Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tohle by se meli podivat kluci co delali Diablo 3... jejich monsta jsou proti tomu jak z detske knizky ze sveta Warcraftu.
    • a to je jako spatne? kazdy ma svuj styl. blizzard ma ten svuj, stejne tak jako tady kluci maj svuj. vyhoda je v tom, ze si muzes vybrat, podle toho co se tobe zrovna libi. takze tvuj koment nechapu
      • Chapej to tak ze mi jako velikemu fanouskovi prvnich dvou dilu stylizace tretiho dilu nesedla. Moznost volby chapu. U tohohle zanru ale zatim muzu maximalne volit predesle dily.
  • Myslíte, že je alespoň malá naděje, že Bloodborne vyjde někdy i na PC. Hry DS 1 a 2 mě upně dostaly.
    • TheGGG
      nevyjde trololo *3*
    • Oficiálně určitě ne, ale dej tomu tak 10 let a třeba se i začne pracovat na PS4 emulátoru pro PC...
      • Máte pravdu oba. Tak nějak jsem byl doteď zvyklý, že ty emulátory vycházely o dost později a vypadlo mě, že PS4 nemá nějakou tu speciální architekturu. Díky za upřesnění.
        Osobně mě akorát napadá, že pokud by to mělo vyjít někdy dříve, třeba za 5 let, tak bych se být vývojářem emulátoru celkem bál, že po mě půjde nas*aná Sony a nas*aný MS, kteří určitě nebudou rádi, že se jejich systémy a hry, do kterých investovali nehorázný prachy, emulují na platformě, ze které neuvidí ani dolar...
      • Ja se celkem tesim na to, jestli se nekomu podari z PS4 vysekat ten jejich OS a rozbehnout ho v nejakem virtualnim stroji, pripadne rovnou na fyzickem PC a pujdou pak hrat ty exkluzivky i na prumernem PC. Vzhledem k tomu, ze PS4 je defakto obycejne PC s upravenym FreeBSD s grafickou nadstavbou.
        No uvidime, kazdopadne nejaka emulace PS4 nebude tak slozita, jako jinych konzoli zalozenych na exotickych procesorech.
      • mno ... paradoxne PS4 "emulator" vyjde driv nez budeme mit dostatecne silny zelezo na emulovani PS3, bo se nebude muset resit rozdilna architektura :P
    • residentevilfans
      Doufam ze nikdy! Protoze rasa onanistu ,co vidi jen PC je na zbliti *11*! Mam objednanou Nightmare edici ,PC fasisti muzou zaplakat! *5* (ps. pro hejtry mam PC a hraju hry exluzivni pro tuto platformu)
      • pc fasisti *15* , k zbliti a rasa onanistu...uf, ale ty nejsi "hejtr" to ti ostatni jsou hejtři žejo? *1*
        • residentevilfans
          Nejsem hejtr! Jsem normalni PC hrac ,kterymu nevadi konzole. thx *15*
          • jseš spíš hlupák
          • Spíš sem jenom snažíš rozdmýchat flame, idiocie..
          • Mě taky nevadí konzole..právě nechápu tu věčnou válku..a nezlob se na mě, ale tvůj přízpěvek vyzněl přesně jako hlasickej hejt ala hnisavec atd., jinak nevím za co mi děkuješ..
            • residentevilfans
              Ja nemyslel hejt na normalni PC hrace ,ale na ty bazeranty co si hrajou na PC Master Race! *16*
    • Nějaká minimální šance je vždy, ale hry, které vyrábí Sony, nebo na nich aspoň spolupracuje, se ne PC obvykle nedostanou. Ale doufat můžeš.
  • Vojta_Ilavsky
    Spousta lidí obhajuje mechaniky a grafiku, že je to hardcore a ryzí atd., mně se zase zdá že se nechtěj s*át s animacema a všechno to zaplácali DOF jako v The Order, a herní mechaniky...
    Mně přijdou otřesný, Tobě zase luxusní. *2*
    • Tak ona je to otázka vkusu, každého baví něco. Sám chápu co na tom nemusí lidem sedět. Jen bych teda chtěl mít ten čas, chodit do diskuzí ke hrám, které mě nezaujaly a psát to u každé.. :D
      • no prave na to ma tady spousta lidi casu dost. bych chtel videt, v realnem svete kdyby si nekdo zasel treba do krouzku siti a zacal tam blit jaka je to nuda a ze ten gameplay stoji za hvno a ze nechape, jak tam muzou ti lidi sedet. zacal by jim nadavat a chtel by siti zakazat. no proste internet je timto velice specificky. v normalnim zivote, kdyz te neco nezajima, nebo nebavi, tak to nedelas a nezajimas se o to. nechodis na jejich schuzky a nerves jim do ksichtu ze ta jejich zaliba je na pikacu. ale kdyz se to tyka internetu a her, tak kdyz se zrovna tahle hra nelibi tobe tak je ohen na strese.
        • Vojta_Ilavsky
          Jenže tohle je, kluku jeden, portál o hrách, ne o Bloodborne...
          Jako když si na vejšce, vybereš si předměty, mě tadyten zrovna nebaví, tak upozornim, že je to na p*ču předmět, nechoďte tam. *3*
          • TheGGG
            nedělej, že jsi na VŠ kiddo *1* *1*
  • To dodge-ování (respektive strafe-ování do stran) mi přijde lehce úsměvné, ale beru, je to fantasy v nepříliš zajímavě vypadající hře, takže cajk.
    • nj kombat je naprosto nereálný
      • O realismus se tahle hra urcite nesnazi *3*
        Ale i presto me trochu irituje ten soubojovy system - veskery zadny tam neni videt *1* To bude zase "tlacitkovy festival" : Sekni, uhni, sekni, uhni, sekni, uhni a tak pokracovat az do vykuchani monstra..... - to neni zrovna zabavna mych "vlhkych" snu *1*
        I kdyz atmosferu to bude mit mozna dobrou *3*
  • Těch trailerů je již tolik,že mi dělá problém se jim vyhýbat, nechci znát celou hru aniž bych jí ještě nehrál, nesnáším spoilery
    • Jak ti to může dělat problémy? Vidím článek s nadpisem Bloodobrne, neklinu. Vidím video s nadpisem Bloodborne, nekliknu. Vidím fotku, písničku či erotické video, nepřekvapivě stejný postup...
      • nemužeš to brát tak doslova, to byla narážka hyporbolou na to, že je to tu pořád nějaké video článek ke hře a další informace a už jen titulní obrázek článku lehce prozrazuje podobu příšer, ovšem dle tvé reakce se budu řídit tvou radou a až uvidím tvuj přízpěvek tak nekliknu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit