Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika silně ovlivňuje atmosféru, a vůbec je důležitá pro vtažení hráče do hry čimž ovlivňuje i zábavnost hry.
  • Rozhodně víc RPG prvků, jako sou hráčem ovlivnitelný vztahy s jednotlivejma frakcema či NPCčkama, možnost řešit problémy i rozhovorem a ne se všude jen prostřílet, možnost ovlivňovat příběh, rozmanitější a taky i nějaký absolutně nebojový vedlejší úkoly, minihry (miluju minihry v RPGčkách a adventurách) atd.

Taky normální grafický zpracování na komixovou grafiku sem alergickej, a kazí mi dojem ze hry.

Realistická fyzika a zničitelný prostředí taky neni špatná věc a dneska už by to podle mě mělo bejt u všech her povinný. (rozhodně je to pak větší sranda) *1*
  • na myši je to lepší. Na míření je kooperace kdy střílí parťák.
  • Nesouhlas, kroužit se právě dalo krásně, hojně jsem to využíval a využívám, protože mam zrovna rozehráno :)
  • Nesouhlasím. Opravdu je taková přesnost nutná, nevystačí na to WASD? Nové řízení bych si představoval WASD pro pohyb a myší ovládat kameru/zbraň. Nemohls třeba kroužit kolem někoho a zároveň po něm střílet, jedině pokud jels přímo proti němu. *7*
  • To nevím, to sem nehrál.
  • Uvital bych vice hernich postav nez jen 4.
    Dale trochu promakanejsi system boju v buginach.
    Taky celkova tezkost by mela byt vyssi, nez v jednicce.

Taky by mohli pridat voice emoty, neco jako je v L4D.
    Jo a mohli by do hry pridat nejakou tu post apo uroven, neco jako je ve videjkach na Rage (proste rozborene mesto, ktere by slo solidne prozkoumat, do toho mutanti atd).

Jo a jeste pridat vetsi kustomizaci charakteru, ze by do hry pridali aspon par typu oblecku,ktere by mely nejake ty staty a zmenily vam i vzhled.
  • Mahcake
    Musim říct, že grafika vypadala o dost líp, viz. staré záběry.
  • modifikace zbrani jako tomu bylo v Hellgate London by nebylo spatny
  • B.o.b
    Tak třeba Halo 3.
  • Nechápu co proti němu mnoho lidí má. Naopak řízení myší je o hodně lepší, protože je to krásně citlivý a přesný :)
  • Mě by se líbilo, kdyby udělali nějakej náhodnej generátor oblečení jako je tomu u zbraní :)
  • V DLCkach mozny presun medzi lokaciami ako v hre normalnej. Coop nech nedomrvi questy, napriklad ze sa ukazu uz ako splnene, pretoze ten kto hru zakladal ich uz spravil. A samozrejme este vacsi kopec srandy ako v jednicke.
  • uzivatel1982
    Mno ja netvrdil, ze nejde....jen si preju aby to nechali i ve dvojce:)....a neudelali online zhovadilost jako s chystanym diablem napriklad..
  • MrSanta
    Já jsem s jednotkou spokojenej. Snad jenom trochu zapracovat na příběhu a jeho podání, udělat tam kecací NPC atd. Grafickou stylizaci neměnit!
  • Lepší ovládání vozítek, tak debilní ovládání jaké bylo v Borderlands sem asi eště nikde neviděl.
  • Ve tretim DLC uz auta vyuzivany byly (nejen ze cesty byly vetsinou dalnice :D, ale treba misto, kam se dalo dostat jen skokem s tou nejrychlejsi buginkou apod.), takze relativne vyuziti aut mi stacilo, ikdyz nejakej zavod bych si klidne dovedl predstavit :)..

kazdopadne jsem to hral s kamosem pres garenu + mumble.. Oba relativne stejnej level (max o lvl vic :D) a byla to uzasna sranda, to musim rict..
  • p.s. i pres garenu (virtualni lan), mam pocit, ze jsme zkouseli i hamachi a slapalo to.
  • Pres LAN to hrat jde :D..
  • Cosi
    K čemu quick save, když postižení za smrt nebylo to tě těch pár vteřin co jsi šel zpátky k místu kde tě zabili tak štve?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit