Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte ako sa vyliečiť s otravi.Na magovi v lavom hornom rohu zelena slza.pri pohybe straca život
  • Zdravím. Zasekl jsem se na začátku v kryptě 2. patro. Nevím jak otevřít uprostřed druhou mříž. První jsem otevřel pomocí páky na pravém konci mapy, ale s tou druhou si nevím rady *7* A ještě v 1. patře nevím jak se dostat do té tajné chodby co je hned na začátku. Poradíte někdo? *4*
    • Taky nevím, jak otevřít tu tajnou chodbu na začátku. Už jsi na to přišel?
      • Do té chodby se dostaneš až dokončíš 3. patro krypty. Však uvidíš *3*
    • Hledej další páku... je kupodivu v zrdcadlově orientované chodbě. jen tam není moc světla ,tak se dá lehce přehlédnout :)
  • Mam dva problemy-
    -Zasekl jsem se v lese u rozcestniku a nevim jak se dostat na 4. Cestu
    -Nevim jak se dostat na piratskou lod- chlap v pristavu nekomunikuje..
    Jinak draka, dno more i močály uz mam a nevim co dal...poradite???
    • - Na rozcestník máte ještě čas; až budete mít celou družinu :-). Následujte zvýrazněné nápovědy v deníku. Pomohou i s optimálním pořadím.
      - Chlap v přístavu se rozhovoří až po dialogu Psa s hostinskou (tedy po úplném dokončení krypty a pokusu o opětovný vstup).
  • Vlezl jsem do dračích útrob. Hned na prvního nepřítele neplatí žádný útok co s tím?
    • pockat az vyleze z "ulity" :)
  • Tak mám krásný zásek - v labyrintu ryb...jsem u fontány s mrtvou vodou a za boha se mi nedaří stihnout ten jediný teleport, který mě posune dál. vše mám prozkoumané, ale dál ne a ne..moc sem nepochopil, co využít, abych stihl ten proud, který potřebuju :(
    • Tento puzzle se dá vyřešit jen s více postavami. Dokud jste sám, musíte najít druhý východ z labyrintu :-).
      • No já jsem si myslel, že s teleportem by to šlo ihned, ale nemám další postavu. Jo najdu tedy další výstup - snad :) :)
  • Mam docela problém, přihledání mágů mi zemřela hlavní postava a bohužel se mi to přeuložilo autosavem. A ted nemuzu naverbovat zbylé členy protože moje postava tam něco říká.
    Poraďte mi co s tim. Vážně se mi nechce začínat odznova.

Dik
  • Neví prosím někdo jak ubránit vesnici? Zabil jsem několik mágů, jednoho nekromanta, ale pak někdo vypustí jed po celý vesnici a fakt netuším, co mám dělat. Nápověda mlčí :(
    • je tam jeden mag co ho pousti :) zabit rychleji nez se ten jed rozleze, jede to po kolech, spawni se ve vode za jednim barakem
      • Díky moc. Já byl vždycky na druhý straně mapy, tak jsem ho neviděl :)
  • Ahoj, mám zásek v kryptě 3. patro. Mám dva mágy za mnou je zbořený most. Je zdě několikero výsuvných zásuvek ze zdi. Ať zkouším jakékoliv kombinace nedostanu se ven poradíte ? Předem díky.
    • urcite mas u sebe prkna z rakve :) nebo si je najdi v jedne ze zasuvek, kdyz nevis muzes pouzit to kouzlo videni od Psa
      • děkuji
  • Ahoj, muze mi nekdo poradit, jak se dostanu v bazine pro modre diamanty, ktere mam umistit do lebek?
    • Kousek za místem kde stavíš můstek z klád je strom skrze který prosvítá teleport, ten rozsekáš a máš to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit