Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraji to na PC. Jelikož mám integrovanou grafárnu, hraji to v nízké kvalitě, ale nepoznal jsem rozdíl od vysoké. Rozlišení mám 1920x1200. V čem spočívá rozdíl? Nebo lepší nevědět? :) Grafárnu si kdyžtak klidně koupím.
  • ahoj, taky jsem se trochu zasekl - dost na začátku *10* *10* . krypta 3. patro u dveří, kde se po zmáčknutí tlačítka objeví nápis Vstup ty, jenž přicházíš v míru. Dveře se ne a ne otevřít. díky za radu.
    • Nehrál jsem to a logicky bych sundal zbraně z rukou do inventáře.... Nebo je položil mimo
      • jasný, sundat zbraně
  • V jedničce jsem používal trik, že jsem generoval postavu znovu a znovu tak dlouho, dokud neměla celkem vysoké vlastnosti ve všech bodech. Je to o náhodě a mám pocit, že to lze uplatnit i zde ve trojce. :) Taky jsem v jedničce zpočátku neplýtval získanými bonusy, nejdřív jsem si za peníze nechal ve městě vytrénovat postavy na maximum co to šlo a pak jsem teprve přidával bonusy. Možná to půjde uplatnit i ve trojce. Ale zajímá mne prosím, jestli lze trénovat charisma. Pokud ne, asi to chce při generování postavy nastavit charisma na maximum. Třeba se mi pak bude lépe nakupovat.
    • Charisma je možné trénovat u barda za peníz. Dostaneš se na 30 charismy za cca 750 goldů tuším :)
  • Brány Skeldalu 3: 7 rohlíků (a dvě housky)

Jinak dík za to, že se nevykvajzli na Android, Macuro uč se
    • Android? To je ten systém, kde 90% uživatelů krade software? Ano, tam se jistě vyplatí cokoliv portovat..
      (btw to, že ty by sis hru/software koupil ještě neznamená, že tak učiní i další tví spoluuživatéé tohoto jistě skvělého mobilního operačního systemu).
      • To nevim, ale rád se podívám na zdroj těchto statistik, osobně mi nepřijde, že dát 100- 200 korun za plnou hru by pro někoho měl být takový problém a i statistiky např na google app storu ukazují, že ty dobré "velké" hry jako Baldurs Gate, Xcom nebo Final Fantasy se prodávají slušně
        • Pirátství na Androidu opravdu problém je a statistiky se dají určitě vyhledat. Několikrát jsem slyšel/četl různé vývojáře, kteří si na to stěžovali.

Opravdu mě baví lidi, kteří dají patnáctku za Samsung a pak jim není blbý pirátit aplikace za pár euro. Ano, tohle se děje a já být vývojářem, tak také na Android nic nedělám.
          • Jj to taky nechápu, přitom ty hry stojí pár korun
            • v článku se nic konkrétního nepíše, jen že pirátství na androidu existuje a je rozšířené, prosím, příště neztrácej čas diskutujících irelevantními odkazy
            • jinak např. http://bgr.com/2016/02/04/iphone-android-app-piracy/

Pirátství na Androidu je opravdu velký problém, nedivil bych se kdyby za rok dva nevycházelo na Androidu skoro nic kromě F2P
        • na Androidu se krade neskutečně, proto je tam skoro každá hra F2P, kde skáčou tuny reklam, jejich store je nekontrolovaný balast, takže jsem switchnul na IOS a spokojenost...
          • Tak tos to vyhrál. Koupil sis gayfoun cca za 15 tisíc a máš ios, kterej bych popsal pouze slovem "diktátorskej software", kam si nemůžeš ani nahrát to co chceš, abys neplatil další předražený sumy. Holt každej nejsme Onassis, tak mame androidy.
            A proto tam tu hru vydali, protože je nejrozšířenější ;-) vy péra
            • miluji tyhle sociálky, co vůbec neví. Co si tam jako nemůžu nahrát? Pirástký SW a hry? Lol. Přes Infuse si tam můžu nahrát cokoliv z audia či videa, stači jedna aplikace. Vše naprosto intuitvní a opravdu nejsem sociálka, co potřebuje krást.
          • Tak to je mi líto, snad bude líp
            • Nelituj mě, lituj sebe, že stále zůstáváš na Lagdroidu *3*
            • Né, mě je líto tebe, žes musel přejít na Apple, ne Android Storu *1*
            • to si nejsem jist, jelikož jejich store je přecpaný balastem, kde není problém chytnout malware, adware apod. Absolutně žádná kontrola, takže zlepšení nečekej, Android je rozšířen i u chudších lidí, takže ti raději zvolí pirátskou kopii.

Windows Phone zase nemá absolutně aplikace, jejich Store je taktéž nekontrolovaný, takže si tam každý může nahrát, co chce.
  • Možná trapný dotaz, ale kudy do bažin, kam bych měl zamířit po kryptě? Pokud se tam jde lesem přes trollí most, tak toho trolla jen se dvěma postavami nedokážu zabít...
    • troll se da kitovat, kdyz dobre nacasujes ustup pred bojem
    • musis projit pres most v lese a stale na vychod
  • ondra1975
    Zasekl jsem se v drakovi. Nedaří se mi dostat ven. Jsem v té části co jsou blízko sebe tři elektrody na trojzubec. Ani nevím, na co jsou. Některé dveře se mi zavřou ještě než k nim dojdu. Už mne to přestává bavit tam všelijak courat a nevědět jak dál.
    • partu uz si rozdeloval ne ? :)
      • ondra1975
        Díky za radu. Samozřejmě jsem partu rozděloval, ale problém byl spíš v principu ovládání hry. Až teď jsem přišel na to, že musím nejdřív trojzubec schovat, teprve pak se můžu přepnout na další postavu. Už jsem to tedy konečně vyřešil a získal dalšího mága. Předpokládám, že studené dveře otevírat nelze.
  • Všiml jsem si, že v dialogech mi hra tak trošku napovídá. Třeba v tom, že mám přijít znovu se psem. Nebo s vyšším charismem. Je to červeně. To je v pořádku nebo je to chyba hry? Zatím netuším, že nějaký pes ve hře je, pravděpodobně se jedná o další postavu, kterou jsem zatím nenašel.
  • Konecne zas zajimava hra po vsech tech japonskych ptakovinach.
  • Ahoj, poradí prosím někdo, jak se dostat přes trolla do bažin?
    • Rozděl partu před mostem a s někým jdi vždycky dopředu, aby troll vylezl a s tím druhým na něj útoč z dálky. V tom samém kole se stáhni z mostu a takhle pořád dokola než padne. Prý se to dá i nějak přes kouzlo Pavučina, ale to jsem nezkoušel.
      • Díky! :)
  • ucho
    Dnes jsem to zkusil. Není to špatné. Ty prvotní boje zatím nic moc. Za 180,- kupovat nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit