Přejít na výpis diskuzí
Brány pekel se otevřou v květnu – DOOM vychází v pátek třináctého
4.2.2016 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
to bylo ještě slabší *15*
-
Ve školce se hele asi nepotkáme, už sem pár let venku, ale však ty si to užiješ od dalších dětí co tam s tebou chodí *4*
-
Doom 3 byla totální nuda, hra se tě trapně snažila pořád dokola vyděsit tím že ti spawnuje démony přímo za zadek *7*
a Jack1947: fail resurection of evil? ten datadisk byl asi 100x zábavnější než samotnej doom 3..bezva akce s tím artefaktem *4* -
tady tyhle "stěry" si nech do školky, jo?
-
já jsem první 2 doomy nežral ani v době jejich vydání. Nějak mne to hledání barevných klíčků k odmykání barevných dveří nebavilo. Naopak Doom 3 byl super, ale to byl horor.
Myslím že System Shock byl skoro ve stejné době uplně někde jinde - level designem, příběhem, atmoškou. Místo Dooma 1 a 2 jsem hrál spíš Hexena a Heretica -
Rychlý spletenec všeho možnýho a záchodku s hovínkem je tenhle tvůj naprosto zbytečný komentář, volle.
Tak hlavně, že "Failu jako vbylo Ressurection of devil" fejle... -
Tak to ses musel u traileru pěkně polekat
-
mne to připadá, že chtěli udělat nového brutal dooma, proto tolik krve, motorovek, trhání vnitřností a končetin a rychlé zběsilé akce.
Je to škoda, že nešli cestou Dooma 3. Doom 3 byl parádní sci-fi horor, který překonává pouze Dead Space. V D3 pamatuju, jak člověk na začátku hry šel, a pak najednou se spustil poplach, začaly blikat světla a už to jelo. Zplozenci pekla, lekačky, nutnost svítit si baterkou a tím pádem nemožnost střílet. -
v tomhle s tebou souhlasím, navíc ti generičtí nepřátele by možná vyděsili desetileté děti odkojené na Krtečkovi.
-
Jj badass celou dobu, první púlka bude bad a ta druhá ass *1*
-
tydle "old school" run and shoot střílečky jsou vždy po pár minutách pekelná nuda... staré doomi jsou dobrým příkladem...
-
Achjo, rychlý spletenec všeho možného ze hry a ten konec uch (spojler?) *7*
ale joo Nebudme jak predátor a dejme tomu šanci, no co no umělá inteligence nepřátel už lepší dneska asi nebude, takže tam holt budou čekat vícméně na porážku. Aspon tam budou supr zbraně a Motorovka -> i když to "pižlání" krku toho démona byla docela síla, snad tam budou i menší potvory co rozkuchnete vejpůl. (trhání vnitřností je cool ale pomůže to hratelnosti?)
Neviděli jsme BFG ale myslím že by si neodpustily možnost aby tam bylo. To be nebyl DOOM a ID software už vůbec...
Nuže, nezbývá než čekat a doufat že aspon grafika bude celkem povedená...- i když z traileru ty démoni někteří vypadali docela vtipně vykulení *15* *7*
Budeme se snad i bát? , viz. legendární (záchodek s hovínkem v Doom3) T o mi připomělo že jsem vždycky střílel na ty stráže, u dveří do základny - pěkně tam šlo dělat maso. *5* ( i když mně pak zabily). Snad se vyvarují Failu jako vbylo Ressurection of devil i když v dnešní době DLC kdoví... -
Náhodou to vypadá celkem ok. Jen jsem zvědavej jestli to dokáže být takhle badass celou dobu.Takže čím kratší kampaň tím asi lépe. A pak jen multiplayer.
-
Poslouchej Ježíše, Ježíš Tě miluje *3*
-
Tvoj nezaujem je pre nas obrovska strata.. nerozmyslis si to este?
-
Tesim se, tesim ... *5*
-
Božinku! To vypadá ale lacině. Nulový zájem o tuhle hru.
-
to je stylové, na pátek 13 *1*