Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se ale už jsem se zasek v kryptě u těch hrobů nevím jak je sestavit můžete mi poradit prosím mam odkrytou jen levou část ktypty a dál si nevím rady. díky
  • pomuze nekdo s problemem v lokaci Bouřné město- jak zvednout brany do budovy uprostred?
    • ondra1975
      Použij kouzlo. :)
  • Prosim o radu v Bournem meste nevim jak se dostat do centralniho ostrova. Predpokladam ze musim nabit kristal pres vir a pote kristal vypalit z dela. Ale opravdu nevim jak ten kristal mam nabit.
    • Podarilo se mi kristal nabit, ale netusim jak ho zvednout
      • Tak i tohle jsem vyresil uplne jsem zapomnel na rukavice
  • Nazdar ludia, v ladovych stenach sa neviem pohnut, ako otvorit tie mreze? hoci co tam davam tak mi pise : dobry napad spatny predmet,,jak to mam spravit?
    • to zatim nepotrebujes pouzit, na to prijdes v pozdejsi fazi k cemu slouzi ten ohen :) ted si tam jen kuli tem obrum ve skale :)
      • ahaa, tak diky :) a kam by som sa mal vybrat teraz?:D
        • zalezi kde jsi, bud do bazin nebo na lod nebo do vody nebo do draka :)
  • Na jednom miste se da prehoupnout po liane na druhem zas vlozit tri tyce do der ve strome... Nevim kde presne jsi...
    Jak se na lodi dostanu z podpalubi?
    • na té lodi musíš brát klíče z mrtvol... finta je v tom, že v jednom místě skočíš z horního patra do dolního dírou v zemi a dáš tam polštář... ale taky nevím kde jsi

liánu jsem našel a tyče taky.. jsem o dost dál a nemám ty diamanty
      • Jinak nevim...uz si to presne nepamatuju.
        Dolu do podpalubi jsem skocil a pustil ostatni, zabil pirata ale nevim jak dole otevrit ty posledni dvere
        • Do podpalubí je nejlepší jen hodit klíč, aby si uzamčená postava sama odemkla mříže a připravila pro horního hráče matraci. Co se týče těch plných dveří, tak ty jsou bezpečnostní, a neotevřou se, dokud do lodi teče voda. Na zákysy doporučuji používat pravdivé vidění :-).
  • Skoda ze hned na zacatku nejdou sebrat itemy, takze se clovek nedostane dal skrz prvnich 10.sekund ...
    • Tuhle trapnou chybu uz mame opravenou a bude to v pristim updatu. Prozatim postaci poodstoupit o policko a pri sbirani se nekrcit.
      • Super, tak to zas vyzkousim. Diky.
  • Nazdar mam problem dostat sa do mesta z kosti vobec netusim co tam vedie viem ze sa tam ide z labyryntu aj ma. Odokrytu tu çast mapy ale neviem sa tam nijako teleportnut a uz som zufaly poradi niekto ? Najlepsie s obrazkom alwbo nejako vysvetlit diky moc
    • V diskuzi na Steamu se da najit mapa labyrintu.
  • Ahoj všichni,

mám totální zásek - 2 patro v kryptě - nejdříve jsem se zasekl v chodbě kde se na mě valí z obou stran stěna a na stranách jsou jen nějaké vytahovací šutry - vůbec jsem nepochopil v jakém pořadí je mám zandat. Ale to se mi po X minutách nakonec podařilo obejít - asi chyba ve hře, měl jsem v ruce lektvar a šel jsem pozadu a najednou jsem prošel skrz. Ale pak napravo od toho je mříž skrz kterou se vůbec nejde dostat. Jak se prosím zvedá?
    • Nakonec vyřešeno vlastními silami, kostky v chodbě jsem musel nastavit korektně aby se stoupají stěny o ne zasekli a pak jsem uz mohl na pozici první z nich najít tlačítko na mříže.
  • Jak funguji uschle lekniny? Omylem se mi je podarilo pouzit v boji, ale nejak nevim jak se mi to povedlo.
  • Ja jsem moc spokojenej, ale ted zaseklej :( nevite jak vyresit proklety pramen u Septajicich ryb? Diky
    • Záleží na tom, v jaké jste fázi hry. Pokud jste tam zatím sám, tak je neřešitelný. Řeší se až při návratu :-).
      • A kam mam teda jit potom co mi vsichni ostatni nekam zmizeli ? :) diky moc
        • Z mailu soudím, že už je vyřízeno :-)).
          • Mno mozna by to zajimalo i ostatni ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit