Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zasekl jsem se pod vodou. Predpokladal bych ze meduzy na krizovatkach se maj nakrmit tema koulema ale nejde mi to. Tak jsem je prekonaval nezastavitelnym uderem. Nakonec jsem se dostal k ctvercove propasti, ale tam uz nevim jak dal.
    • Tak jsem to konecne vykoumal
      • ondra1975
        Předpokládám, že si vyřešil obojí, tedy medůzy i propast. Já taky nejdřív použil ten skrz útok, ale pak jsem konečně přišel na to, jak použít ty plody.
  • Ahoj, jak se dá prosím otevřít dračí tlama v Městě z kostí? je to ta na severozápadě. Zkouším zarážet praporce do kruhů (mám modrý a červený) ale lebka ne a ne se otevřít. Díky.
    • Zkus tedy najít ještě jiný praporec. Celkem jsou 3 praporce :)
  • Je to hratelnostne podobne Grimrock?
    • To by mě taky zajímalo.... Grimrock 2 je VÝBORNÁ hra a uži jsem si ji jak málo kterou.
  • Ahoj.
    V ruinách Skeldalu po rozhovore so starostom sa mal na 6 poschodí v bočnej chodbe nachádzať teleport - ale mne sa neobjavil a nemôžem ísť z veže von. Je to Bug, alebo som niečo prehliadol???
  • Město z kostí - duchové se mi zdají nesmrtelní, je to chyba, nebo dělám něco špatně?
    • Je potřeba zakouzlit pravdivé vidění (true seeing) a používat pouze magii či magicé zbraně.
      • Hmm, to me opravdu nenapadlo, diky :)
  • Tak s Labyrintem zapasim uz asi osm hodin. Jsem aktualne sam zbytek party zdrhnul.

http://imagizer.imageshack.us/a/img921/6195/XlE7Uv.png

Vysvetlivky k mape:

pismeno - pevny teleport
    cislo se sipkou - teleport na vode

At delam co delam tak se nemuzu vymotat ven :(
    • Super vyreseno :) teleport nepresouva jen na dve mista ale na vic podle toho jak tece voda ve centralnim pramenu. Pak uz je to brnkacka. ;) Super hadanka
      • dík za tip. Nemohl jsem najít ten, který dával další možnost. Pořád jsem si myslel, že ten s lebkami...
  • Ahoj,

potřebuju poradit v lokaci Bouřné město, jsem se dostal k budově uprostřed, ale nemůžu se dostat k sedící postavě v budově. Podle skutečného vidění mi to píše: "Nemůžeš-li do něj vsoupit, polož mu to do cesty". Zkoušel jsem hodit před postavu Mluvící masku a bouřkové rukavice, ale nevím zda mi něco nechybí nebo je řešení úplně jiné?

Díky
    • Mam stejny problem...pomuze nekdo?
      • Borci, no já jsem tam docela skejsnul dlouho, než jsem na to přišel. Spoilovat vám nechci, ale musíte přijít na kouzlo, kterým uvnitř za mřížemi spustíte jednu z těch 4 plošinek, kterými se otevírají jednotlivé dveře. Dlouho jsem hledal, co s tou maskou, ale ta se použije až na toho ferdu uvnitř :) no jak na to přijedete, tak je to dost logické řešení :)
        • To mi teda nepřijde jako moc logické řešení :)
    • Zvednout mrize, to je magie *4*
  • Vsadil bych snad i vlastní boty, že v první lokaci v těch kryptách mám najít toho mága co tam "zmizel". A tuším, že to bude "Pes". Teprve pak bych se měl vydat ven do města. Tak doufám, že ho najdu. :) Ovšem všiml jsem si při procházení chodeb, že ty tajný tlačítka co jsou ve zdi, ty světlejší cihličky, ty nejsou při běžném procházení chodeb vždy vidět. Někdy jsou schované za výklenkem. Vidím je až když třeba jdu zpátky. No takže mi nezbyde než to hrát celý znova, abych měl čistou mapu, a na každým políčku se otočit doleva i doprava, ujistit se jestli ve zdi není ta tajná cihlička. To bude pakárna.
    • Tak jsem toho "Psa" konečně našel. :) Sice mne to hned logicky napadlo, kde bude a co mám udělat, ale nevěřil jsem, že to bude fungovat. :) Tak jsem ještě chvíli bloudil po chodbách a pak jsem se vrátil to přeci jen zkusit. Fakt mne to mile překvapilo. Není to zas tak těžký. Stačí použít rozum. :)
      • Mimochodem překvapilo mne, že začínám hru jen v trenýrkách, nebo co to mám na sobě. Ale při nalezení "Psa" vyjde z rozhovoru najevo, že ve spoďárech má být on a né já. Není to bug/záměna? :)
    • kdo od tohohle ocekava ze ho to bude "vodit za nosik" at nestahuje :) tlacitka jsou nic oproti tomu co bude v pozdejsich fazich hry ;)
      • ondra1975
        Nestraš. Doufám, že mi všude pomůže kouzlo skutečného vidění. *3*
  • Prosim, jak se dostanu do bažin? Nemůžu asi najit chybejici šipku na ukazateli. Děkuji.. Dva dny se trápím..
    • tam baziny nejsou, sipku dostanes ca v pulce hry, baziny jsou za mostem s trollem
  • Nevíte jak v bažinách vzít diamanty... myslím že přijdou do tech oster na kolotoči, ale nevím jak se k nim dostat. mohlo by to jít přes ten teleport co je na začátku, ale nevím jak k němu?
    • Vedle jednoho z ostruvku (na kterem jste nejspise jeste nebyl) je duty strom, z jehoz vysoke praskliny trochu prosvita teleport. Prosekejte se k nemu, a mate diamanty v hrsti :-).
      • Ano.. zafungovalo, díky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit