Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi, že kvalita videorecenzí klesá. Ono už se tomu ani nedá říkat video recenze jako spíš video k recenzi. Čekal bych hodnocení toho, co ve hře najdu, co se povedlo/nepovedlo. Ne popis hry, kde zjistím, že všechno, co bylo v jedničce (kterou sem sice hrál ale dost dváno), tam je ale nějak vylepšený (většinou se ale recenzent nezmíní, co se vylepšilo nebo změnilo, takže to je jen tlachání o ničem).
    • souhlas. uz radoby vtipna "video recenze" na moh warfigter byla ukrutne trapna a jeji autor s pouze zakladnim vzdelanim si myslel, jak tim rozesmeje plno blbecku a pritom to byl trapas nad trapas. *11*
      • Inquisitor
        To si Lukáš tou základkou naběhl. Teď to budou všichni mindrákové ještě deset let vytahovat.
      • Veskoslav
        Nechápu, proč vyzdvihuješ to, že autor má jenom základní vzdělání. Přitom jeho písemný projev je 100krát lepší než ten tvůj, kdy nejsi schopen psát ani s diakritikou (dá se to omluvit psaním z telefonu) a ani nedokážeš napsat velké písmeno na začátku věty. A určitě máš něco více jak základní vzdělání. A myslím, že spíše Tebe ostatní považují za blbečka, co si myslí, že je vtipný. Spíše trapný......

P.S: Napsat "s pouze základním vzděláním" místo "pouze se základním vzděláním" jasně ukazuje, že papír na to, že máš nějaké vzdělání, není všechno.....V tvém případě určitě.
        • Diakritika ani velká písmena mi nedělají problém (vidíš?), ale aby na korektnost mého pravopisu poukazoval někdo, kdo ve větě "dá se to omluvit psaním s telefonu" napsal "S" místo "Z", tak to mě dokáže vždycky solidně nasr*t. Takže jsi tu za blbečka i ty.
          • Diakritika a velká písmena ti možná problém nedělají, ale tvá demence ano.
            • *1*
            • Ten co má velice široký rozhled se nám ozval :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Drtimlam
            A pán se probudil. Poprvé v životě napsal normálně příspěvek. A ty se divíš, že do tebe Veskoslav pičuje? Když ty sám poukazuješ na vzdělání a píšeš, jak ovčák po lobotomii mozku. I když to S/Z by si mohl u toho telefonu hlídat...I když není nic jednoduššího než to pak opravit. Ale co je jedna chyba s těmi tvými, povětšinou naprosto debilními. Od slovosledu, až po srozumitelnost.
          • Veskoslav
            Jistě jsem, moje chyba, že jsem si to po sobě celé nepřečetl, ale já nepoukazuji na vzdělání jiného;)A když Tě to dokáže nasrat, proč pičuješ do jiných, když sám pak píšeš jako diletant?
          • Magister_Peditum
            Neboj, na tebe stejně nemá. *2*
  • no tak si zase zaremcam na prehravac videi.. dlouho se mi nestalo ze by mi nestihalo nacitat.. tady se to deje casto- a cekani na "play" znak nez se u videa nacte je taky otazka klidne i 10ti vterin.. pak i ty youtube videa co nejdou zvetsit a stejne si je teda musim znovu otevrit v yt tomu dodavaji korunu.. chlapi neco s tim zkuste udelat! tohle je bida
  • PreidaQ
    Jenom mě trklo do oka (ucha): hlavní záporák se jmenuje Lucky Jack? Podle mě to byl Handsome Jack.
    • Tak, tak, jmenoval sa Handsome Jack.
      • janchor
        Mea culpa! Asi se mi to v palici překřížilo s Masterem & Commanderem..
        • Tak úžasnej záporák a ty si ani nezapamatuješ jeho jméno... chudák Jack *3* .
          • janchor
            To má za toho koně!
  • To je zase diskuze na úrovni. *11*
    • Zjistil jsem, že to tu funguje stylem "Kdo má jiný názor než fanboy kids, dostane mínus."
    • Jason_dinAlt
      Tady je to celkem ještě v pohodě. Sem tam se člověk dozví z diskuse i něco zajímavého a opravdu k tématu.
      Daleko horší to bývá u diskusí na zpravodajských serverech. To je panečku sbírka toho nejhoršího odpadu, co jsme schopni vyprodukovat. Internetová kanalizace.
    • Tady je to vzdy takove.
  • misho8723
    Jednotka mňa osobne až tak nezaujala.. hlavne bolo na nej vidno, že je robená tak, že najlepšie si ju človek vychutná s kamarátmi.. singleplayer bol nič moc.. ale táto dvojka je úplne ale úplne niečo iné.. krásna grafika, perfektné postavy, výborná hrateľnosť, humor, tony hlavných a vedľajších misií, Claptrap, zábavný singleplayer, rôznorodosť nepriateľov, tona lootu, a stereotypné to začalo byť trochu až po viac ako 50 hodinách.. čo je udivujúce.. samozrejme, hra je stále najlepšia, keď ju človek hrá s kamarátmi, ale tentokrát je singleplayer fakt skvele vyvážený a zábavný.. takto majú vypadať pokračovania.. tá 9 na konci je fakt zaslúžená.. len krátka videorecenzia.. ale inak skvelá..a tá sa aj ospravedlniť aj tá chyba pri mene Handsome Jacka :)
    • Když jsme u toho, navazuje nějak B2 na B1?
  • Hlaska s plastikovymi pistolkami prilakala do pokoje i spolubydlu...kdo todle nedelal :D lepici paska a jedem *2*
    • Coffin.Corner
      Nejlepší ultimátní zbraně byly z lega, resp. z jeho kopií *1*
      • Co tam po legu, to z baraku nesmelo von. Klacek do ruky, a cim vacsi, tym ultmatnejsia heavy zbran. Dodnes si pametam, ako keby to bolo vcera, znepriatelene grupy s pistolkami / puskami a zrazu sa z krovi se vystrci jeden co ma v rukach metrove poleno s neuvertelnym zvukom rotacaku mixovaneho s raketometom, tak vsetko instantne mrtve v okruhu 1 km. Nikdy pred ani potom, som nevidel take jednoznacne uznanie porazky v tychto imaginarnych vojnach.
        • My po sobe hazeli sutry a klackama sme se mlatili. Dokonce sme brali rukojmí a ty sme mucili :D Kua to byly valky aspon
  • Keyz
    Gunzerker + dvě brokovice to je strašná šílenost.
    Škoda,že ve hře nefunguje strach nepřátel.Vidět malou kouli jak se řítí rychlostí blesku a má dvě brokovnice tak bych se raději vypařil. *15*
  • No zasmál jsem se... ale jelikož mě nebavil B1, tak pochybuju, že bych uspěl tady. Možná za nějakou dobu, až výjde nějaká kompletní edice za pár EUR na steamu.
  • odpovidam Martymu

Ja treba prestal hrat hry. Zajima me tak 1 komercni hra za rok. Zazitek, ktery nabidl fallout 2 se uz dlouho neobjevil. Pro srovnani si muzete porovnat xcom enemy unknown a jeho duchovniho predchudce.

myslim, ze kvalita a originalita se ztraci, muzete se do me pustit supi
    • Robotron3
      Tohle se rikalo uz od te doby, co jsem zacal hrat hry na svy 286.
      • Robotron3
        No jen si minuskujte, ale je to fakt srandovni, ty leta poslouchat porad to same a divit se, kdy vlastne ta skvela doba byla, co vychazela jedna pecka za druhou? Kdyz jsem zacal hrat na prvnich PC, tak uz hry byly jen o grafice, uz to nemelo zadnou originialitu, uz se jen kopirovalo, protoze ty nejvetsi pecky prece vznikaly na ZX Spectrum. Pak kdyz byly vykonnejsi PC co zvladly 3D grafiku, tak uz ty hry taky nestaly za nic, protoze nejlepsi byla preci Amiga to byl ten zlaty cas videoher 16bity. Kdyz se zacly delat hry pod Windows a s 3D akceleraci, tak zase uz to bylo jen o grafice a zadna originalita, protoze zlata era byla preci v MS-DOSu a ted uz jsou hry jen o komerci, grafice a kopiich kopii. Je mi 34 let, hraju od detstvi, ale mam pocit, ze jsem tu zlatou eru nikdy nezazil, protoze pokazdy byla nekde jinde, nez sem byla ja :)
    • Ja se jen tak ptal. Fallout 1 je ma nejoblibenejsi hra (spolecne se dvojkou, prvnim Deus Exem a tretim Splinter Cellem), ale jsem schopny se bavit i u her jako je Borderlands. Originalita se nevytraci, jen se o ni vice stara indie scena, protoze u velkych titulu se nikomu nechce prilis riskovat. Jsou v tom preci jen miliony dolaru. A je take logicke, ze je dnes tezsi neco noveho vymyslet a nepriblizit se jiz drive pouzitemu.
  • Díky za pohodovou videorecenzi. ^_^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit