Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Já to právě hrál v co-opu
  • Mozna zkusit ten COOP ale nejakou zasadni touhu se k tomu vracet uz stejne nemam.
  • janchor
    To má za toho koně!
  • Drtimlam
    Systém vláken mi nedovoluje reagovat na ty tvoje blbosti. Na to jsi ještě nepřišel? Nebo ti musím jako pologramotnému psát, že je to určené pro Tebe a že nereaguji na sebe?
  • na co takovouhle hru kupovat? jen se ptam, nejde o trolling. *12*
  • residentevilfans
    kratka,spatna videorecenze pro nekoho kdo nehral jednicku malo informaci na koupi!
  • Malleth
    A to je škoda. Prvních zhruba 5 hodin sem si užíval, ale pak mi to přišlo jako ztráta času.
    Kdyby alespoň ty skilly nějak zásadně měnily hratelnost tím že by přidávali nový možnosti, bylo by to o něčem jiným.
  • Keyz
    Gunzerker + dvě brokovice to je strašná šílenost.
    Škoda,že ve hře nefunguje strach nepřátel.Vidět malou kouli jak se řítí rychlostí blesku a má dvě brokovnice tak bych se raději vypařil. *15*
  • Mato1987
    šak ale nenadávaj si *7*
  • Drtimlam
    Takže ještě navíc i lhář? No to jsi to moc daleko nedopracoval;)

"darmo to tu budeš vysvetlovať zasranom, ktorý nemajú ani poňatia o tom čo tu tárajú."

Tvá vlastní slova;)
  • Pro mě co se hratelnosti týká, dost nudná hra. A ta grafika pro předškoláky, která je samozřejmě "stylová", tomu taky moc nepřidá.
  • Bohuzel musim souhlasit. Mel jsem stejny pocit z jednicky a dvojka je co se repetetivnosti tyce na tom dost podobne.
  • Malleth
    Nechápu jak může něco tak repetetivního dostávat devítky.
  • :) no je proste dobré vediet, že rodičia stále svoje deti milujú:)
  • Hlaska s plastikovymi pistolkami prilakala do pokoje i spolubydlu...kdo todle nedelal :D lepici paska a jedem *2*
  • Mato1987
    to sa mýliš, ja som nikomu nenadával, oni si nadávali sami *8*
  • smejki
    nepůjde, to je ta<>prdel
  • Tak úžasnej záporák a ty si ani nezapamatuješ jeho jméno... chudák Jack *3* .
  • Za ty prachy bych si radeji koupil jidlo zaplatil elektrinu a vlozil to na stavebko vsak az budes pracovat (s nejvetsi pravdepodobnosti ale budes brat davky - protoze dnesni chudacci nemaji snahu makat) poznas ze nikomu jen tak nevybuchne tobolka od premiry bankovek uvnitr
  • Veskoslav
    Maminka koupila, co?:)A i na trolling slabé:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit