Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Neboj, na tebe stejně nemá. *2*
  • Diakritika ani velká písmena mi nedělají problém (vidíš?), ale aby na korektnost mého pravopisu poukazoval někdo, kdo ve větě "dá se to omluvit psaním s telefonu" napsal "S" místo "Z", tak to mě dokáže vždycky solidně nasr*t. Takže jsi tu za blbečka i ty.
  • Veskoslav
    Nechápu, proč vyzdvihuješ to, že autor má jenom základní vzdělání. Přitom jeho písemný projev je 100krát lepší než ten tvůj, kdy nejsi schopen psát ani s diakritikou (dá se to omluvit psaním z telefonu) a ani nedokážeš napsat velké písmeno na začátku věty. A určitě máš něco více jak základní vzdělání. A myslím, že spíše Tebe ostatní považují za blbečka, co si myslí, že je vtipný. Spíše trapný......

P.S: Napsat "s pouze základním vzděláním" místo "pouze se základním vzděláním" jasně ukazuje, že papír na to, že máš nějaké vzdělání, není všechno.....V tvém případě určitě.
  • Boom
    Hrej si raději svoje GTA, chlapečku. Co jsem tak četla, tak jsi ani jednou nereagoval ke článku. Všchny tvoje příspěvky směřovaly buď k urážkám Veskoslava nebo k urážkám někoho jiného. Jsi docela ubožák, trol, co ničí diskuze.
  • Mně osobně přijde, že B2 jsou lépe optimalizovány než B1. Jedničku jsem na max nedal bez kousání a teď ve dvojce mám všechno na max a jede to dobře. Takže bych to možná i zkusil *3*
  • Drtimlam
    No nevím, kdo taky opět začal vyzývat Veskoslava. On to nebyl. Ty jsi na něm nějak závislý. Neustále ho všude vyzdvihuješ, reaguješ na něj pokaždé. Že by láska? Za to se stydět nemusíš, ale nadáváním ho nejspíš nedokážeš sbalit:)
  • Mato1987
    koho to zase čerty nesú, kto tu spomínal teba, ty neštastník uplakaný ? *13*
  • Když jsme u toho, navazuje nějak B2 na B1?
  • Drtimlam
    Nezapomeň si dát +, aby jsi byl spokojený. Ale počkej příště trochu déle než sekundu po dopsání příspěvku;)
  • Mato1987
    tak pekný človek a tak sa ví doiebať :D
  • Mato1987
    zase sa urážaš, veď sa už odraz a sklapni *12*
  • souhlas. uz radoby vtipna "video recenze" na moh warfigter byla ukrutne trapna a jeji autor s pouze zakladnim vzdelanim si myslel, jak tim rozesmeje plno blbecku a pritom to byl trapas nad trapas. *11*
  • Robotron3
    No jen si minuskujte, ale je to fakt srandovni, ty leta poslouchat porad to same a divit se, kdy vlastne ta skvela doba byla, co vychazela jedna pecka za druhou? Kdyz jsem zacal hrat na prvnich PC, tak uz hry byly jen o grafice, uz to nemelo zadnou originialitu, uz se jen kopirovalo, protoze ty nejvetsi pecky prece vznikaly na ZX Spectrum. Pak kdyz byly vykonnejsi PC co zvladly 3D grafiku, tak uz ty hry taky nestaly za nic, protoze nejlepsi byla preci Amiga to byl ten zlaty cas videoher 16bity. Kdyz se zacly delat hry pod Windows a s 3D akceleraci, tak zase uz to bylo jen o grafice a zadna originalita, protoze zlata era byla preci v MS-DOSu a ted uz jsou hry jen o komerci, grafice a kopiich kopii. Je mi 34 let, hraju od detstvi, ale mam pocit, ze jsem tu zlatou eru nikdy nezazil, protoze pokazdy byla nekde jinde, nez sem byla ja :)
  • Děkuju Lukáši, bezva video-recenze! Moc se mi líbila.
  • Robotron3
    Tohle se rikalo uz od te doby, co jsem zacal hrat hry na svy 286.
  • Přijde mi, že kvalita videorecenzí klesá. Ono už se tomu ani nedá říkat video recenze jako spíš video k recenzi. Čekal bych hodnocení toho, co ve hře najdu, co se povedlo/nepovedlo. Ne popis hry, kde zjistím, že všechno, co bylo v jedničce (kterou sem sice hrál ale dost dváno), tam je ale nějak vylepšený (většinou se ale recenzent nezmíní, co se vylepšilo nebo změnilo, takže to je jen tlachání o ničem).
  • Ja se jen tak ptal. Fallout 1 je ma nejoblibenejsi hra (spolecne se dvojkou, prvnim Deus Exem a tretim Splinter Cellem), ale jsem schopny se bavit i u her jako je Borderlands. Originalita se nevytraci, jen se o ni vice stara indie scena, protoze u velkych titulu se nikomu nechce prilis riskovat. Jsou v tom preci jen miliony dolaru. A je take logicke, ze je dnes tezsi neco noveho vymyslet a nepriblizit se jiz drive pouzitemu.
  • Tak jedničku jsem nehrál, ale dvojku hraji stále teď, neboť jsem ještě příběhovou linku nedohrál a má herní doba se blíží k nějakým desítkám hodin, hraji i vedlejší mise, kterých je tam cca 110. Jsem už u skoro u konce hry (zbývá pár desítek hodin :D) a hra už mě nebaví, chci ji jenom dohrát abych věděl jak skončí příběh, neboť je dobrý a hry většinou dohraji. Hrát tuhle hru v partě musí být o hodně lepší a hodnocení bych ještě zdvihl na 12.
  • misho8723
    Jednotka mňa osobne až tak nezaujala.. hlavne bolo na nej vidno, že je robená tak, že najlepšie si ju človek vychutná s kamarátmi.. singleplayer bol nič moc.. ale táto dvojka je úplne ale úplne niečo iné.. krásna grafika, perfektné postavy, výborná hrateľnosť, humor, tony hlavných a vedľajších misií, Claptrap, zábavný singleplayer, rôznorodosť nepriateľov, tona lootu, a stereotypné to začalo byť trochu až po viac ako 50 hodinách.. čo je udivujúce.. samozrejme, hra je stále najlepšia, keď ju človek hrá s kamarátmi, ale tentokrát je singleplayer fakt skvele vyvážený a zábavný.. takto majú vypadať pokračovania.. tá 9 na konci je fakt zaslúžená.. len krátka videorecenzia.. ale inak skvelá..a tá sa aj ospravedlniť aj tá chyba pri mene Handsome Jacka :)
  • Co tam po legu, to z baraku nesmelo von. Klacek do ruky, a cim vacsi, tym ultmatnejsia heavy zbran. Dodnes si pametam, ako keby to bolo vcera, znepriatelene grupy s pistolkami / puskami a zrazu sa z krovi se vystrci jeden co ma v rukach metrove poleno s neuvertelnym zvukom rotacaku mixovaneho s raketometom, tak vsetko instantne mrtve v okruhu 1 km. Nikdy pred ani potom, som nevidel take jednoznacne uznanie porazky v tychto imaginarnych vojnach.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit