Přejít na výpis diskuzí
Brány Skeldalu 3: Sedm mágů - recenze mobilní verze
7.3.2016 | Aleš Smutný
182 příspěvků
-
Zdravim. Chtel jsem se poradit. Muze mi nekdo prozradit kam mam dat to ozubene kolo? Diky
-
-
do veze skeldalu v prizemi, je jakoby pod tim pedestalem, pokud tam mas pedestal, nezazvonil si nahore na ten velkej zvon
-
-
Diky. No na ten sem nezvonil.
-
-
-
Zdar, kde se dá pořídit jídlo něco jsem našel v úvodní krypte, ale ve městě bych očekával že se dá něco pořídit v hospodě, a Le akorát ta baba žvaní
-
-
.
-
Zkus druhou stranu hospody
-
Je tam kramek s jidlem,,na jihu mesta :)
-
-
V labyrintu šeptajících ryb - došel jsem na tu křižovatku ve spodní části, kam teče voda ze 4 směrů a vidím na jižní straně neobjevená políčka, ale nemám páru, jak dál. Do jakýho teleportu mám vlézt, abych se dostal dál?
-
-
No já už se blížím ke konci hry a mohu s jistotou říci, že Labyrint šeptajících ryb je nejtěžší lokace z celé hry *1* *1*
No hlavní nápověda je taková, že na první pokus není možné projít celý labyrint. Na rozluštění mrtvého pramene potřebujete postav více. Také zmíním, že důležitý je ten centrální pramen, ze kterého proudí 4 prameny (jde do něj také hodit ryba :)) -
-
Ahoj, nemas prosim nakou radu krom centralniho pramenu ? :( sem sam (prvni cast) a chodim tam uz asi 5 hodin bez vysledku stale dokola :D mam objeveno vicemene vse krom tech dvou vychodu :( a ani uz nevim jak k centralnimu :D
diky -
-
Musíš se dostat k tomu východu více vpravo. Když se koukneš na mapu co tu někdo postoval, tak musíš změnit tok a vlézt do jednoho z teleportů co jsou dole - 6,3 nebo 7, ted už přesně nevím. Tím se dostaneš do té nepřístupné místnosti. Do toho východu vlevo se dostaneš až s více postavami.
-
-
Ani se všemi nápovědami se mi stále nedaří. Pochopil jsem, že teleporty na vodě nesměřují jen na dvě místa podle směru toku příslušných pramenů, ale změní-li se tok centrálního pramene, tak se otevírají další možnosti, kam se lze takovým teleportem přesunout (teoreticky by tedy každý teleport na vodě mohl přesouvat na 4 různá místa, ale zdá se, že směr toku centrálního pramene se netýká všech takových teleportů, nýbrž jen některých - takže v praxi je těch kombinací méně).
Pramen s lebkami nechávám být, s jednou postavou se to nedá stihnout, než se tok automaticky otočí.
Zkoušel jsem různé kombinace, ale stále se nemůžu vymotat - nepamatuje si někdo alespoň jaký má být směr toku centrálního pramene (zda do centra nebo z centra), když už ne konkrétní teleport? -
-
Domnívám se, že logicky centrální pramen mění ty teleporty, nad kterými teče pomocí mostů - akvaduktů. Ale stále se mi nedaří dostat do dvou míst. Tuším že v opuštěné místnosti bez teleportu má něco být. Mám prosím dotaz. Dá se celý labyrint vyřešit zevnitř, nebo je některá část přístupná jen z venku? :) Dostal jsem se do temného lesa a do města z kostí. Družinu mám opět kompletní. Dostal se už někdo do té opuštěné místnosti, kde je možné sebrat kouzlo - neviditelnost? Pokud ano, jak? Já už se o to snažím víc než den a stále se mi to nedaří. Rozdělil jsem si v labyrintu družinu tak, že jeden je u centrálního pramene a ostatní zkoušejí hlavně ty teleporty, který centrální pramen mění. Takto to mám uložené a zkouším. Všiml jsem si, že některé teleporty mají nad sebou mosty s řekou, kterou otočit nelze, protože neteče z centrálního pramene. Ale stejně se ty teleporty chovají nějak divně, obávám se jestli v tom není bug. Ještě se mi nedaří se dostat nahoru na akvadukt/most, co vede nad teleportem, co se otáčí prokletým pramenem. Ale obě místa, které tu zmiňuji, jsou na kraji mapy. Tak mám podezření, jestli nejsou přístupné jen zvenčí, z jiné lokace. Přidávám odkaz na mapu, snad bude fungovat.
http://cinicini.rajce.idnes.cz/7mages-labyrint# -
Tak jsem akorát dopsal příspěvek a hned na to jsem to rozlousknul. Na té mapě, co sem dal uživatel Negr, je to teleport číslo 6 a směr toku u tohoto teleportu byl zleva doprava. Směr toku centrálního pramene jsem si bohužel nezapamatoval - nicméně stačí vyzkoušet jen dvě kombinace.
-
-
-
-
-
-
Ahoj ludia, pls poradte, neviem kade v bazinach, vopchal drevennu palicu do kmena stromu, ale co dalej? nemam sa kde pohnut, ...jak to spravit?
-
-
Jestli dobře chápu tvůj dotaz, tak do toho stromu to chce dát 3 bidla.
-
-
Ahoj, primitivní zakys, první patro krytý pod hospodou na začátku hry nevím jak zatížit plošinu co otvírá branu
-
-
Na plošinu polož lebku.
-
-
kterou z tebou vyjmenovanych her si zahrajes taky na mobilu? prober se
-
Uvítal bych, kdyby třeba ještě než opustím nějakou oblast, tak by mi hra naznačila, jestli jsem ho už prošel kompletně, nebo jestli tam mám ještě nedodělanou práci, neobjevenou tajnou chodbičku, atd. Jsem si vzpomněl na starou hru Doom, tam se procentuélně hodnotilo, jak jsem byl úspěšný, včetně "secret". :)
-
2 dotazy...
1. jak se zbavit otravy od kousnutí mořského polokraba?
2. Jak oživit postavu? Ten systém smrti je dost divnej. Mrtvá postava může kouzlit a má manu, ale nemůže se jí nic stát. Zvláštní, zvláštní... -
-
Postavu lze oživit až později hudebním kouzlem, které se naučíte ve městě z kostí. Mrtvá postava v soubojích nedělá nic a mimo souboje je k ničemu (ani inventář není přístupný a předměty popadají na zem).
-
Proti otravě je na prodej ve městě protijed
-
-
-
Nechci vypadat jako rejpal... ale v dobe her jako Witcher 3, Dragon age, Divinity Original Sin, Mass Effect a dale chystajici se Deus Ex, atd... vydat hru s tak archaickym technickym zpracovanim je dost velka ostuda. A to rikam jako clovek co zacinal hrat pred 30 lety na 8bitovkach a projel si hrami jako Start trail, dungeon master, Albion, Stonekeep, Baldury, IceWindy, planeScape, a mnoho dalsich. Ano, pred alespon 10 lety by ta grafika a animace byly zkousnutelne, dnes uz to vypada az prilis umele. Divam se na chudy obrazek mesta, ktery budi tak neprirozene "nezivy" dojem, ze bych ho snad ani nemel chut prozkoumavat. Podle me Jindra Rohlik stavi hlavne na tom, ze to je komplet Cesky a tak si to dost lidi koupi.
Vim ze Rohlikuv tym byl maly a je to nizkorozpoctovka. Ale i tak. Meli bych se spise snazit vytvorit hry, které by alespon trochu konkurovat sousednimu CD Projektu v Polsku. Tato hra ale spise vypada jako z minuleho stoleti. -
Kurna, na Samsung S3 to nebeha. Prej mam starej kram se kterym se muzu drbat maximalne tak na zadku... nema nekdo nejaky info, jestli treba bude verze hry, kterou rozjedu? Hearthstony mi to dava, sice kurevsky pomalu a obcas to proste jen tak pro poteseni spadne, ale dava... tak neak...
-
-
Na LENOVUA 5000 hru taky nemohu rozchodit. Píše mi to není kompatibilní s vaším zařízením...
-
Jedině asi PC verzi, která vyjde 15.3. na Steamu.
-
Už se to řešilo pod článkem oznamující vydání:
"Skutečným omezením není verze systému jako taková, ale potřeba OpenGL ES 3.0 (kvůli použité kompresi - jinak bychom nedostali do paměti textury ve vyhovující kvalitě). Jelikož pro Android 4.2 a starší neexistují drivery, a všechna zařízení s vyhovující hardwarem se prodávala již s Androidem 4.3, je minimum právě takové"
Z toho lze usuzovat, že se žádná "Lite" verze nechystá.
-