Přejít na výpis diskuzí
Bossové i „běžná“ monstra likvidují hráče v traileru na Bloodborne
23.2.2015 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Doufam,ze zas nekdo nebude psat ze konzole brzdi vyvoj her,je to blbost,kazda platforma je nezvisla,kazda firma si muze postavit konzoli jakou chce sama,a jaky typ her na to chce vyvijet.Pokud nestagnuji technologie,tak nikdo vyvoj her nebrzdi.A bloodborne je toho dukazem.
-
-
Ty vůbec, ale vůbec nevíš o čem mluvíš. *1*
-
*1* *1* *1*
-
-
To dodge-ování (respektive strafe-ování do stran) mi přijde lehce úsměvné, ale beru, je to fantasy v nepříliš zajímavě vypadající hře, takže cajk.
-
-
nj kombat je naprosto nereálný
-
-
O realismus se tahle hra urcite nesnazi *3*
Ale i presto me trochu irituje ten soubojovy system - veskery zadny tam neni videt *1* To bude zase "tlacitkovy festival" : Sekni, uhni, sekni, uhni, sekni, uhni a tak pokracovat az do vykuchani monstra..... - to neni zrovna zabavna mych "vlhkych" snu *1*
I kdyz atmosferu to bude mit mozna dobrou *3*
-
-
-
Spousta lidí obhajuje mechaniky a grafiku, že je to hardcore a ryzí atd., mně se zase zdá že se nechtěj s*át s animacema a všechno to zaplácali DOF jako v The Order, a herní mechaniky...
Mně přijdou otřesný, Tobě zase luxusní. *2* -
-
Tak ona je to otázka vkusu, každého baví něco. Sám chápu co na tom nemusí lidem sedět. Jen bych teda chtěl mít ten čas, chodit do diskuzí ke hrám, které mě nezaujaly a psát to u každé.. :D
-
-
no prave na to ma tady spousta lidi casu dost. bych chtel videt, v realnem svete kdyby si nekdo zasel treba do krouzku siti a zacal tam blit jaka je to nuda a ze ten gameplay stoji za hvno a ze nechape, jak tam muzou ti lidi sedet. zacal by jim nadavat a chtel by siti zakazat. no proste internet je timto velice specificky. v normalnim zivote, kdyz te neco nezajima, nebo nebavi, tak to nedelas a nezajimas se o to. nechodis na jejich schuzky a nerves jim do ksichtu ze ta jejich zaliba je na pikacu. ale kdyz se to tyka internetu a her, tak kdyz se zrovna tahle hra nelibi tobe tak je ohen na strese.
-
-
Jenže tohle je, kluku jeden, portál o hrách, ne o Bloodborne...
Jako když si na vejšce, vybereš si předměty, mě tadyten zrovna nebaví, tak upozornim, že je to na p*ču předmět, nechoďte tam. *3* -
-
nedělej, že jsi na VŠ kiddo *1* *1*
-
-
Ani nedělám. :D
-
-
-
-
-
-
prisery se mi moc libi, atmosfera super. Jediny co me tam trochu irituje je absence (nebo z videa se mi to aspon zda) kryti uderu a taky trochu zbytecna komiksovost zbrani ala asie.
Jinak se tesim dost -
radši si počkám na http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=397566542