-
Zjistil jsem, že to tu funguje stylem "Kdo má jiný názor než fanboy kids, dostane mínus."
-
Ty statistiky zbraní jsou podle mě úplně náhodně generovaný. Podle nějakých vah v závislosti na levelu a typu zbraně samozřejmě. Takže burst při zoomu může mít snad skoro každá zbraň. Prostě si během hry musíš počkat až ti dropne něco, co ti nejlíp sedne. A to je jeden z pilířů na kterém tahle hra (a ostaní Diablo style hry) stojí - průběžné nacházení stále lepších a lepších itemů.
-
Právě ten futuristický vzhled + spousty světýlek se mi osobně moc nelíbí. A navíc ty různá "křidýlka" co jsem viděl třeba na některých repeaterech...
Revolvery měly v jednotce 5 základních verzí pro každou z pěti částí. Do toho nepočítám barvy a puškohledy. Teď je mám docela nakoukané, zrovna valím playthrough 2 s gunslinger Mordecaiem (je to ukrutnej masomlejnek *15*) a používám takřka výhradně revolvery. Ty se mi v BL1 zdají větší a zlověstnější.
Mám raději jednoduchost jednotky (myšleno u modelů zbraní), ve dvojce to na mě působí přeplácaně. Zatím mám dojmy pouze z walktrhough na YT, při samotném hraní to možná ani nebudu vnímat.
Burst fire when zoomed u revolverů je, řekl bych, pořádný krok vedle. Doufám, že to nemají všechny revolvery. -
Z arzenálu dvojky mám taky lepší pocit než u jedničky. Podle mě rozšířili počet a tvary jednotlivých grafických komponent, ze kterých se zbraň generuje. A stále to pak vypadá "uvěřitelně". Mám pocit, že v jedničce měli pro revolver jeden model, který pak jen lehce genericky upravovali. Proto těch klasicky vypadajících revolverů je tam asi míň. Ale určitě jsem jich pár už měl. Celá zbraň je více masivní i v hlavňové i v pažbové části. Má to pak lehce furistický vzhled, ale tvar revolveru si to zachovává.
Mají to nakombinované pěkně. Dokonce i některé odstřelovací pušky mají vyměnitelný bubínek po vzoru revolverů. Nebo jsem měl SMG zbraň, která měla zásobník ve tvaru rotujícího disku připevněném z boku. Vypadalo to trochu jako CD přehrávač.
Modely zbraní se povedly také. -
Já dostanu dvojku až pod smrk, tak si teď projíždím znova jednotku, abych nebyl tak smutný *1*.
Jedna věc se mi na dvojce nezdá už teď jsou modely zbraní a funkce u některých zbraní. V BL1 sice bylo modelů asi míň, ale líbíly se mi o dost více. Hlavně za to co provedli v BL2 revolverům by měl někdo jít klečet na hrách *2*. A navíc jsem zatím na žádném videu z BL2 neviděl Glorious Havoc. Fňuk.
Stejně se na tu hru těším. Už aby byly ty Vánoce. -
Hrál jsem jedničku a teď hraji i dvojku. A přesně jak říkal v té video-recezni. Nic extra nového tam není, ale téměř každý aspekt hry je nějakým způsobem dobře vylepšený.
Mám to štěstí, že komixová grafika mě nijak neuráží a pěkně se tam hodí.
Po několika desítkách hodin mohu s klidem říct, že za ty čtyři stokoruny to rozhodně stojí a v žádném případě nelituji.
Rozhodně doporučuji vyzkoušet. -
Tady je to celkem ještě v pohodě. Sem tam se člověk dozví z diskuse i něco zajímavého a opravdu k tématu.
Daleko horší to bývá u diskusí na zpravodajských serverech. To je panečku sbírka toho nejhoršího odpadu, co jsme schopni vyprodukovat. Internetová kanalizace. -
To si Lukáš tou základkou naběhl. Teď to budou všichni mindrákové ještě deset let vytahovat.
-
Tady je to vzdy takove.
-
Vyjimecne hry nevychazeji. Je to proste jen lepsi hra nez spousta dalsich. Kdyby se hodnotila jen vyjimecnost, hry nad 7/10 by dnes prakticky nebyly.
Ale divit se, ze to dostava osmicky a devitky jen proto, ze to vypada tak, jak to vypada? To jsi me tedy pobavil. -
Já jsem jedničku nehrál, teď mám nový noťas a tohle by mi šlo, jenže se mi už od pohledu nelíbí tem komiksový (nebo co to je) vizuál... nějak se mi to ani nechce zkoušet kvůlil tomu. Tak si pořád říkám, proč to "všude" dostává 8čky nebo i 9 dokonce... co je na tom tak vyjímečného, jestli nedělám chybu, třeba by mě to vtáhlo... ikdyž nevím jak když se mi to nelíbí už teď jak to celý vypadá :(
-
To je zase diskuze na úrovni. *11*
-
My po sobe hazeli sutry a klackama sme se mlatili. Dokonce sme brali rukojmí a ty sme mucili :D Kua to byly valky aspon
-
*1*
-
Ten co má velice široký rozhled se nám ozval :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
Já myslím že na low to dáš stopro popřípadě sniž rozlišení třeba na 1280x720 *4*
-
Sem asi divnej ale já sem na to v čem je kouzlo téhle hry ani napodruhé nepřišel.V singlu je to jen velmi průměrná střílečka s velmi stereotypní herní náplní jejíž jediným kladem je jakž takž otevřený herní svět.Cell shadovou grafiku již dnes za nic zvlášt neotřelého nepovažuji,příběh a svět zrovna originalitou také nehýří...
-
Diakritika a velká písmena ti možná problém nedělají, ale tvá demence ano.
-
A pán se probudil. Poprvé v životě napsal normálně příspěvek. A ty se divíš, že do tebe Veskoslav pičuje? Když ty sám poukazuješ na vzdělání a píšeš, jak ovčák po lobotomii mozku. I když to S/Z by si mohl u toho telefonu hlídat...I když není nic jednoduššího než to pak opravit. Ale co je jedna chyba s těmi tvými, povětšinou naprosto debilními. Od slovosledu, až po srozumitelnost.
-
Jistě jsem, moje chyba, že jsem si to po sobě celé nepřečetl, ale já nepoukazuji na vzdělání jiného;)A když Tě to dokáže nasrat, proč pičuješ do jiných, když sám pak píšeš jako diletant?