Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je nejaka kreslena hovadina? to mi jiste pujde na mem iphone 5 64 GB kterej jinak stal 20 000 *5*
    • 20000 čeho,yenů?Tak to si na čokoladovým iphonu z japonské tržnice kámo nic nezahraješ *3* *1*
    • Tak to seš socka já bych za 20 000,- nekoupil ani kalkulačku. Přece nebudu kupoavat také šunty
    • :) no je proste dobré vediet, že rodičia stále svoje deti milujú:)
    • smejki
      nepůjde, to je ta<>prdel
    • Za ty prachy bych si radeji koupil jidlo zaplatil elektrinu a vlozil to na stavebko vsak az budes pracovat (s nejvetsi pravdepodobnosti ale budes brat davky - protoze dnesni chudacci nemaji snahu makat) poznas ze nikomu jen tak nevybuchne tobolka od premiry bankovek uvnitr
    • Veskoslav
      Maminka koupila, co?:)A i na trolling slabé:)
    • je skvelé vedieť, že na Games sa občas zastavia deti ktoré sa radi pochvália s tým že im rodičia kupili telefon za 20 000 kč... zavidim ti
  • Som rád, že Grygar si po posledných recenziach vzal pripomienky k srdcu a spravil opat slušnú videorecenziu.
  • Malleth
    Nechápu jak může něco tak repetetivního dostávat devítky.
    • Bohuzel musim souhlasit. Mel jsem stejny pocit z jednicky a dvojka je co se repetetivnosti tyce na tom dost podobne.
      • Malleth
        A to je škoda. Prvních zhruba 5 hodin sem si užíval, ale pak mi to přišlo jako ztráta času.
        Kdyby alespoň ty skilly nějak zásadně měnily hratelnost tím že by přidávali nový možnosti, bylo by to o něčem jiným.
        • Mozna zkusit ten COOP ale nejakou zasadni touhu se k tomu vracet uz stejne nemam.
          • Malleth
            Já to právě hrál v co-opu
            • Malleth
              Nemám pocit že by změna v míře nebo typu zranění, kadenci, velikosti zásobníku apod. diametrálně měnila hratelnost, narozdíl skillů v diablu. Museli by ty zbraně udělat rozmanitější jako například v Resistance, nebo v Ratchetovi a Clankovi.
            • Diablo je podobne repetitivni. V Borderlands nahrazuji skilly zbrane. Zatimco v Diablu je to o tom mit co nejlepsi zbran, ktera ale slouzi jen pro upravutvych statistiky v boji (hratelnost zustava stejna, vyjimkou mezi diablovkami je Path of Exile), zde zbrane diametralne meni hratelnost hry. Borderlands se nijak zvlast nelisi v repetitivnosti od jinych strilecek. Jen ta variabilita je v Borderlands mnohem vetsi.
            • Malleth
              To vcelku jo, ale Diablo má pravě ty nový schopnosti na který se člověk můžě těšit a dávaj mu novej prostor k experimentování.
            • Tak to uz pak fakt nevim a pritom se mi FPS Diablo zda jako opravdu skvelej napad.
  • Pro mě co se hratelnosti týká, dost nudná hra. A ta grafika pro předškoláky, která je samozřejmě "stylová", tomu taky moc nepřidá.
    • Si jen rozmazleny fracek, ktery tomu ani za mak nerozumi *12*
  • Já jsem jedničku nehrál, teď mám nový noťas a tohle by mi šlo, jenže se mi už od pohledu nelíbí tem komiksový (nebo co to je) vizuál... nějak se mi to ani nechce zkoušet kvůlil tomu. Tak si pořád říkám, proč to "všude" dostává 8čky nebo i 9 dokonce... co je na tom tak vyjímečného, jestli nedělám chybu, třeba by mě to vtáhlo... ikdyž nevím jak když se mi to nelíbí už teď jak to celý vypadá :(
    • Vyjimecne hry nevychazeji. Je to proste jen lepsi hra nez spousta dalsich. Kdyby se hodnotila jen vyjimecnost, hry nad 7/10 by dnes prakticky nebyly.

Ale divit se, ze to dostava osmicky a devitky jen proto, ze to vypada tak, jak to vypada? To jsi me tedy pobavil.
  • residentevilfans
    kratka,spatna videorecenze pro nekoho kdo nehral jednicku malo informaci na koupi!
    • na co takovouhle hru kupovat? jen se ptam, nejde o trolling. *12*
  • Jela by tato game nějak rozumně na noťasu, DC 2 GHZ, 4 GB Ram, a HD Ati 5470 512 MB na rozliško 1336 x 768 ??? Zkoušel to někdo rozchodit na noťasech?
    • Mně osobně přijde, že B2 jsou lépe optimalizovány než B1. Jedničku jsem na max nedal bez kousání a teď ve dvojce mám všechno na max a jede to dobře. Takže bych to možná i zkusil *3*
    • Já to hrál na noťasu s konfigurací AMD N950 2.1 ghz čtyřjádro,4gb ram ati 5650 a v rozlišení v 1366x768 na plný detaily krom stínů myslím na medium a bez vyhlázování a měl jsem okolo 35-45fps *4*
      • Tak 4jádro dá víc výkonu a i ta grafárna je silnější , tak na low by to mohlo jet, a podle screenů se na low detaily dá i koukat :D *4*
        • Já myslím že na low to dáš stopro popřípadě sniž rozlišení třeba na 1280x720 *4*
  • Veskoslav
    Pro koho byla lepší parta? Ta v 1. díle nebo ta v 2. díle?:) Já bych je spíše zkombinoval:)
  • cim primitivnejsi zabava tim lip, navic v hnusne grafice. proč nemuzou udelat v dnesni dobe neco jako fallout 2, zato diablovek a strilecek je plna prd..l. kazdy necht si odovi sam
    • Co vubec takovy jako ty dela v soucasnosti na hernim webu? Jakto, ze jsi do dneska neprestal hrat hry?
  • Tak jedničku jsem nehrál, ale dvojku hraji stále teď, neboť jsem ještě příběhovou linku nedohrál a má herní doba se blíží k nějakým desítkám hodin, hraji i vedlejší mise, kterých je tam cca 110. Jsem už u skoro u konce hry (zbývá pár desítek hodin :D) a hra už mě nebaví, chci ji jenom dohrát abych věděl jak skončí příběh, neboť je dobrý a hry většinou dohraji. Hrát tuhle hru v partě musí být o hodně lepší a hodnocení bych ještě zdvihl na 12.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit