Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Hrál jsem jedničku a teď hraji i dvojku. A přesně jak říkal v té video-recezni. Nic extra nového tam není, ale téměř každý aspekt hry je nějakým způsobem dobře vylepšený.
    Mám to štěstí, že komixová grafika mě nijak neuráží a pěkně se tam hodí.
    Po několika desítkách hodin mohu s klidem říct, že za ty čtyři stokoruny to rozhodně stojí a v žádném případě nelituji.
    Rozhodně doporučuji vyzkoušet.
    • MrSanta
      Já dostanu dvojku až pod smrk, tak si teď projíždím znova jednotku, abych nebyl tak smutný *1*.
      Jedna věc se mi na dvojce nezdá už teď jsou modely zbraní a funkce u některých zbraní. V BL1 sice bylo modelů asi míň, ale líbíly se mi o dost více. Hlavně za to co provedli v BL2 revolverům by měl někdo jít klečet na hrách *2*. A navíc jsem zatím na žádném videu z BL2 neviděl Glorious Havoc. Fňuk.
      Stejně se na tu hru těším. Už aby byly ty Vánoce.
      • Jason_dinAlt
        Z arzenálu dvojky mám taky lepší pocit než u jedničky. Podle mě rozšířili počet a tvary jednotlivých grafických komponent, ze kterých se zbraň generuje. A stále to pak vypadá "uvěřitelně". Mám pocit, že v jedničce měli pro revolver jeden model, který pak jen lehce genericky upravovali. Proto těch klasicky vypadajících revolverů je tam asi míň. Ale určitě jsem jich pár už měl. Celá zbraň je více masivní i v hlavňové i v pažbové části. Má to pak lehce furistický vzhled, ale tvar revolveru si to zachovává.
        Mají to nakombinované pěkně. Dokonce i některé odstřelovací pušky mají vyměnitelný bubínek po vzoru revolverů. Nebo jsem měl SMG zbraň, která měla zásobník ve tvaru rotujícího disku připevněném z boku. Vypadalo to trochu jako CD přehrávač.
        Modely zbraní se povedly také.
        • MrSanta
          Právě ten futuristický vzhled + spousty světýlek se mi osobně moc nelíbí. A navíc ty různá "křidýlka" co jsem viděl třeba na některých repeaterech...
          Revolvery měly v jednotce 5 základních verzí pro každou z pěti částí. Do toho nepočítám barvy a puškohledy. Teď je mám docela nakoukané, zrovna valím playthrough 2 s gunslinger Mordecaiem (je to ukrutnej masomlejnek *15*) a používám takřka výhradně revolvery. Ty se mi v BL1 zdají větší a zlověstnější.
          Mám raději jednoduchost jednotky (myšleno u modelů zbraní), ve dvojce to na mě působí přeplácaně. Zatím mám dojmy pouze z walktrhough na YT, při samotném hraní to možná ani nebudu vnímat.
          Burst fire when zoomed u revolverů je, řekl bych, pořádný krok vedle. Doufám, že to nemají všechny revolvery.
          • Jason_dinAlt
            Ty statistiky zbraní jsou podle mě úplně náhodně generovaný. Podle nějakých vah v závislosti na levelu a typu zbraně samozřejmě. Takže burst při zoomu může mít snad skoro každá zbraň. Prostě si během hry musíš počkat až ti dropne něco, co ti nejlíp sedne. A to je jeden z pilířů na kterém tahle hra (a ostaní Diablo style hry) stojí - průběžné nacházení stále lepších a lepších itemů.
  • Já jsem jedničku nehrál, teď mám nový noťas a tohle by mi šlo, jenže se mi už od pohledu nelíbí tem komiksový (nebo co to je) vizuál... nějak se mi to ani nechce zkoušet kvůlil tomu. Tak si pořád říkám, proč to "všude" dostává 8čky nebo i 9 dokonce... co je na tom tak vyjímečného, jestli nedělám chybu, třeba by mě to vtáhlo... ikdyž nevím jak když se mi to nelíbí už teď jak to celý vypadá :(
    • Vyjimecne hry nevychazeji. Je to proste jen lepsi hra nez spousta dalsich. Kdyby se hodnotila jen vyjimecnost, hry nad 7/10 by dnes prakticky nebyly.

Ale divit se, ze to dostava osmicky a devitky jen proto, ze to vypada tak, jak to vypada? To jsi me tedy pobavil.
  • To je zase diskuze na úrovni. *11*
    • Zjistil jsem, že to tu funguje stylem "Kdo má jiný názor než fanboy kids, dostane mínus."
    • Jason_dinAlt
      Tady je to celkem ještě v pohodě. Sem tam se člověk dozví z diskuse i něco zajímavého a opravdu k tématu.
      Daleko horší to bývá u diskusí na zpravodajských serverech. To je panečku sbírka toho nejhoršího odpadu, co jsme schopni vyprodukovat. Internetová kanalizace.
    • Tady je to vzdy takove.
  • Sem asi divnej ale já sem na to v čem je kouzlo téhle hry ani napodruhé nepřišel.V singlu je to jen velmi průměrná střílečka s velmi stereotypní herní náplní jejíž jediným kladem je jakž takž otevřený herní svět.Cell shadovou grafiku již dnes za nic zvlášt neotřelého nepovažuji,příběh a svět zrovna originalitou také nehýří...
  • Děkuju Lukáši, bezva video-recenze! Moc se mi líbila.
  • Přijde mi, že kvalita videorecenzí klesá. Ono už se tomu ani nedá říkat video recenze jako spíš video k recenzi. Čekal bych hodnocení toho, co ve hře najdu, co se povedlo/nepovedlo. Ne popis hry, kde zjistím, že všechno, co bylo v jedničce (kterou sem sice hrál ale dost dváno), tam je ale nějak vylepšený (většinou se ale recenzent nezmíní, co se vylepšilo nebo změnilo, takže to je jen tlachání o ničem).
    • souhlas. uz radoby vtipna "video recenze" na moh warfigter byla ukrutne trapna a jeji autor s pouze zakladnim vzdelanim si myslel, jak tim rozesmeje plno blbecku a pritom to byl trapas nad trapas. *11*
      • Inquisitor
        To si Lukáš tou základkou naběhl. Teď to budou všichni mindrákové ještě deset let vytahovat.
      • Veskoslav
        Nechápu, proč vyzdvihuješ to, že autor má jenom základní vzdělání. Přitom jeho písemný projev je 100krát lepší než ten tvůj, kdy nejsi schopen psát ani s diakritikou (dá se to omluvit psaním z telefonu) a ani nedokážeš napsat velké písmeno na začátku věty. A určitě máš něco více jak základní vzdělání. A myslím, že spíše Tebe ostatní považují za blbečka, co si myslí, že je vtipný. Spíše trapný......

P.S: Napsat "s pouze základním vzděláním" místo "pouze se základním vzděláním" jasně ukazuje, že papír na to, že máš nějaké vzdělání, není všechno.....V tvém případě určitě.
        • Diakritika ani velká písmena mi nedělají problém (vidíš?), ale aby na korektnost mého pravopisu poukazoval někdo, kdo ve větě "dá se to omluvit psaním s telefonu" napsal "S" místo "Z", tak to mě dokáže vždycky solidně nasr*t. Takže jsi tu za blbečka i ty.
          • Diakritika a velká písmena ti možná problém nedělají, ale tvá demence ano.
            • *1*
            • Ten co má velice široký rozhled se nám ozval :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Drtimlam
            A pán se probudil. Poprvé v životě napsal normálně příspěvek. A ty se divíš, že do tebe Veskoslav pičuje? Když ty sám poukazuješ na vzdělání a píšeš, jak ovčák po lobotomii mozku. I když to S/Z by si mohl u toho telefonu hlídat...I když není nic jednoduššího než to pak opravit. Ale co je jedna chyba s těmi tvými, povětšinou naprosto debilními. Od slovosledu, až po srozumitelnost.
          • Veskoslav
            Jistě jsem, moje chyba, že jsem si to po sobě celé nepřečetl, ale já nepoukazuji na vzdělání jiného;)A když Tě to dokáže nasrat, proč pičuješ do jiných, když sám pak píšeš jako diletant?
          • Magister_Peditum
            Neboj, na tebe stejně nemá. *2*
  • Tak jedničku jsem nehrál, ale dvojku hraji stále teď, neboť jsem ještě příběhovou linku nedohrál a má herní doba se blíží k nějakým desítkám hodin, hraji i vedlejší mise, kterých je tam cca 110. Jsem už u skoro u konce hry (zbývá pár desítek hodin :D) a hra už mě nebaví, chci ji jenom dohrát abych věděl jak skončí příběh, neboť je dobrý a hry většinou dohraji. Hrát tuhle hru v partě musí být o hodně lepší a hodnocení bych ještě zdvihl na 12.
  • misho8723
    Jednotka mňa osobne až tak nezaujala.. hlavne bolo na nej vidno, že je robená tak, že najlepšie si ju človek vychutná s kamarátmi.. singleplayer bol nič moc.. ale táto dvojka je úplne ale úplne niečo iné.. krásna grafika, perfektné postavy, výborná hrateľnosť, humor, tony hlavných a vedľajších misií, Claptrap, zábavný singleplayer, rôznorodosť nepriateľov, tona lootu, a stereotypné to začalo byť trochu až po viac ako 50 hodinách.. čo je udivujúce.. samozrejme, hra je stále najlepšia, keď ju človek hrá s kamarátmi, ale tentokrát je singleplayer fakt skvele vyvážený a zábavný.. takto majú vypadať pokračovania.. tá 9 na konci je fakt zaslúžená.. len krátka videorecenzia.. ale inak skvelá..a tá sa aj ospravedlniť aj tá chyba pri mene Handsome Jacka :)
    • Když jsme u toho, navazuje nějak B2 na B1?
  • odpovidam Martymu

Ja treba prestal hrat hry. Zajima me tak 1 komercni hra za rok. Zazitek, ktery nabidl fallout 2 se uz dlouho neobjevil. Pro srovnani si muzete porovnat xcom enemy unknown a jeho duchovniho predchudce.

myslim, ze kvalita a originalita se ztraci, muzete se do me pustit supi
    • Robotron3
      Tohle se rikalo uz od te doby, co jsem zacal hrat hry na svy 286.
      • Robotron3
        No jen si minuskujte, ale je to fakt srandovni, ty leta poslouchat porad to same a divit se, kdy vlastne ta skvela doba byla, co vychazela jedna pecka za druhou? Kdyz jsem zacal hrat na prvnich PC, tak uz hry byly jen o grafice, uz to nemelo zadnou originialitu, uz se jen kopirovalo, protoze ty nejvetsi pecky prece vznikaly na ZX Spectrum. Pak kdyz byly vykonnejsi PC co zvladly 3D grafiku, tak uz ty hry taky nestaly za nic, protoze nejlepsi byla preci Amiga to byl ten zlaty cas videoher 16bity. Kdyz se zacly delat hry pod Windows a s 3D akceleraci, tak zase uz to bylo jen o grafice a zadna originalita, protoze zlata era byla preci v MS-DOSu a ted uz jsou hry jen o komerci, grafice a kopiich kopii. Je mi 34 let, hraju od detstvi, ale mam pocit, ze jsem tu zlatou eru nikdy nezazil, protoze pokazdy byla nekde jinde, nez sem byla ja :)
    • Ja se jen tak ptal. Fallout 1 je ma nejoblibenejsi hra (spolecne se dvojkou, prvnim Deus Exem a tretim Splinter Cellem), ale jsem schopny se bavit i u her jako je Borderlands. Originalita se nevytraci, jen se o ni vice stara indie scena, protoze u velkych titulu se nikomu nechce prilis riskovat. Jsou v tom preci jen miliony dolaru. A je take logicke, ze je dnes tezsi neco noveho vymyslet a nepriblizit se jiz drive pouzitemu.
  • Ja sa uz tesim na Grygarove video-recky tak, ako naka zena v pokrocilom veku na novy diel Esmeraldy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit