetko stare mizne a zanika.
Obrovska herna skoda, mohli cuvnut o par storoci v case, ked sa ludstvo snazilo zachytit, ked existovali kralovstva Vranov, Bobolakov, Elfov. A carodejnici neboli tak vyspeli a Zaklinaci naopak existovali a vyvijali sa. Hrac by nebol v istej endgame, ale kusok by tvoril svet, tvoril naozaj modernejsie zbrane a brnenia a elixiry atd., mozno silne, ale nedokonale a prinasajuce penalizacie k benefitom atd.
Proste obrovske moznosti ako pribehu, tak sveta, vybavy, boja, monstier ...Premarnena prilezitost z herneho hladiska, aj ked komercne to chapem.
-
-
Ano, tak bych preferoval mnohem zajímavější téma z dřívějších let toho univerza. Ideálně kdyby si hráč mohl vytvořit vlastní hlavní postav.
Ale vývojáři z CD Projektu se zbaběle rozhodli spolehnout se na "komerční jistotu" a vnutili nám Ciri. Škoda.
-
-
Neechcem hrat za zenu :/ nemam to rad v hrach hadam az na vynimku Tomb Raidera. Pozera sa stale na pekne tvary, odlakava to pozornost od hry samotnej neviem na co to tvorcovia robia...
-
-
Vedel som ze tu bude vela ludi s tym nesuhlasit. Ale narazam n hry kde to tvorcovia prehanaju. Proste ne nesedi mi to - Čiší z toho prvoplanovosť, asi ako ked nazvete firmu AAANieco aby bola prva v zozname.
-
Ak ta natolko vzrusuje renderovana zenska postavicka, ze sa nedokazes sustredit na hranie, tak by si mal urychlene vyhladat odbornu pomoc.
-
-
A kde sa mam nahlasit? Polygonoeroticka ambulancia? Skor mi ide o to, ked sa zamerne prehanaju urcite partie a potom mame asi zabudnut na to, ze hra samotna je velakrat o nicom
-
-
Najprv u svojho obvodného.
-
-
-
Honiči všech zemí, spojte se.
-
Proč by to mělo odlákávat pozornost od hry? Jsi v životě natolik neuspokojený člověk, že tě vzrušuje 3D model?
-
-
Tohle mě mrzí. Hra bude určitě skvělá. Trailer je krásný. Ale Ciri nemá být zaklínačem. Má za sebou jiný příběh, má jiné schopnosti, jiné motivace, je to zkrátka úplně jiná postava než Eskel, Geralt a další zaklínači z Kaer Morhen.
Knižní Ciri jsem neměl rád (je to taková rozervaná, a kvůli tomu většinou dost nesympatická postava). Možná si na ni zvyknu jako na Laru Croft, ale určitě bych si radši zahrál za Lamberta nebo i bezejmeného zaklínače.
Ciri jako hlavní herní postava je čistě marketingový tah.
-
-
Když už chtěli zvolit zaklínačku jako ženu (protože strong woman narativ stále frčí a bude i nadále), tak měli zvolit jakoukoliv jinou (klidně neznámou) ženu, ne Ciri.
-
-
ne, měli konečně dát možnost hráči si vytvořit vlastní postavu, dát tomu trošku hlubší RPG prvek, vrátit se před Geralta. Tohle je opravdu něco ve stylu Skylwalker Ságy s Rey.
Když už tedy mají dojit Zaklínače počtvrté, popáté, pošesté, tak tam vražte něco originálního, ale na děcka asi platí rádoby hluboké hlášky posté, že jsou tu samé monstra.
Bože herní svět je v současnosti tak generický, bez nápadu.
-
-
-
Co jí to sakra provedli s obličejem? 😂 Po manly Alloy z Horizonu máme manly Ciri 🥹🤣
-
-
Ty jo, strašné, bojuje s monstry a nevypadá jako barbína...
-
-
Hele, jestli vypadá jako barbína nebo ne, to by lidi ještě přežili.
Problém je, že ten nový ksicht od Ciry není podobný tomu předchozímu. Kromě barvy vlasů a umístění jizvy je to úplně jiná tvář. (odlišný nos, čelo, lícní tváře, vzdálenost očí, ústa, čelist, atd.)
-
-
Mě to třeba tady tak rozdílné nepřijde:
https://ibb.co/p2Xhnmt
-
-
Pokud se nemýlím tak ani ve W3 nevypadala jako barbína? 😅 Teď má prostě více maskulinní rysy, což by samo o sobě asi nevadilo, ale hlavně i tu pusu má jako po botoxu 😄 říkal jsem si jestli to není špatným nasvícením té scény, těžko říct. Uvidíme až budou další záběry a poté bude možné soudit úplně.
-
-
Díval ses na trailer? Mě tam přijde v pohodě.
-
-
No, kouknul jsem pro jistotu znovu na 4k monitoru a ačkoliv mám z traileru daleko lepší pocit, tak Ciri mi i přesto přijde že vypadá jako Dolk z Norský blackmetalový kapely Kampfar 😂🤣
Takže za mě vlastně v pohodě nakonec, vždycky jsem chtěl hrát za Norskýho blackmetalistu 😄
-
-
Ok :)
-
-
-
-
vypad aako balerina, telo ma stale viac nez OK :) ale tvar vyzera hodne inak nez by asi vypadala starsia verzia tej z W3 (jedine ze by presla skuskou trav a ZAZRAKOM prezila, co imho hodne mimo lore, alebo by sa napchavala a sice telo ostalo ale tvar je nabobtnala :D )
-
-
-
Za mě pecka, ale ani náznak release date. Takže to vyjde tak na jaře... roku 2029.
-
-
2026-2027 spíš... ta hra je ve vývoji od roku 2022 a po vydání CB2077:PL na tom dělá většina lidí ze CDPR (ta firma pěkně nabobtnala poslední dobou), stejně jako po Víně a krvi začla většina pracovat na CP2077... trailer uvolnili i u 3ky taky v roce 2013... + hlavně z těch svejch prezentací pro investory maj naplánovaný takový obraty a zisky do roku 2030, že tam musí minimálně dvě AAA hry vydat....
-
-
Ciri a mutageny. 😂
-
Snažím se netěšit, ale půjde to fakt těžko.
-
Parádní to je!
-
-
Parádni je Indiana, tohle je opakovaní toho stejného jen se Ciri.
-
-
Taky se trochu bojím toho, že to bude sebevykrádačka. Radši bych vlastnoručně vytvořeného zaklínače (a klidně ženu) z dávných dob. Na druhou stranu, Ciri má potenciál, takže bych to nezatracoval hned po prvním traileru.
-
No hlavně, že už dnes víš o čem ta hra bude 😂 Já hodnotím, co jsem dostal, a trailer je luxusní! Až bude hra, budu hodnotit hru. Zatím pápá 😉
-
-
trailer je recyklát xrát viděného, takže tě asi baví koukat na to samé jen v lepších technologiích, souhlasím papá.
-
-
-