Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těch trailerů je již tolik,že mi dělá problém se jim vyhýbat, nechci znát celou hru aniž bych jí ještě nehrál, nesnáším spoilery
    • Jak ti to může dělat problémy? Vidím článek s nadpisem Bloodobrne, neklinu. Vidím video s nadpisem Bloodborne, nekliknu. Vidím fotku, písničku či erotické video, nepřekvapivě stejný postup...
      • nemužeš to brát tak doslova, to byla narážka hyporbolou na to, že je to tu pořád nějaké video článek ke hře a další informace a už jen titulní obrázek článku lehce prozrazuje podobu příšer, ovšem dle tvé reakce se budu řídit tvou radou a až uvidím tvuj přízpěvek tak nekliknu
  • Vogon
    No, to chci vidět jak se jedna část herní obce popere s tím, že se ve hře zabijí ženy, které jsou tak hodné, že s vervou chtějí půjčit hráči své sekáčky na maso. Ale pravděpodobně to snesou, když snesli to, že v Dark Souls prakticky zabijíte lidi co mají alzheimera.
  • dle videa důstojné pokračování Dark Kotouls
  • Jack1947
    Ta příšera z hlavní stránky se spíše hodí do nějakého b hororu ne? do téhle stylizace mi moc tedy nesedí. *7*
  • Myslíte, že je alespoň malá naděje, že Bloodborne vyjde někdy i na PC. Hry DS 1 a 2 mě upně dostaly.
    • TheGGG
      nevyjde trololo *3*
    • Oficiálně určitě ne, ale dej tomu tak 10 let a třeba se i začne pracovat na PS4 emulátoru pro PC...
      • Máte pravdu oba. Tak nějak jsem byl doteď zvyklý, že ty emulátory vycházely o dost později a vypadlo mě, že PS4 nemá nějakou tu speciální architekturu. Díky za upřesnění.
        Osobně mě akorát napadá, že pokud by to mělo vyjít někdy dříve, třeba za 5 let, tak bych se být vývojářem emulátoru celkem bál, že po mě půjde nas*aná Sony a nas*aný MS, kteří určitě nebudou rádi, že se jejich systémy a hry, do kterých investovali nehorázný prachy, emulují na platformě, ze které neuvidí ani dolar...
      • Ja se celkem tesim na to, jestli se nekomu podari z PS4 vysekat ten jejich OS a rozbehnout ho v nejakem virtualnim stroji, pripadne rovnou na fyzickem PC a pujdou pak hrat ty exkluzivky i na prumernem PC. Vzhledem k tomu, ze PS4 je defakto obycejne PC s upravenym FreeBSD s grafickou nadstavbou.
        No uvidime, kazdopadne nejaka emulace PS4 nebude tak slozita, jako jinych konzoli zalozenych na exotickych procesorech.
      • mno ... paradoxne PS4 "emulator" vyjde driv nez budeme mit dostatecne silny zelezo na emulovani PS3, bo se nebude muset resit rozdilna architektura :P
    • residentevilfans
      Doufam ze nikdy! Protoze rasa onanistu ,co vidi jen PC je na zbliti *11*! Mam objednanou Nightmare edici ,PC fasisti muzou zaplakat! *5* (ps. pro hejtry mam PC a hraju hry exluzivni pro tuto platformu)
      • pc fasisti *15* , k zbliti a rasa onanistu...uf, ale ty nejsi "hejtr" to ti ostatni jsou hejtři žejo? *1*
        • residentevilfans
          Nejsem hejtr! Jsem normalni PC hrac ,kterymu nevadi konzole. thx *15*
          • jseš spíš hlupák
          • Spíš sem jenom snažíš rozdmýchat flame, idiocie..
          • Mě taky nevadí konzole..právě nechápu tu věčnou válku..a nezlob se na mě, ale tvůj přízpěvek vyzněl přesně jako hlasickej hejt ala hnisavec atd., jinak nevím za co mi děkuješ..
            • residentevilfans
              Ja nemyslel hejt na normalni PC hrace ,ale na ty bazeranty co si hrajou na PC Master Race! *16*
    • Nějaká minimální šance je vždy, ale hry, které vyrábí Sony, nebo na nich aspoň spolupracuje, se ne PC obvykle nedostanou. Ale doufat můžeš.
  • nekde jsem četl že hráči kteri hrají depresivní hry maji nejakou duševní poruchu
    • TheGGG
      kdes to četl, v Kačeru Donaldovy, nebo v Čtyřlístku? *5* *5*
      • My, peneři, čteme Mateřidoušku.
      • Vojta_Ilavsky
        Že jsi v diskuzi o PS exkluzivce neznamená, že umíš podělávat. *7*
  • Na tohle by se meli podivat kluci co delali Diablo 3... jejich monsta jsou proti tomu jak z detske knizky ze sveta Warcraftu.
    • a to je jako spatne? kazdy ma svuj styl. blizzard ma ten svuj, stejne tak jako tady kluci maj svuj. vyhoda je v tom, ze si muzes vybrat, podle toho co se tobe zrovna libi. takze tvuj koment nechapu
      • Chapej to tak ze mi jako velikemu fanouskovi prvnich dvou dilu stylizace tretiho dilu nesedla. Moznost volby chapu. U tohohle zanru ale zatim muzu maximalne volit predesle dily.
  • Nepatri to sem,ale majtele ps4 o tom mozna nevedi,na ps storu,je dead or live5 za daco, v sekci free to play,ma 9.9gb,ale pri stahovani mi to ukazuje 3gb a neco.
  • del0
    One man to kite them all.
  • Jinak,tahle gamesa bude pecka!Hrozne se tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit