Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nauč se anglicky a netroll tady jalk tě bolí si namáhat hlavičku nad každým slovíčkem *7* Je to trapné *12*
  • Vyjde novy DOOM, neviem ako VY, ale MY hrači, budeme mať VELKY SVIATOK...
  • Jack1947
    Opět gratulace že si se naučil rychle počítat... *4* *5*

To si vem ještě, po roce 2005 jsem hrál SWAT4 ty jo ve 14ti letech hustý ne ? *8* Nicméně, na t6-7 ítková hrao si pamatuji moc dobře že mně to bavilo. Doom3 mně snad myslím i bavil nicméně Ressurection evil jsem dohrál s Cheaty... holt máme asi priority někde jinde... ale je pravda že jsem se s tím failem drobátko přehnal... zas takový fail to asi nebyl tak 6-7ítková 3hodinová či kolik záležitost... to už je lepší ne? *2*
  • Jako že bych si konečně pořídil domů výkoný desktop?
  • Než DOOMa spíš napjatě očekávam novýho Shadow Warriora. Ale vzhledem k tomu, jak to v žánru FPS dneska vypadá, rozhodně nepohrdnu ani masakrovánim starejch kámošů pekelníků.
  • No, tak tiez nemas zrovna v tom Wolfovi par hodin... Inak vsimol som si Arkham Knight. Ja teraz hram vsetkych Batmanov za sebou a zrovna ten posledny este nemam, ale vzhladom k tomu,ze nan nevysiel ziadny preklad, tak by si mi mohol prezradit, ci je nejak prilis narocny na anglictinu a ci musim pobrat kazdy detail, aby som to pochopil cele spravne.
  • kkt jako kkt
  • Hanzales
    No a mně tankují obě hry. Hrávám to na střídačku: http://steamcommunity.com/id/Hanzales/games/?tab=all Rage to podrtil, pač vyšel nejdřív :)
  • já bych chtěl masakrovat normální čerty, to tu ještě nebylo
  • NumberFiveAlive
    my body is ready! btw co je to za tatarskou validaci: "Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)"? :D fuuu
  • Hanzales
    Gratuluji k analýze :) Ale asi ty hry moc žereš. Jen tak naokraj, násilnické pudy nemám žádné, naopak jsem taková ta pacifistická větvička, která nikdy neměla potřebu někoho opravdu fyzicky praštit. Pavoučky zachraňuju a pokud se čemukoli živému ubližuje, dost těžce to nesu.
    Možná je to tím, že hry beru jako zábavu, vím že jsou to jen textury a trojůhelníky a kuchat monstra na žaludky a střeva mi takto vůbec nevadí, miluju střílečky, ale na nic jiného než papírový terč bych vystřelit nedokázal... moment, když tak hraju už od dob prvního dooma a wolfa, neměl bych být naopak podle analýz zmagořelý násilník?
  • Hanzales
    No a o tom to je. Že je to postavené na stejném engine je docela známo, že tam půjde v configu upravit kde co včetně fov taky, ale ty si do těch konzolí stejně musíš rýpnout... Pak tě tu má brát někdo vážně. Cítím nějaký komplex, jinak nevim :)
  • ještě že jsou ty hry a takovým jako ty poskytují kanál k odvedení svých násilnických pudů. Kdyby nebylo her, tak by z tebe byl druhý Jack Rozparovač, jak tě tak poslouchám
  • Trochu sa obávam o grafiku, v traileri vyzerala hrozne slabo. Našťastie to nie je od Ubisoftu, lebo z tohoto už nie je kam downgradovať, snáď len do roku 2005.
  • Hanzales
    Já se v betě bavil neskutečně, byla to jen jedna MP mapa a myslím že to mělo ještě i nějaké ty osekané prvky. Je to takové pěkně svižné, akční a brutální. Běží to pěkně a hraje se to parádně. Ten singláč bude podle toho traileru úplné maso, člověk si při tom zabíjení i docela vyhraje :) Šup sem s tym ať už to tu je! Já už to chci řezat, kuchat....
  • No, v traileru flexibilita hlavního hrdiny mi připomíná quake, ale to bude asi tím trailerem :)
  • Sorry ale pokud je ti 20 rozhodně nejsi mladší generace :D :D :D .. pochop gameří se od 6ti let třeba .. a pokud hraješ prvních pár let.. tak to si prostě jen hodně zmeškal :D
  • To neni možný jakej to bude masakr *1*
  • Ked budes starsi, tak pochopis, ze "uzoucke" su najlepsie.
  • Stačí asi jen umět jen počítat a pokud počítáš správně, tak v té době, kdy to vyšlo ti bylo 13 a jestliže teď uvažuješ jak uvažuješ a pohlížíš na hry jak pohlížíš, tak tenkrát a ty roky následující to musel být naprosto větší masakr. Takže mě ani nepřekvapuje, že si věděl a stále víš o Doomu a o ROE speciálně velký hovínko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit